1 yılAbicim bu ortak bir işyeri açma buluşması mı ya da gelir katlama konferansımı ne olduğu belli değilki. Sevgilerin ve aşkların içine para karıştırmayin dışarda birlikte yemek yiyecekseniz yarı yarıya ödeyip çıkın. Sonuçta sevgilisin sen senin karın ve kocan değil zorunlu değil senin yediğini ödesin. Haa kişinin içinden ısmarlamak geçer ismarlar ona eywallah. Şimdi sürekli bir kişiden çıkarsa para belli zaman sonra yetistiremiyorum der kendini geri çeker sevginin aşkın para ile olduğunu düşünür. Bu düşünce de bu paylaşıma sebep olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılErkek mi? Hani nerede o erkek dediğiniz kişi? Görseldeki erkek değil! Erkek adam bunu yapmaz. Yalnız kızın cevabı da kral hareket yani. Gerçekten şöyle şeyleri görüyorum ya ne kadar iğrenç bir durum yahu. Bu adam evlendiğinde kendi kızına aynı hareketi yapsalar ne düşürdü acaba onu merak ediyorum. Yediğinin içtiğinin hesabını yapmış, yenilenler alınan hediyelerin hesabını yapmak kadar iğrenç bir durum yok. Mide bulandırıcı bir durum. Şu görsel beni utandırdı yemin ediyorum. Ortada bir erkek yok aç bir canavar var. Çocuklarımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor nasıl insanlarla sevgili oluyor diye. Üzücü bir durum. Kızın yerinde olsam basar engeli geçerim adam yerine koyup konuşmam bile böyle bir mesajla karşılaşsam. Utanç verici ve üzücü...
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
1 yılTicaret mi bu?
Benim anlamadigim sey bunu yapan demek ki iliskinin basinda bunlari planliyor demek ki ayrilirsak nasilsa geri isterim diye harciyor içten pazarlıklı ne kadar ezikçe bir durum daha cok sey söylerdimde üseniyorum.02 Yorumla- 1 yıl
Kizla yatip kalkarkende iyidir ayrica oraya hic girmiyoruz bile
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılHediyeler kendi içinden gelen şeyler, o konuda soğuk su içebilir. Ismarlamaya falan gelirsek zaten ısmarlatmam. Ama eğer aldatma sebebiyle ilişki bittiyse durum değişir, donunu bile istemekte özgür
03 Yorumla- 1 yıl
Mübalağa falan filan..
- 1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına! 🙄 Yani bu durumu görünce ciddi ciddi şok oldum. Ne demeli bilemiyorum, gerçekten bazı insanlar ilişkide harcadıkları paraları geri isteme noktasına nasıl gelirler anlayamıyorum. İlişkiler duygu ve sevgiden oluşmalı, maddi hesaplar yapmaktan daha önemli değil mi?
Bu tarz bir durum yaşanmışsa, bence fazlasıyla kırıcı ve saçma olmuş. Bu tip insanlarla ilişkiyi bitirmek en doğrusu. Doğru kişiyi bulduğunda böyle saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalmazsın. Sen sakın üzülme, daha iyisine layıksın! 🌟💖30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Burada anladığım maddi olarak sadece erkek masraf yapıyor. Bir şey yapılıyorsa içten yapılması gerekir lafı ediliyorsa hiç yapılmasın daha iyi.
51 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılOkurken utandım jdjdjd Rabbim karakterli insanlarla çıkarsın karşımıza
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılbence karaktersizliktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKizlara kendi rizasiyla harcama yapip yapip para goz ilan eden, parami yedi diyen baska milletin erkegi var mıdır acaba? Yapacaksan lafini etmeyeceksin. Ediyorsan sevgili yapmayacaksin.
Bir seyler ugruna aklinca harcama yapiyorsa normal kizlar yerine git esc ye... para yedirdim diye kizlardan cinsel beklenti icinde olan da var. Bulusup her para harcadiginiz kizin size cinsellik borcu mu var? Kızınız olursa ona da oyle davranirlar merak etmeyin. Herkes ektigini bicer bu hayatta. Adam akilli iliski yasayacaksaniz yasayin.
