Bana sürekli evlilik vaadi veriyordu aileme anlatmak istiyorum acele edelim evlenelim felan diyodun bende aldırış etmiyordum bugün yine aynı muhabbet ben ciddiysetsizim gibi konuştu beni suçladı bende instgram biona ismimi yaz dedim kilit koyarım dedi. Bende ailene bahsetmek istediğini söyledin neden çekiniyorsun dedim akrabalarım felan var dedi bende engelledim her yerden kilit işareti koymak ne anlama geliyor anlamıyorum bu erkekler neden böyle madem niyetin yok kırdığın kalbi de mi dusunmuyorsun
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Iyi yapmışsın kilit koyup bari baş harfini koysaydı zaten evlilik yoluna kdr gelmissnz geç bile kalmis
Sen o çocuğu nefes alıyor diye de terk edecektin zaten seytan
Nasıl
Hiç olmamış ki kalbinde bırakmasın.
Birakasin
Hayır ben onu seviyodum ama bu kadar yaparım ederim bol keseden sallaması artık beni yıprattı bende o boş laflarıni yedirmek için böyle bişey yaptım ve tahmin ettiğim gibi oldu boş çıktı
Eyvallah. Ben yanlış anladim
Ben sinirle sordum soruyu çok fazla yazım yanlisi yaptım ellerim titriyor hala
iyi yapmışsın çocuk kurtulmuş senden :)
Benim ne suçum var Allah aşkına evlilik evlilkk diye sirf beni kandırmak için atıyordu bol keseden bende cesaretin varsa yap hadi dedim yapamadı boş işte sadece laf
öyle yapınca evlenicek mi olacaktı yani bi biosuna isim yazdı diye
Hayır o lafı yedirmek için yaptım anlasana ben zaten kulak asmıyorum icraat yoksa banane niye ciddiye alayim bende yap hadi kanıtla dedim şu an o kadar öfkeliyjm ki hep mi aynı olur yalan dolan
İsim yazmak aşırı cringeeeee
Kilit işareti ne peki
Hayatımda biri var yanı hesabım da kalbimde kilitli anlamında bence isimden iyidir isim aşırı cringe
O da çok kro geliyo dedi bende o zaman baş harfimi yaz sadece dedim sadece gerçekten o evlilik lafını bol keseden salladığı için yaptım o lafı yedirmek için yaptım hadi umursayan biri olsaydım kalbim paramparça olurdu şu an resmen beni düşürmek için yalandan evlilik vaadi veriyor
Sen biraz abartmısın bence ya. Bu kadar boğuma çocuğu bide istediği kadar evlilik vadi versin belki bi hareketını görüp sen bitirecektin verilen vaadleri çok ciddiye alma bence gül geç olacağı varsa zaten olur
Beni boğuyor erkekleri sil bilmem ne yap annene söyle altı boş ben de dedim ki şu an gidip söylemeyecegimi bildiğin için böyle bol keseden salliyorsun dedim o da güldü cin gibisin dedi bu ne demek yaaa git annenle konuş demek bu kadar kolay mı? Sürekli söylüyor bunu bana bir ciddiye almıyorum iki ciddiye almıyorum artık napicaksin yaparsam dedim gülüyo ya şaka gibi hep umursamiyordum ama böyle dalga geçer gibi gülmesi incitti beni bende dedim ki dur şuna lafını yedireyim dedim ve yaptım da
Ergen misin
Ya umrumda değil isim yazıp yazmamasi boş laflarını yedirmek için yaptım anlasana beni düşürmek için bol keseden salliyo
Haklisin