Onun yanına prenses gibi gidiyorsam o da benim yanıma bakımlı gelsin istiyorum. Tipini beğenmediğim biriyle olmam doğru mu?

Arkadaşlar 1 yıla yakındır erkek arkadaşım var onu seviyorum onunla kavga edip ayrılınca içim içimi yiyor hemen yazıyorum ilgisini sevgisini sadakatini çok seviyorum ayrıca eli çok açıktır bana altin takılar hediyeler paralar kac kez göndermiştir Allah bilir. Fakat gerçekten çirkin ve en önemlisi bakımsız bir çocuk bir tişörtü 3 sene giyer bir gün olsun farklı tişört giymez öyle bir çocuk ama asla pis değil bana dünyaları alır ama kendine bir tişört bile almaz bende aksine aşırı bakımlı ve gerçekten de güzel alımlı bi kadınım ciddi düşünüyoruz ama bazen bu ne ya yanıma yakışmıyor diye düşündüğüm çok oluyor kısa zayıf bakımsız hep aynı şeyleri giyiyor kaşlarının ortası çok fazla ve kalın asla almıyor bunu tatlı dille söyledim yine de almıyor kavga ettim bunun için yine almıyor kendim aldım ama istemiyorum Arkadaşlar ben onun yanına prenses gibi gidiyorsam o da benim yanıma bakımlı gelsin istiyorum böyle biriyle evlenmem doğru olur mu sizce seviyorum ama tipini gerçekten beğenmiyorum yakışıklı sevgilisi olan arkadaşlarımı akrabalarımı inanılmaz kıskanıyorum nolur bana akıl verin ne yapayım

Onun yanına prenses gibi gidiyorsam o da benim yanıma bakımlı gelsin istiyorum. Tipini beğenmediğim biriyle olmam doğru mu?