Sevgilimle 2,5 yıla yakın süredir birlikteydik bana pek iyi davrandığını söylemem yani kırıcı oluyor ve hakaret ediyordu kaç kere ayrılıp barıştık pişman oldu geri geldi ama ben bi kaç ay çalışmadım diye yemek yiyoruz geziyoruz parasını ben veriyorum böyle olmaz vs diyerek tribe girdi ve telefonuma dokunma diyordu saygısızlık diyordu yani o benimkine baksa ben sorun etmem asla tüm bunların üzerine bayramda yanına gittim bayramı kutlamak ve barışmak iÇin yüzüme dahi bakmadı ve dedi ki defol git evimden babamı annemi ararım çık dedi çok kırıldım ağlamamak iÇin zor tuttum ve gittim Sonra numaramı değiştirdim tabi o benim numaramı silmemişti daha sonra Instagram’dan takipten çıktım sonra oda beni çıktı dün Starbucks’a otururken gördüm beni görünce oturduğu yerden karşı sandalye geçti yani sanki beni görmek istemiyor mus gibi beni gördüğü yerde kalkıp gidiyor bir kere yaptı bunu beş gün oldu ayrılalı bunu yapma amacın ne bilmiyorum benden kaçıyormuş gibi mi gösteriyor yoksa gerçekten kaçıyorum emin değilim nasıl davranmalıyım sizce Instagram’dan engelliyim mi Çok zorlanıyorum çünkü çok emek verdim onca yıl içinde ona bebek gibi baktım ve sevgimi hiçbir şekilde esirgemedim ama o burnumdan getirdi tabi beni de çıldırdığım zamanlar oldu yanlış yaptığım zamanlar oldu ama beni sinir küpüne gönderip daha sonra hiçbir şey olmamış gibi sanki ben kendimi delirmişim gibi muamele yapıyordu bu durumda sizce ne yapmalıyım geri dönme ihtimali var mı bilmiyorum nasıl davranmam gerek
Defa ayrılmadık daha önce çok kez ayrıldık şimdi bıktığını yorulduğunu söyleyerek ayrıldı benden köşe bucak kaçıyor kafayı yicem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Üstelik benden para istiyor ben sana 2800 TL harcadım o parayı bana geri ver diyor
Eğer bu yazılanlar doğruysa ve sen hala bu çocuğun sana dönmesini istiyorsan sen kafayı yemişsin ciddi ciddi. Psikolojik olarak sorunlusun yani git bence bir tedavi falan ol kardeş, hayat böyle geçmez. Hem kavga çıkarıyor, hem aşağılıyor bir de üstüne trip atıyor. Ağır narsist ve sadist bir kişilik karşındaki. Asıl tedaviye ihtiyacı olan o aslında ama artık psikopatlık seviyesinde olduğu için ona yapılacak bişey olduğunu sanmıyorum. İstediği paraya gelince, sen benim kaybolan zamanımı bana geri ver, ben de sana paranı geri vereyim de sonra da engelle..