Nişanlim bana para gönderiyor istemesem de. Ihtiyacin olur, evlilige ceyiz hazirliginda lazim olur, destek olsun. Ya da senin heveslenip alacagin seyler olur diye duzenli olarak göndereceğim artik dedi. Bu tarz seyler olur diye gönderdiği paralari harcayamiyorum. Olur ki ayrilik olurda parami ver der diye. Hesapta birikiyor oyle.
Erkek milleti olarak kendinizce iyilik yapiyorsunuz guya ama sonradan burnumuzdan da getiriyorsunuz. Igrenc kisiliginiz ortaya çıkıyor. Boyle yapacaksaniz para falan harcamayin, atmayin kimseye.
Erkek milleti olarak her seyi hür iradenizle yapiyorsunuz sonra ne yapip edip biz kizlari suclu çıkarmayı basariyorsunuz. Kafaniza silah dayayan yok, yapan siz, suclu cikan biz. Sonra parami yedi diye ortalikta dolaşıyorsunuz. Bu iftiralarin elbet bir gun cezasi cikar karsiniza.
214 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 niye? Kadinlar hesabiniza girip paranizi mi cekiyor? Ya da bana yemek yedirmezsen, cicek almazsan kafana silah mi dayarim diyor?
Erkekler istemeden evlilik bile olmuyor beyefendi. Siz ikna olacaksiniz ki evlilik olsun. Kadinlar zaten evlilige razi. Parada
öyle. Parayi siz harcamaya niyetli olmadikca kimse cebinizden zorla para cikaramaz.
Cimri amcam var. Yillardir tek kurusu bogazimizdan gecmemistir. Beraber yemek yeriz hesap ödemez. Ya gider ya da yanimda yok abi der. Alistik artik zaten. Harcama yapmak istemeyene cebinden zorla para cikaramaziniz...
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 ayni telden konusmuyoruz beyefendi. Birbirimizi belli ki anlayamayacagiz. Sorulan soru ve gorseldeki durum belli. Sizin dediginiz konu farkli. Soru "parayi geri isteyen, laf eden erkek" . neyse anlamayana da vakit kaybetme huyum pek yok. Birbirimizi yormayalim. Isimiz gucumuz var. Issiz degilseniz haftaici calistiginizi dusunuyorum. Vakit öldurmeyelim. Iyi gunler size
Cevap sahibi1 yıl@Karayeller28 abicim suc sizdeyken hala kadinlari konusuyorsun. Soru kadinlarla bile ilgili degil ama turk erkekleri s*dik yaristirmadan duramıyor.
Manipulasyon yapan, ayrilma tehdidi yapan kizla hala beraberlik surdurup surmemek sizin elinizde. Hayatta tercihleri bizler veriyoruz. Siz oyle kızları tercih ediyor, kendinize cekiyorsaniz zirlamayin.
Ya da sevişiyoruz falan diye kizin huyuna falan gidiyorsaniz, bu seylere boyun egiyorsaniz yine siz erkeklerin s*lakligi. Kendi sal*kliginizi karsi cinse atip durmayin. Allah size de akil ve beyin vermis kullanin diye.
Cimri oldugunu anladigim bir erkekten ayrilmistim mesela. Onun maddiyat konusunda psikolojik ve ekonomik siddetini mi çekeceğim? Ne koca olurdu, ne baba. Sizde o bahsettigin kizlari cekmek zorunda degilsin, degilsiniz.
Kimse kimseye de zorla bir sey yaptiramaz beyefendi. Manipulasyonlara, tehditlere boyun egiyorsaniz suc sizlerdedir zaten.
Annem robot supurge istiyor 3 yildir. Babam almiyor israrla. Annem bir ton konustu ama babam geri adim atmadi. O parayi ona vermem dedi. Annem istedigi kadar manipule etsin, babam almiyorsa almiyor. Ne yapabilir ki annem? Bosanacak mi? Normal bir kadin belki bir iki küser, sinirlenir, konuşur vs vs. Peki sonuc olarak para harcandi mi, supurge alindi mi hayir. İş erkekte bitiyor sonuc olarak. Kimse kimseye zorla bir sey yaptiramiyor.
