Erkek arkadaşım birlikte harcadığımız parayı benden geri istedi, ilişkimiz etkilenir mi?

Sevgilim ile uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk, yaşadığı şehire geldim, yeni işe başladım. Onun da maddi sıkıntıları var ve krediye başvurdu fakat kredisi henüz onaylanmadı. Ben de zor durumda kalmasın diye alacağım maaştan 2k kendime ayırırım gerisini sana atarım dedim ve bana birlikte harcadığımız parayı hesapla ve yarısını at dedi. benim için sorun değil öderim. Fakat ben ilişki içinde para konularını sevmem bir buçuk yıldır sevgiliyiz ve ondan böyle bir şey demesini asla beklemiyordum ve açıkçası kırıldım çünkü ben ona bütün paramı vermeye hazırken o birlikte harcadığımız parayı (7500tl) ödememi söyledi. O yüzden kendimi kötü hissediyorum. İlişki içinde para muhabbeti normal mi? çünkü benim tahammül edemediğim şeyler bende varsa benden onda varsa ondan harcamalıyız. Yaşadığım şeyleri bizzat kendisi yakından şahit oluyor ve maddi sıkıntılarımı da biliyor. Siz olsaydınız ilişki de nasıl ilerlerdiniz. (parayı verme yazmayın. Kendime olan özsaygım kalmaz vermezsem. Gurursuz değilim teşekkürler.)

Erkek arkadaşım birlikte harcadığımız parayı benden geri istedi, ilişkimiz etkilenir mi?