#smellsmoke

Düşününce aklıma sadece yeterince değer verdiklerime belli edememek geldi. Yeterince aramıyorum yeterince sarılmıyorum onlara. Biliyorum yarın birgün pişman olacağım bunun için. Keşke diyeceğim daha çok vakit ayırsaydım onlara. Keşke daha çok sarılsaydım sevdiğimi söyleseydim diyeceğim. Ancak yapım bu yani Eşeğe altın semer vurmuşlar illede vatanım demiş.
😄 örnek pek olmadı gibi ama anladım ben seni.. Keyifli günler..
Haha biliyorum 😄
Teşekkür ederim size de keyifli günler 🙏
Teşekkür ederim.. ✌😄
Çöl, okyanus ve uzay var içimde.
Bir damlanın cezbedici dokunuşuna hasret kumlar arasında sıkışıp kalmış bir hüzünlü gerçeklik yatıyor.
Okyanusta süzülen bir ispermeçet balinası gibiyim bazen. Derinliklerimde derinliklerine ineceğim o sonsuz yolculuğu arıyorum. Zıpkınları yemeden ya da karaya vurmadan bekler gibi.
Ve sonsuz uzayda galaksiler ve gezegenler arasında biraz usulca biraz da hınzırca dolaşmak istiyorum. Lakin yalnız olmadan, sessiz ve kimsesiz olmadan.
Bozuk saat gibi takılı kaldı hep aynı saati gösteriyor yelkovan akrebi kovalamıyor artık sanki o kadar sevdiki takıldığı yeri çok mutlu görünüyor bende dokunuyorum keyfine büyüsü bozulmasın
Kendimi olduğu gibi salmak karşımdakine.
Kırpmadan, kesmeden...
Gönlümün kudurukluğunu olduğu gibi yansıtmak.
Ulan Bir dur, bir bekle, birazını ver birazını tut bir kenarda dimi.
Yok illa herşeyi şeffaf bir şekilde koy önüne.
Sonra canın yansın.
Teşekkürler 💕
Ricalar.. 🖤
Cevap
7Cevap
Can yakıpta kalp kırma
Senin de gül benzin solacak bir gün,
Her canlının kalbi,
Allah'a bağlı,
Herkes ettiğini, bulacak bir gün...
Benim kalbim hiç doğru şekilde konuşamadı ki zaten.
Surculisani "bitecek biliyorsun, duygusal degilsin, neyini zorluyorsun" sikintili birsey...
Fazla empati şevkatli olmak acımak düşünmek çabuk affetmek
Bi bataklıkta yaşıyorum bunun adı Dünya. Yaşadığım başka bi şey daha var o da şatafat, dünyanın şatafatı. Madalyonun iki yüzünün sınırında kalbim
Birden çok şey, ilk sevdiğim diyeyim.
Hangi birini sayayım ki..
sevgi
Imkansizliklar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?