Göz yaşı 🥹

Kalbinizi ne yumuşatır? Nasıl bir durumda o kişiye karşı daha hassas davranırsınız?
Göz yaşı 🥹

Kalbinizi ne yumuşatır? Nasıl bir durumda o kişiye karşı daha hassas davranırsınız?
Ya bilmiyorum belki saflıktan düşmanım karşımda ağlasa kıyamam omuz veririm. En sinirli halinde mesela insanların ağlamasına kıyamıyorum hemen yumuşuyorum öfkem bir anda kayboluyor.
Gülümsetti..
Ne bileyim bu kadar kırıcı insana rağmen böyle nahif ruhların olması iyi geldi
Maaşallah hep devam etsin inşallah bu çabanız, kesinlikle öyle
Kalbimi göz yaşı yumuşatıyor bu illa benim olmasa da ağlayan birini görünce kalbim yumuşar, mezarlık ziyaretinde de nefsimin çekildiğini kalbimin daha saf duygular beslediği ne şahit oldum hatta en kötü dediğin kalplerde bile bir ışık görebiliyorsun orada insanın kalbinin karartan kesinlikle nefsi düşünceler nefsimize ne kadar hakim olur ne kadar dürüst ve iyi olana yönelirsek o kadar yumuşak bir kalbe sahip oluruz bazıları bunu zatıflık olarak görse de asıl güç kesinlikle nefse karşı verilen savaşı kazanmaktan geliyor
Harika bir görüş eic kesinlikle sizin 🌻
teşekkür ederim ☕
Kalbimi sadece sevgi yumuşatır yani birine karşı kin besliyorsam ya da kırgınsam mesela hatasını anlaması ve özür dilemesi ya da içten sevmesi belki de beni az da olsa yumuşatabilir.
Şevkat isteyen birine karşı kalbim yumuşar
Cevap
6Cevap
Samimi konuşma ve göz yaşı zaten özünde yumuşak kalpli ve anlayışlı birisiyim zaten dinlerim önce hep
Sözlere kimsenin ağlamasına dayanamam ya da üzülmesine ve bir tatlı söze kalbim yumuşar naiflik ve hassas düşünceye Sözler kalbimi yumuşatir
Sakinleştirici şeyler duymam lazım. Kırıldıysam bir Özür affetmem gerekiyorsa ciddi bir davranış..
Içten ve samimi bir gülüş
Samimi sıcaklık
Çocuklar. Çocuklara karşı zaafım var
Bi iskendere yumuşarım 😄
1 tabak Keşkek yumuşacık olurum 🤣
Dürüstlük ve samimiyetlik
Çaba ve içtenlik
Küçücük minicik ağlayan bir kız çocuğu...
Hiçbir şey
Öpücük
Sevgi
Vernel
Beklediğim o yorum
Çikolata 😄😄
Mükemmelin tat kazanmış hali xfdgc
kimse
Hayvan, bitki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?