Borç verdiği parayı sanki parasını kaçırmışız gibi hemen geri isteyen erkek arkadaş olur mu?

Erkek arkadaşımdan, bir gün hesabımda nakit para olmadığı ve dışarı çıkıp vakit kaybetmeyi istemediğim için acil bir ödemeyi yapmak amacıyla ödemeyi onun hesabından yapıp yapamayacağımızı sordum. O sırada yarın öderim demişim. O da kabul etti ve ödemeyi yaptık. Sonraki iki günde görüşeceğimizi düşündüm ve parayı ona nakit olarak verebileceğimi düşündüm ancak işlerim nedeniyle görüşemedik. Fakat kendisi 1,5 gün sonra paranın ne olduğunu sordu, dışarı çıkacak vaktim olmadığını bile bile. Ben de bu soruya alındım. Sanki paranın üstüne yatmışım gibi davrandı. Kırgınlığımı belli edince bana "Ben kiracılardan falan ödeme alıyorum, kaç kişiyle uğraşıyorum, paramı ödeyip ödemeyeceğini sormam ayıp mı, sana yardım ettiğim için ben suçlu oldum, nankörlük ediyorsun dedi." Bu sözler daha da çok ağrıma gitti. Beni kiracılarla ve diğer insanlarla bir tuttuğu için kırıldım. Kendisine başka hiçbir borcum bulunmadığı halde tamamen zamansızlıktan dolayı ödenmemiş bir borç için sadece 1,5 günde nankör damgası yedim. Tüm bunlardan sonra derhal atm'den para yatırıp parasını havaleyle ilettim. Bu paraya da acil olarak bir ihtiyacı yoktu ki bunu kendisi de teyit etti. Zaten dediği gibi sayısız yerden para alabilen bir insan. Bu durumu nasıl atlatabilirim bilmiyorum ama ilişkimi tamamen sonlandırmaya karar verdim. Bu sözün üzerine sizce böyle birinden sevgili, eş olur mu? (Not: 2 yıldır birlikteyiz, benim kimseye borçlu kalmayacağımı bilir).
Borç verdiği parayı sanki parasını kaçırmışız gibi hemen geri isteyen erkek arkadaş olur mu?