Yaptırıyorsa o imtiyazi karsiya siz veriyorsunuzdur. Verdikten sonra da aglayip, karsi cinsi yerin dibine sokmaya hakkiniz yok. Harcadiginiz paralari geri istemeye hic hakkiniz yok. Kizi az cok taniyip hala o iliskiye falan, ozellikle cikarlariniz ugruna falan devam ediyorsaniz yine suc sizlerde. Karsi cinsi suclayamazsiniz hicbir sekilde. Her sey insanoglunun tercihleri sonucunda ilerler...
Cevap sahibi1 yıl@NewTown kredi cekmistim. Ama bu s*lakliklari yapmıyorum artik. Degmediginizi anladim cunku. Erkek harcayınca daha dengeli oluyor
Cevap sahibi1 yıl@NewTown erkek ugrassin diye yorum yaptigin kadin bir erkege kredi cekmis, vermis, o borcu ödemiş ve oderken de yalniz kalmis biriyim.
Benim gibi cok kiz erkeginin borcunu kapatiyor, yetmedigi varsa ustunu tamamliyor. Ben benim gibi erkege kredi ceken cok kiz duydum da, kiza kredi cekip veren erkek duymadim.
Siz bir hesap odemekten, cicek, bocek tarzi ufak tefek seylerin hesabini yapip istemekle mesgulsunuz. Bir cay parasini bile odemekten acizsiniz.
Ama adiniz "erkek" guya. Allah'in evi gecindirme gorevini erkeksiniz, guclusunuz, erkek tası sikar suyunu cikarir kadinina, ailesine maddi manevi kol kanat gerer vs diye size vermis bu görevleri ama bu işi bile tek basiniza beceremeyen, diger bircok konuda asalak oldugunuz gibi iste de asalak olan yalanciktan erkeklersiniz.
Bircogunuz artik kadinlari hizmetci gibi somurdugunuz yetmiyor, maddi olarakta somuruyorsunuz zaten. Bir çay, kahve, yemek ismarlamak, çiçek vs almak zorunuza gidiyorsa ve sonra parayi isteyecekseniz zaten sevgili yapmayin.
Sana da bu kafayla ve tiple hicbir kiz yanasmaz zaten. O yuzden para harcamak istesende para harcayacak kadin zor bulursun zaten bu kafayla.
Cevap sahibi1 yıl@NewTown karsi cinsin her dedigine inanma derim. Biz kizlara da erkekler neler neler soyleyip yuruyorlar. O laflarin kaci gercek tartisilir. Sende karsi cinsinin laflarina o yuzden cok inanma derim.
Dis gorunuse en cok bakan, daha cok gorsel olan taraf erkekler hatirlatirim. Dogum yapan eşini kilo aldi, bakimsizlasti diye yargilayan, aldatan senin falan senin hemcinslerin oluyor. Kadini daha cok görsellik icin secende erkek oluyor. Sen yakisikli erkeklerin yaninda kac tane cirkin kiz gordun. Ama cok guzel kadinlarin yaninda tipsiz erkekler cok gormussundur. Keske bu dedigini erkekler olarak biz kadinlara soylemeden önce siz yapabilseniz...
Cevap sahibi1 yıl@NewTown okumayacaksan bosuna sitede dolanip millete yorum yazma o zaman
Öncelikle whatsabın duvar kağıdı için tebrik ederim kızı 😂
Neyse o ibanı alsın bi yerine monte etsin etmekte zorlanıyorsa etrafında onun gibi kodoşları toplasın onlar yardım ederler montaj işine😈
Önce ki kız arkadaşlarından da mı yüzsüzse istemiş
Kendimi kızın yerine koyarak cevaplıyorum Sıkıydı para istemek Kafasına silah mı dayamışım nolur ölümü öp bana şunu al bunu yedir diye İlişki içerisinde olağan şeyler öğrensinde gelsin avel😒
22 Yorumlaaslında söz nişan vs gibi durumlarda bazı ekstra masraflar geri istenebilir, çünkü bu belirli bir amaç için yapılan harcamalar olup, amaç gerçekleşmediği için muallakta kalan harcamalardır.
