Eski sevgilim beraber olduğunuz dönemdeki harcadığımız parayı benden geri istiyor, ne yapmalıyım?

Sevgilimle 2,5 yıla yakın süredir birlikteydik bana pek iyi davrandığını söylemem yani kırıcı oluyor ve hakaret ediyordu kaç kere ayrılıp barıştık pişman oldu geri geldi ama ben bi kaç ay çalışmadım diye yemek yiyoruz geziyoruz parasını ben veriyorum böyle olmaz vs diyerek tribe girdi ve telefonuma dokunma diyordu saygısızlık diyordu yani o benimkine baksa ben sorun etmem asla tüm bunların üzerine bayramda yanına gittim bayramı kutlamak ve barışmak iÇin yüzüme dahi bakmadı ve dedi ki defol git evimden babamı annemi ararım çık dedi çok kırıldım ağlamamak iÇin zor tuttum ve gittim Sonra numaramı değiştirdim tabi o benim numaramı silmemişti daha sonra Instagram’dan takipten çıktım sonra oda beni çıktı dün Starbucks’a otururken gördüm beni görünce oturduğu yerden karşı sandalye geçti yani sanki beni görmek istemiyor mus gibi beni gördüğü yerde kalkıp gidiyor bir kere yaptı bunu beş gün oldu ayrılalı bunu yapma amacın ne bilmiyorum benden kaçıyormuş gibi mi gösteriyor yoksa gerçekten kaçıyorum emin değilim nasıl davranmalıyım sizce Instagram’dan engelliyim mi Çok zorlanıyorum çünkü çok emek verdim onca yıl içinde ona bebek gibi baktım ve sevgimi hiçbir şekilde esirgemedim ama o burnumdan getirdi tabi beni de çıldırdığım zamanlar oldu yanlış yaptığım zamanlar oldu ama beni sinir küpüne gönderip daha sonra hiçbir şey olmamış gibi sanki ben kendimi delirmişim gibi muamele yapıyordu bu durumda sizce ne yapmalıyım geri dönme ihtimali var mı bilmiyorum nasıl davranmam gerek
Defa ayrılmadık daha önce çok kez ayrıldık şimdi bıktığını yorulduğunu söyleyerek ayrıldı benden köşe bucak kaçıyor kafayı yicem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Üstelik benden para istiyor ben sana 2800 TL harcadım o parayı bana geri ver diyor

Eski sevgilim beraber olduğunuz dönemdeki harcadığımız parayı benden geri istiyor, ne yapmalıyım?