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun. Kötü bir insandan kurtulmuşsun.. bir gerçek var iyi insan birlikteyken belli olmaz ayrılınca belli olur. Bu kalitesiz bir insanmış. 5 kuruş verme.. geri dönüp yüzüne bakma onun olabileceği hic bir yere gitme. Eğer ilerde evlenseniz bebeğin bez parasını senden ister.. işine gücüne bak kendine göre başka birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılSen şaka yapıyorsun cidi misin daha yeni erkek arkadaşımda. Ayrıldım her şeyi o ödedi benden bir kuruş bile isemeid sadece benden uzak dur dedi yazma dedi ben ona ikinci şansı verdim pişman oldum benden ayrıldı dilersen hayatından sil ona bir daha şans verme hayatına bak o yokken ne kadar mutlu olduğunu göster
00 Yorumla
+1 yılŞaka mı bu ya ne kadar karaktersiz aptal herif
Sen de kusura bakma ama çok safsın ya ne ağlıyorsun bi de bebek gibi baktım diyorsun🙄 bırak b*kunda boğulsun sakın para falan verme ezik duruma düşürmeyin kendinizi ya cidden sinir oluyorum01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki şaka değil ben sana borç verdim geri borcum var dedi ben ona yine verirdim ama insan gibi istemedi kılkuyruk yüzsüz karaktersiz diyerek istedik yüzsüz köpek falan dedi bana ayriyeten başörtü alıp gelmiş bana bunu tak o şekilde yapalım gibisinden yerin dibine girdim resmen tesettürlü istiyor ve annen bizi izlesin dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılLeş bir karaktermiş ve siz hâlâ “ emek verdim” diyerek onunla tekrar olma ihtimalini kovalıyorsunuz. İnsanlar 20-30 yıllık evliliklerini bitiriyor.. okuduklarımdan anladığım kadarıyla şahsınıza pekte değer gösterilen bir ilişki değilmiş ve değer görmediğiniz yerde 1 saniye bile durmamalısınız. Kimse vazgeçilmez değil. Eğer sürekli onu affetmek için bahane ararsanız size yapılan her şeyi meşru kılmış olursunuz. Değer gördüğünüz yerde çiçek açarsınız unutmayın.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
+1 yıl2.5 yılda 2.800 lira mı harcamış sana vay pis cimri vay😅 haftada o miktardan fazla harcarım ben😅 hem cimri hem saygısız görgüsüz. İmkanın varsa al parayı yüzüne fırlat yoksa hadi canım hadi başka kapıya de.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır borç vermişti o parayı sma isteme şekli rezalet tabii yüzsüz köpek ver vs dedi
- +1 yıl
Yine de düşük bir oran. Millet sevgilisine iphone lar alıyor hediye olarak da geri istemiyor. 2.800 liranın bu denli lafını yapması adam olmadığını gösterir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bence ayrıldığı için şükür et ve direk parayı istiyor ise öde gitsin yasal faiz falan aklına gelmeden kaç kurtar kendini :)
Ya nasıl bir ilişkiniz var böyle aşk nerde kaldı özen sevgi saygı02 Yorumla
Soran+1 yılDaha sonra başka bir adama grup yapmak istediğini söylemiş böyle bir dürtüsünden haberim yoktu üstelik bana para vermezsen seni şikayet ederim hırsız konumuna düşersin falan filan gibisinden konuşmalar yaptı
- +1 yıl
Uzaklaş arkana bakmadan uzaklaş
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Sen iyi misin ya. Sevgilin bildiğin çingenelik yapıp sana yedirdiği paranın çetelesini tutmuş sende hala bu kişi döner mi diye soruyorsun. Kendine bi şans ver iki haftadan sonra düzeleceksin üzüntün hep aynı kalmayacak merak etme
00 Yorumla
+1 yılne yüzsüz bir adammış o ya okurken tiksindim.
ayrıca davranışları çok itici ve dengesiz bu arkadaşla barışmayı sakın düşünme derim. borcun mu varmış da para vereceksin ya düşünceye bak bundan uzak durmalısın.