AMA farketmeksizin (arkadaş, sevgili, nişanlı, vs kimliği farktmeksizin) bir kişi ile çay, kahve, hediye, takı vs hoş vakit geçirmek için yapılan harcamalar ise herkesin kendi bütçesi ölçüsünde olmalı ve bunlar öküz ölüp ortaklık bittikten sonra kesinlikle geri istenmemelidir. Ayrılma durumlarında önemli olan âna dair hoş hatıralar ile birbirine saygısızlık yapmadan ayrılmaktır.
Çünkü muhabbette maksad hoş vakit geçirmek ise bu vakit geçirilmiş gitmiştir. Şimdi o size 32bin lira geri göndermiş, peki ya siz onla geçirdiğiniz vaktinizi ona geri verebilecek misiniz? kaldı ki bu attığı 32binden daha kıymetli bir olgudur.
12 YorumlaENAYİ KERİZ KAZ denmeli..
bunu o paraları ENAYİ "KAZ" gibi harcamadan önce düşünecekti..Yeni tanıştığınız ne olduğunu bilmediğini z-Kuşağıa arıza günümüz BOZUK kızlara merhaba der demez tüm cüzdanını boşaltan , tüm parasını onun için harcayan KERİZLER ENAYİLER , başlarına gelen herşeyi hakediyorlar..
AKILLI OLMAK LAZIM BU ZAMANDA ,
ARTIK KADINLAR KÖTÜ , ERKEKLER ENAYİ..Erkekler artık 2ye ayrılıyorlar ,
(1) KIRMIZI HAP konularını bilmeyen kadının kölesi olmuş kişiliksiz ezik enayi Layt kadının kontrolünde yaşayan aciz beta erkekler
ve
(2) Kırmızı hap konularını bilen Matrix'ten çıkmış kendini tanıyan kendini geliştiren yetiştiren , karşısındaki kadınları tanıyan , enayi olmayan ERKEK olan , erkekler.
(Yazıyı genel yazdım , soruyu sorana kişisel değildir)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar bu tipler genelde kendisini piyasaya pazarlamaya çalışan tipler olur. İçleri boş olur. Ya her konuşmada belli eder. Nasıl anlamıyorsunuz. Bu tipleri bulan da boş insanlar bence. Hadi buldunuz hata ettiniz ama anlamamak için chl olmak gerekir.
Parayı gönderen kişi hata etmiş. Bir de gurur filan 32 bin attım demiş. Bu mesajlaşma kurgu. Hadi kurgu olmasın. Demek ki kadın zengin. Eo zaman parayı neden sorun ediyorsun? Sen para yedirecek erkek bul. Sana aç koqek muamelesi yapana aynı muameleyi sen yap. Bu kadar basit. Ama bu mesajlaşma gerçek ise. 32 bin gönderen kişi tam slk. Gururlu filan değil slk.10 Yorumla
1 yılİki tarafta güzelce konuşmamış biri tahrik etmiş diğeri köpek demiş. İçinden gelen hediyeler masraflar yüze vurulmaz almayada bilirdin , sanki kız sana zorla aldırttı nolur bana gül al bana yemek ısmarla insanların yüzleri bu zamansa belli oluyor iki yüzlü şeytan miş. BAŞINA kalkacaktı madem almasaymış yapmasaydım sen iyisi dua et şükür et ki daha fazla devam etmemiş seni borç batağına sürüklerdi. Zihniyeti bozuk insan mış
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Böyle bir şey parayi geri istemesi ayıp oldu bence. Yemek parası her iki taraf karşılıklı ödüyorsun yiyip içmesini para geri istemesi o laf etmemeli orası önemli değil. Ama büyük bir hediye bir şey aldıysa geri verebilir küçük sıradan bir şey aldıysa geri vermesini gerek yok atarsin çöpe.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim eski de ayrılırken birkaç binime çöktü. O sıra lazımdı ama almaya uğraşmadım bile. Sonra demiştim kendi kendime bu üçün beşin hesabını yapan kişiyle miydim ben cidden. Tiksinç.
