Oyun oynamak.. Zevkini bilenler için gerçek bir antidepresan :D

Oyun oynamak.. Zevkini bilenler için gerçek bir antidepresan :D

Kalbi mutlu eden huzur veren Sevgi aşktır örnek veriyorum bi insan karşı cins birine aşık olursa kalbi mutluluk huzur bulur ama tabi tek taraflı ise bu kalbe acı üzüntü yaşatır çünkü akla acaab beni kabul eder mi ya redderse şüphesi oluşur benim kalbime iyi gelen de sevdiğim kız ama tek taraflı olduğundan bu şüphe var umarım imkansız olmaz aşkta bu kerez de mutlu olamaz isem kendimi komple geri çekmeyi düşünüyorum bu duygu dsn
Kalbim pek yok bu yüzden de iyi gelen bir şey de yok. ama kendimi iyi hissettiren ve beni her zaman mutlu eden şeyleri sıralayabilirim.
Kitaplarım var ve bir süredir gördüğümde iyi hissettiren efsane bir gülümseme var. Gülünce gözleri kısılıyor gülüşüne ve gözlerine tüm dünyayı sığdırıyor gibi.
Kalbimin tam ortasında şöyle yakışıklı bir beyefendi var. Bir öpücüğü her şeyin düzelmesine yetiyor
Cevap
24Cevap
Görsel benim için yapılmış sanki :D ash Keyifli günler..
Allah❤️Dua 🤲
Sonra da kahve sigara 😄
Uyumak😴
Ne dersim, sıkıntım varsa hepsi geçip gidiyor uyurken.
Bazen yemek yapmak bazen Evlatlarimla zaman gecirmek bazen disarda Alis veris (sadece gida alis veriside olsa🙃) sadece tur atmak veya arkadasimla Telefonda konusmak bazen evi toparlamak/toz vs almak veya sosyal medyada olmak yani farkli farkli bende
Kalbimin tam ortasında
ne var bilemedim Karar veremedim 💆🏻♀️
Makyaj malzemesi ve cilt bakımı ürünleri almak ama bunu yaparken param bitiyor diye daha da stresleniyorum orası ayrı
Ailem ve sağlığım. Bu ikisi var olduktan sonra geri kalan her engeli aşmak için mücadele edecek güce sahibim.
Oyun, gerçekten çok iyi kafa dağıtan bir eğlence. Yıllardır bilgisayar oyunu oynamadım. Ama canım çekmiyor da değil.
Muzik dinlemek. Bana terapi gibi geliyor. Hele daha önce dinlemediğim şarkılar olursa daha da güzel.
Bana iyi gelen tek şey oyun oynamak. Tabi fedleyen kişiler olmadığı sürece oyun oynamaktan zevk alırım 😏
Kalbimin tam ortasında deniz var çok seviyorum Denizi sahilde yürümeyi
Kalbimin tam orta yerinde değil, tamamında Allah var ‽
Alış-veriş yapmak😬
Bu rahatlamadan vazgeçmem gerek batcam çünkü lvksmcmdm
Maça gidip tuttuğum takımı desteklemek için bağırmayı seviyorum eğlenceli hırslı ve aşk la alakali
Keşke biranın iyileştireceği kadar hafif şeyler olsa
Kalbimin tam ortasında bana iyi gelen şey, bana zarar veren şeyle aynı ne yazık ki.
Valla kalbime gelen iyi bişey yok bu aralar..
birgün durursa hiç şaşırmam😀
Kalbimin tam ortasında olağanüstü bir hemcinsim var
Bilgisayar 😄 yarın inşAllah gelecek iki gözümün çiçeği 😊
Kötü anlarımda Allah'a sığınmak bana iyi geliyor bir de çocuklarım...
Ailem cocuklarim var.
Ben de bilmiyorum galiba.
Namaz Kur'an hoş bu ara Kur'anı çok boşladım da Allah affetsin 🤲
Sade Türk Kahvesi ve İspanyolca Diziler 🫶🏽
Kocaman bir "Kömür'cük"🖤
Yüzümüzün kalbimizin içimizin ısındığı beatiful girls Canişkom
Kalbimin ortasında ne var bilmiyorum. Bomboş kalbim belki ortasında olacak bir şey olur zamanlar.☺️
Tabiki kafa dagitmak için girdiğim valo da Rank atlamak için girip Rank düşmek inşallah herkes Rank yükselir
Film izlemek
Anime, oyun ve olmazsa olmaz alkol (bira şarap viski vb.)
Bu ramazan çar mı kasacaz.
Sevdiğim kişilerle sohbet muhabbet
kalbimin taaaam ortasında sevdiceğim vaarr.
Mevlam ve güzel yürekler 😊
Düşünmek
Hem bir zehir hem bir tedavi
Kesinlikle play stationum var
Kahve içmek ve uyumak bana iyi gelir
cips kola film Şu an 😂
Sevdiğim insan...
Şarap ve kedilerim 🍷
Benimki var ❤️
Annem vardı ama maalesef bomboş kaldı :')
Tekila shot dıptıs kddk
Futbol oynamak ☺️🤣
Sevdiklerimle vakit geçirmek
Mesleğime olan bağlılığım...
Müzik, yürüyüş yapmak, oyun oynamak
Uyku
Kocam
Oyun ve rakı.
Sevdiklerim
O iyi ki var
Allah dua
Oyun oynamak