00 YorumlaBu tipsiz, karaktersiz ve fukara tipleri çok arıyor musunuz? 2800 TL yi yüzüne çarp az havla da insanlar rahatsız olmasın de ve bir daha muhatap olma. burada benim kusasım geldi
00 YorumlaVerilmiş sadakan varmış yanlış trene binmişsin en yakın durakta inmeye bak mesafe uzadıkça geri dönmek zorlaşır. Kaç kurtar kendini. hatta sevin böyle bir insandan kurtulduğun için. Bol şans
00 Yorumla
+1 yılBenim sana harcadığım zamani geri ver de, ya da senin zamanini kendi hesabina saysin. Köyün akıllısı bir tek kendisi mübarek
03 Yorumla- +1 yıl
Sende hala nasil davranmam gerek geri döner mi diyosun ya kafayi yicem ya siz böyle olunca cocuk her halti ister tabi. Hayatim agizlarinin paylarini verip ipini salacaksin napacaksın baska hiç mi gururunuz yok ya
Soran+1 yılBu durumu atlatmam lazım çok zorlanıyorum o kadar güzel günlerimiz geçti ki tabii ki bana emek harcadığı noktalar da oldu fakat son yazdıkları falan çok kötüydü kılkuyruk boş insan hiçbir çabası olmayan bir insansın ben Amerikaya gideceğim video çekerek orada fenomen olacağım gibisinden konuşmalar yaptı ve sen de bana Engels’in dedi ve birlikte olduğumuz zamanda annen de gelsin görsün gibisinden konuşmalar yapıyordu
- +1 yıl
Hicbir halt olamamış ve olamayacak bomboş bir tenekeyi anlatıyorsun bana. Kendi evinden kalkip oda değiştirse şükret. Aklinca seni ezmeye çalışarak egosunu okşuyor basit ezik insan hareketleri. Sende hala guzel gunlerimiz oldu diyosun hayatim güzel gunlerimi kalmış ne güzeli sana yaptiklarini fark etmiyomusun biraz düşün
hayvan herifmiş al parayı sallaya sallaya git başına at birde üstüne al sadakam olsun de ama bunu kafede yap
10 YorumlaCiddi ciddi hesaplamış bir de şaka gibi. Aman düz hesap 3000 ver de başının gözünün sadakası olsun. Bir daha da görüşme bence.
00 YorumlaBu nasıl bir sevgili, bu nasıl bir ilişki, bu nasıl bir sevgi. Bir de hepsinin hepsini mi tutmuş. Böyle hodukleri çok arıyor musunuz
00 YorumlaYine bir hemcinsim adina utandım. Gun gecmiyor ki birinin yerine daha utanmiyim
06 Yorumla
Soran+1 yılAz önce aramızda geçen özel durumları gidip insanlara anlatmışsın köpek Çok kötüsün iğreniyorum senden pislik falan filan dedi neden ayrıldığımızı birkaç arkadaşına söyledim aramızdaki özel durumları anlatmadım tabii ki de o kadar aptal bir insan değilim fakat gidip onlarda bire 1000 katarak anlatmış Buda onlara inanıyor tabi beni her yerden engelledi
- +1 yıl
Yahu tartismayi kavgayi vs herseyi anlarim da herif sana harcadigi her kurusu tek tek hesaplamis mi? Vallahi surda okuduğum seylere bazen inanamiyorum. Nerden buluyorsunuz boyle ya*saklari gercekten anlamıyorum. Birlikte harcanan parayi hesaplamak nedir ya vallaha billaha utandim baskasinin yerine
Soran+1 yıl2800 TL borç para vermişti ben zor dönemdeydim benden onu istiyor alacak verecek bitsin paramı getir diyor ama isteme şekli çok kötü yüzsüz köpek hırsız konumuna düşmek istemiyorsan getir hatta o çocuğu bile yazdı
Soran+1 yılProblem bu değil ki çok seviyorum hiç böyle olmasını istemedim çok emeğim var
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara muhabbetine gelene kadar o kadar rezillikler yapmış ki hayretle okudum. O da üstüne cabası olmuş. Sen buna geri dönme zaten. Sen bununla geçirdiğin her anı unut, adını unut zaman kaybından başka bir şey değilmiş o.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir zihniyet bu ya nasıl bir ilişki beraber olurken ki harcadığı parayı istemek nedir ya
00 Yorumla normalde verilmez ama sen kurtulmak için ver
ağırbaşlı dürüsr sözünü tutan irade sahibi bir yol arkadaşı edin00 YorumlaSaçmalık
Eski sevgilin karakter yoksunu
Eskiden bir dönem geçirdiğin bir kız senin için değerlidir onun hakkında kötü dahi düşünemezsin00 Yorumla
+1 yılParayı geri istemesi tam bir saçmalık ve davranışları da çok ap'talca bence engelle ve yüzüne bile bakma iğrenç birinden kurtulmuşsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNet beş para etmezin biriymiş.. Erkek adam kadından harcadığı parayı geri ister mi.. Ne günlere kaldık ya..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hahah pinti herif kuzum uzme kendini ve parayi asla verme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe ucuz erkekler var şu hayatta ve sen bilmeden nasıl bir karakterle birlikte olmuşsun. Kayıp giden zamana bak 2.5 sene ve sonuca bak.