Çok büyük yanlış yapılmıştır hani aldatmış dolandırmıştır veya verdiğin yüzüğü, verdiğin borcu istersin anlarım ama birlikte yapılan aktivitenin parasını istemek? Çok ezik hareket ya.00 Yorumla Baştan eşit karşılanmalı ki masraflar sonradan bu iğrenç durumla karşılaşmasın hiç kimse.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeleşciliğin sonu Sadece arkadaş açık açık söyleyen taraf olmuş. Ama eli cebine gitmeyen zaten ödemesi sorunlu gibi davranıp teşekkür bile etmeyen her zaman arkasından kötü kötü konuśturmuş aşağılanmıştır. Arkadaş ilişkileri Erkek kadın ilişkisi farketmez Dilenci olmayın
00 YorumlaAbi herkes atip tutmus kimzexe ne kadar kâdli bir yatirimdan bahzetmemis :))) valla helal olsun 15 yatir sevis gez eglen sonra 3w geri al zuashshs sapka cikariyorum sana ustad
16 Yorumla- 1 yıl
Üzülerek söylemek istiyorum ki bu düşünceniz devam ettiği sürece asla gerçek sevgiyi tatmanız mümkün değil.
- 1 yıl
Açıkcası sıfır eşya bile istemeden hiç altın istemeden evlendiğim için yorumu üstüme alınmıyorum. Herkesin gönlüne göre veriyor Rabbim
Yani bir tarafım hak veriyor bir tarafım o zaman niye ortak ödemedin be yaprak diyesim geliyor adama bilmiyorum karar veremedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn iyisini yapmış adam helal olsun alnından öpüyorum genco seni
11 Yorumla
1 yılAlsın bi yerine soksun denir başka ne denir...
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yapılan her şey yaşananlara sayılır. İlişki başlarken değil bitince adamlık önemli. İnsana karakter notu ayrılırken tavırları ile verilir. Masrafları isteyen zihniyetle, kadın ayrılmak isteyince vuran zihniyet aynı...
00 Yorumla
1 yılKesin atmıştır şovun da böylesi 🤣 32 de durduran ne diye düşünmeden edemedim. Parasını geri isteyen erkek narsist psikopat falandır başka açıklaması var da burada söylenmez 🐣
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Vay anasını zengin olandan daha çok korkmalı daha bir görgüsüz oluyorlar galiba. O yüzden kendi yemegini kendi ismarlamali yaşasın yalnızlık😜😄
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGörgüsüz, alçak ve üçün beşin hesabını yapan erkeğe benziyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim kuzenim aynısını yapmıştı kıza pahalı bir telefon almıştı ayrılınca da kız kırıp vermişti telefonu. Vallahi kız da gayet haklıydı bence. Sonradan hesabını yapacaksan hediye almayacaksın kardeşim.
01 Yorumla
1 yılArkadaş belli ki seks için içten içe pazarlık yapmış ve sağlayıcılığı karşısında havasını alınca paraları geri istemiş. Eğer beta bir adam olacaksanız en azından böyle beta olun beyler
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 772 cevap paylaştı. İstenileni tam olarak vermen gerekiyor. Ne bir kuruş fazla ne bir kuruş az. Ki adaletli olsun. Aksi halde yapılan bu iş o kişinin böbürlenip sapmasına yelken açabilir
00 YorumlaHer ne kadar bir kızın bir erkeğe bu kadar fazla para harcatması iyi olmasa bile kendisinin de bu kadar hesapçı olmasından dolayı karakterinden şüphe duyduğum bir erkek tipidir.
00 Yorumla
1 yılFazlasıyla iade ederdim. Ay başında da birlikte ped alır yollardım ihtiyacı olacak gibi
01 Yorumla
1 yılBoş muhabbet insanları sırf, bak bende bekliyorum yanına uçmak için ama tek kelimem yok kendisine zaten olamazda.