021 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma daha 1 hafta oldu hemen kızları eklemiş instagramdan
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim yaşın genç Starbucks felan bunlara takılan bir erkekle ben erkek halimle oturup sohbet etmem. Bukkadar ucuz bukadar namussuz birini beklemen çok agir psikolojik sorunu var olduğunu gösterir. Sana dönse ne olcak? Bir düşün ya döndü ne olacak hadi evlendin? Bir kadından yediğini. İçtiğinin parasını isteyene biz gvvvttt deriz benim gözümde en ezik insan tipidir. bak hemde erkeğim ve bu tip erkeklere fistan goydiririm daha çok yakışır bir an önce bu durumdan çikman dileğiyle
Soran+1 yılUmarım çıkarım henüz yedi gün oldu ve zorlanıyorum fotoğraflar hatıralar yaşantılar beni çok zorluyor fakat o hiçbir şey olmamış gibi YouTube videoları tik tok videosu çekip hayatına devam ediyor ünlü olma çabasına girmiş herkese kendini paylaştırıyor falan filan hiçbir şey yok gibi hayatına devam ediyor ben resmen öldüm öldüm dirildim umarım ben de bu durumu atlatırım bir an önce zor çünkü
Cevap sahibi+1 yılÇocuk bu ya. Tıktok çeken adamdan kime ne yarar gelir. Engelleme sil gitsin dönüp bakma umursama gittiği yerelre gitmemeye özen göster kendini ezdirme yerim onu. Ünlü olmasını ben onun gibi çok fenomen taniyirum ve inan oturmuyorum bile onlarla keyfine bak zoruna gider elbet fakat az zamana ihtiyacin var
Soran+1 yılİstiyorum ki oda pişman olsun onunda canı yansın desin ki gerçekten bu kızı kaybettim hasta olduğunda hastaneye götürüp sürekli yemekler yapıp ilgilenip kokuna aşığım sana aşığım diyordun ilgimi tamamile belli ediyordu ki doğru olanda budur yani bu kadar kötü davrancağını tahmin etmedim beni sıkıyorsun vs dedi ben kızları takip etmesini istemiyorum Instagram‘dan ayrıldık hemen üstüste hiç tanımadığım insanları takip etmeye başladı ayrıca ben de tik tok videosu çekeceğim fakat sporla alakalı çekiyorum oda aynı şekilde sporla alakalı çekiyor mevzu şu ben fenomen olacağım yani ilgiye aç biri olduğunu gösteriyor ve bana ne yaparsam yapayım Onu doyuramadım demekki farklı insanlarla yatıp kalkmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılBiz buna kendini tamamlayamamış insan deriz ahde vefası olmayan insan sana ayrıldıktan sonra bu cümleyi kuran bir insan nasıl bir insan tipidir biliyormusun. Herturlu pisliği yapabilecek kabiliyete sahip bir insan. Sen kurtulmussun farkında değilsin şu an ama farkına vardigin da kendine şunu soyliyceksin iyi dönmemiş yoksa ben bununla devam ederdim hayatım daha da bok olurdu. Sende kendi capinda spor videoları at fenemon ol. Sen daha çabuk. olursun kadınlar daha çok ilgi görür bu mecralarda aylık 150 bin izlenme alsan aylığını 20 bil TL olur arkadaşım var her ay 15.20 alıyor ama onlar 4 kişi yapıyor. Sen tel bu sayıya ulas otur hayatına bak inan bana bir zaman gelcek bu pislikten kurtulmussun ohh ve diyceksin sağlıklı dusunnmeye basladigin da
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmanız gerçekten Allah razı olsun
Soran+1 yılYok zaten ben birtık pis şeylerini fark ettim çünkü ben seninle yatmak istiyorum ve onu yaparken annemin bizi görmesini hatta bana yardım etmesini istiyorum gibisinden konuşmalar yaptı ilk başta şaka olduğunu falan düşündüm ama ciddi ciddi otel ayarlayabilirim dedi
Cevap sahibi+1 yılÇüş oha bu adam annesini de becerir ha ensest ilişki istiyor resmen bu adamdan kazarak uzaklasssss
Soran+1 yılSonra bana sadece konuşmada zevk aldığını böyle bir şey yapmayacağını falan söyledi ben bu durumdan rahatsız üzerine gitmeye başlayınca da Uzatıyorsun ben bu kadar karaktersiz biri miyim bir şey istemem falan dedi ama rahat iki ay boyunca aynı şeyleri tekrarladı işte gelsin yardım etsin gelsin yağ döksün. Okşasın vs gibisinden bir çok iğrenç kelimeler kullandı
Soran+1 yılBu arada benim annem için söylüyor bunu kendi annesi için değil annen de gelsin bize yardım etsin diye konuşmalar yapıyordu
Cevap sahibi+1 yılO salağın cinsel sorunları var. Ve annem izlesin diyorsa emin ol annesi de biliyor. Konuşmayı sevmek ne demek? Siz 2.5 yıl ciktinj hicbrisey yasamadinizmi yani ben yanlışım anladım?
Cevap sahibi+1 yılHeee birde seninleyken annen ona yardım edecek anneni de araya katıyor vayyy osssrrpppuu çocuğu vayyy
Soran+1 yılYaşadı tabii ki fakat onu doruklara ulaştırdım inanılmaz derecede yüksek bir insanım bu konuda tatmin etmesini bilirim fazlasıyla fakat yaptıkça daha fazlasını istedi yaptıkça daha fazlasını istedi ve en sonunda bana tesettür alıp geldi başörtü ile yapmak istediğini söyledi başörtü çıkarmadan yapmak istiyorum sonra annene de alayım o da gelsin gibisinden konuşmalar yaptı ben sadece konuşmadan zevk aldığını düşündüm şaka yaptığını düşünüyorum aptal kafam sonra ciddi ciddi dediki otele rezervasyon yaptırayım annen de gelsin o bize yemek yapsın gizli gizli yapalım yani yakalanma korkusu istiyor bir şeyden haz oluyor tam olarak çözemedim ama ürkütücü
Soran+1 yılKesinlikle böyle bir şey yapmak istemediğini bunu sadece lafta olduğunu söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek ne kadar yalan
Cevap sahibi+1 yılp*rno bu ya bildiğin p*rno izleyip üstünde uygulamaya çalışmış. Reziliige kepazelige bak adamın hicbirseye saygısı yok bide tessedurle yapmak için alıp geliyor o ben karşıma çıkacak yokmu sena onu sokak ortasında döverim polisler elimden alamaz o derece igrite oldum
Soran+1 yılYok kesinlikle böyle bir şey yapma ben sadece konuşmada zevk aldım diyor yani her şeyin bir sınırı olmalı hayvanlaşmanın mantığı yok bunun ucu Bucağı yok yani o kadar iğrenç şeyler oluyor ki hayvanlarla bile yapanlar var yani insan dur. sını bilmeli sonuçta insan evladıyız ki her anlamda gerçekten çok tatmin ediyordum yani elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyordum ama psikolojik problemi olduğu için bence tatmin olmadı aslında oldu ama farklı şeyler denemek istedi
Cevap sahibi+1 yılSen bbirde onunla evlensem asıl gerçek yüzünü orada görürdün kurtulmussun cidden kurtulmususn
Soran+1 yılHatıraları üzülüyorum onlara üzülüyorum sadece çok emek verdim ciddi anlamda bazen arkadaşlarım diyor ki aptal mısın kurtulun bırak bunu yani içimde bir hırs var bir atamadığın bir şeyler var yani o kadar öfkeliyim ki inanılmaz derecede istiyorum ki karma yaşasın Allah cezasını versin
Cevap sahibi+1 yılArkadaşların senin görmediklerini görüyor. Arkadaşların doğru soylyyor
Cevap sahibi+1 yılAllah cezasını vermiş zaten onun ilerde göreceksin hatta görmek bile istemiyceksin o derece igreneceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNerden bulursunuz adam olmyan sevgilileri insan harcadığı parayı gerimi ıster