00 YorumlaErkeğin para istemesi erkekliğe yakışmaz. Kız ya da kadına da helal olsunn ki kalanı sadakam olsun demiş
00 Yorumla
1 yılBu bayanlarda ne araba seçebiliyor ne Karpuz ne erkek😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi yapmış para kolay kazanılmıyor zaten. Erkek her harcamasını üstleniyor sonra aldatıp gidiyor kadın üstüne erkek trip çekiyor her zaman ilgi vermek zorunda uğraş dur sonra seni bıraksın. Yapmayınca da cimri desinler. Adam sonuna kadar haklı kadınlara sıra olan onlarca erkek var ona para harcayacak birsuru énayi var.
Öyle yok 7 24 ilgi gorup erkekten daha cok cinsel zevk al hem de erkek sponsor olsun.
Afiyet olsun abime
10 Yorumla
1 yılo kız o parayı ödediyse bende adam değilim sırf ss için yazıp sonrada adamı engellemiştir
12 Yorumla- 1 yıl
@mayisssss kesin kurgu zaten
1 yılBuraya bu eleman için bir şey yazmaya dilim varmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazi kadinlar gercekten karsi tarafi sömürüyor …. burada ki durumu bilmiyorum tabi
10 YorumlaÇoğu geri istemese de lafını yapar sağda solda mutlaka. Rezil bir davranış.
10 Yorumla
1 yılGörgüsüz denmeli bence
21 Yorumla
1 yılVay aq çok motivasyon sayfası takip etmenin zararlari🤣 da kız milyonermis galiba iyi para atmış aq
00 Yorumla
1 yılVar mı ya gerçekten böyle erkekler. Erkek denmez orası kesin 😅
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok uzun bir ilişki değilmiş anlaşılan 😆 terbiyesizlik bence başka bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın iyi yapmış. Bu erkek müsveddesi karısından boşansa ondan da evlilik masraflarını ister. Yüzsüz ve aciz.
01 Yorumla
1 yılİyi yapmis ohhh afiyet olsun bi güzel yemis parasini dinsizin hakkindan imansiz gelir kiz keske para falan yollamasaydi geri
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞeref*siz ve tam bir gö* veren olduğunu anlarım ben şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı olay kız kardeşimin sözlüsü tarafından yapıldı dayağını yedi mahkemeye verdi bir şey olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYediği çikolataya kadar isteyen erkek tanıyorum 😂 Var öyleleri maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl"Bunu düşünmeliyiz, ancak ilişki bittiği için bunu geri almak uygun olmayabilir."
00 Yorumla
1 yılEn baştan hesaplar ortak ödenmeli. Hak kaybı olmamalı. Beraber yaşanmalı hayat. Hem manevi hem maddi… alınanlar da sonuçta hem maddi hem manevi…
11 Yorumla- 1 yıl
Kadında ayıp etmiş … kim ayrıldı bilmiyorum ama … kimse kimsenin hakkını yememeli
1 yılEvlilik gibi söz konusu varsa haklı.
01 YorumlaBen olsam sevgililik adı altında bir kıza para harcamam.
04 YorumlaEnflasyon erkolara da vurdu napsın 😂
10 Yorumla
1 yılMaşallah saniyesine atmış parayı trol aw
10 YorumlaÖyle erkek mi olur
10 Yorumla
1 yılKarı denir
21 YorumlaÇok şey denir
12 Yorumla
1 yılozaman harcaamasymis isticek kadar yuzsuzsw
02 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle oyle yani hesabini yapip istemek nekadar daha kendini kucuk dusureblr
1 yılKaraktersizlik
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılHayatta gondermem😂
09 Yorumla- 1 yıl
Yokluguma uzelecegine dusuremedigi icin parasina aglayan erkege kurus yollamam...
- 1 yıl
Show habere cikip isim vererek ifsalicaksin ki piyasadan cekilsin😂
- 1 yıl
Ulkeyi terk etsin banane😂
- 1 yıl
Allah isine karismam ama istiyorsa alsin canini ben okeyim😅
1 yılGöndermem tabii
03 Yorumla- 1 yıl
Evet inadına göndermem
İlişkideki varlığımıza saysın
Ayyy iğrenç bir durum
01 Yorumla