00 Yorumla Harcamasaydı o zaman dava açacak hali yok onu her yerden engelle takma
00 YorumlaYürüsün gitsin benim emeklerim ne olacak desene?
00 Yorumla
+1 yılBoyle angutlar goturuyo kizlari delikanlilar hep yanliz
00 Yorumla
+1 yılÖyle saçma şeymi olur yenildi içti bitti napacak parayı mezaramı götürecekmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yok ki bir de barışma ihtimalini hâlâ düşünüyorsun valla yazık sana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle gitsin. boş ver karakterine tüküreyim onun.
00 Yorumla Bn olsam vermem. Harcamasaydn zorlayanmi oldu de engelle
00 YorumlaŞaka mı bi de nasıl davranmalıyım geri döner mi diyorsun ya. Azıcık gururlu ol
00 Yorumla
+1 yılYuzune bile bakma firlat yuzune parayi
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle erkekleri sevmeye devam edin sonra neden benden ayrıldı, aldattı, bunlardan hayır gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBorç vermişti 2800 TL sen bana olunca verirsin diye ben zor durumdayım fakat isteme şekli çok yanlıştı hırsız konunun şarjım paramı vereceksin aç köpek yurt gibisinden konuşmalar yaptı bana çok zoruma gitti ve bu yüzden vermeyecem dün de ağza alınmayacak kelimeler saydı korkunçtu yani sözde ben onun arkasından laf etmişim ama etmedin mi gidip insanlara inanıp bana dediki senin yüzünü bile görmek istemiyorum kesinlikle söylemişsindir
+1 yılHeryerde engelle onun gittiği yerlere gitme ona dair ne varsa at ay leş köpek parasını verebiliosan ver lanet insan Allah'ım inşallah karşıma böyle bir aptal çıkmaz aman uzak dur piiiç ten
06 Yorumla
Soran+1 yılParasını verecektim tabii ki fakat vermeyecegim çünkü çok ağır konuştu Allahın kılkuyruk züğürt çulsuz kendini bir halt sanma benden iyisi mezarda benim gibisini bulamazsın gibisinden konuştu ve tek kadın sen değilsin dedi ben Amerika’ya gidip video çekerek ünlü olacağım yazmış
- +1 yıl
Götümün kenarı Amerika'da onu bekliodu bok ünlü olur
- +1 yıl
A:Sd. AS:D. ASd:SA koptuuuummm
- +1 yıl
Niden
- +1 yıl
g. tmün kenarı Amerikada onu bekliyordu :D aahaha
- +1 yıl
Hsjsiak komik şeyim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYuh daha neler adam değil mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen niye halen muhattap oluyorsunki böyle çakalla
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHarcamasaymış
Harcarken samanı sormuş veya geri alacağını söyledimide ne hakla istiyor belki kolye filan verdiyse onu geri alabilirde parası ne ve ödeme
02 Yorumla
Soran+1 yılBorç olarak veriyorum dedi ben çok sıkışmıştım ben sana destek olurum dedi verdi normal şartlarda istememesi gerek sonuçta benim kaç yıllık sevgilim ha tabii ki borç verdi isteyebilirdi ama güzel bir şekilde paramı hemen getir ver paramı ben verdim ben olmasam aç kalırsın gibisinden iğnelemeler yapıyordu ve paramı getirmezsen seni polise şikayet ederim anneni babanı ararım gibisinden laflar yaptı sonra da şaka yaptım dedi bunun şakası bile doğru değil canım yanıyor ona sunucam bilmiyorum belki de destek alacağım
+1 yılBöyle birini sevgili olarak bulmuş olman ödüle layık
00 Yorumlaverdin ise mala vurdu ise saygısı bitmiş beleşe getirmeye çalışıyor olan sana olmus
10 Yorumlaaşkom nee şaka mı erkek milleti bir kerede şaşırt be
01 Yorumla
Soran+1 yıl2800 TL borç olarak vermiştim ben zor bir dönemdeydim fakat bana düzgün bir şekilde mesaj atıp istemedi yüzsüz köpek paramı ver hırsız yerine düşersin gibisinden konuştu sonra bu şekilde olduk zaten şimdi de beni tehtit ediyor seni herkese rezil edeceğim fotoğraflarını yaycam diye onun arkasından dedikodu etmişim ben halbuki böyle bir şey yok arkasından falan konuşmadım iyice çirkinleşiyor her şeyi
+1 yılzamanında vermeseymis parayi gebersin parasizliktan
10 YorumlaÇok garip şeyler şenlik bir durum değil tamamen çocuğun yüzsüzlüğü ne alaka parayı istemek
00 Yorumla
+1 yılVerebiliyorsan verki olay büyümesin. Veremiyorsan bilemeyecem...
00 YorumlaHemen kaç kızım suratina bakma parayi da isteyemez zorla almadin
00 YorumlaSacmalamasin ikinizin de maddi manevi birbirinizde hakkiniz gecmistir.
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz ya kin tutmuş demek ki
12 Yorumla
Soran+1 yılAz önce bana yazdı aramızdaki bütün geçen olayları gitmişsin çevreye anlatmışsın yüzsüz köpek o çocuğu haysiyetsiz senin sülaleni dikeyim defol git elimde fotoğrafların var yayarım yazdı
- +1 yıl
Sal bunu kanka o da senin salsij
+1 yılHesap mı tutmuş bir de? Engelle gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBorç verdi ben sana borç vermiştim geri vereceksin dedi ama düzgün bir şekilde istemedi yüzsüz köpek haysiyetsiz polise şikayet ederim gibisinden konuştu ve beni evden kovdu
- +1 yıl
Bir şey ispatlayamaz, sonuçta senet imzalamadın ama sen bilirsin. Sen de verirsen de köpeğe verirmiş gibi ver ama kanıtın falan olsun parayı verdiğine dair. Madem öyle sen de böyle davran.
+1 yılBöyle karaktersizleri nereden. Buluyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılS*k*iri çek ya ne parası kalitesize bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSggwgwgwtwgw 😃 s! ktire git de
00 Yorumla
+1 yılBenden de aldığı hediyeyi geri istemisti
00 Yorumla
+1 yılVer işte adam haklı
00 Yorumla
+1 yılFakirlerle sevgili oluyorsunuz senin suçun
00 YorumlaAnasının nikahi böyle terbiyesizlik olmaz
00 Yorumla
+1 yılOldu fişini de versin öyle öde 🙄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Ananın a... de.
00 Yorumla
+1 yılasıl sen hadi ordan git hayatımdan de
00 YorumlaGörgüsüz bu bildiğin iyi ki ayrılmışsiniz
00 Yorumla
+1 yılVermelisin
00 Yorumla
+1 yılHaha ne yuzsuzluk be😅
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin kafayı yemis
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!