Arkadaşlar 1 yıla yakındır erkek arkadaşım var onu seviyorum onunla kavga edip ayrılınca içim içimi yiyor hemen yazıyorum ilgisini sevgisini sadakatini çok seviyorum ayrıca eli çok açıktır bana altin takılar hediyeler paralar kac kez göndermiştir Allah bilir. Fakat gerçekten çirkin ve en önemlisi bakımsız bir çocuk bir tişörtü 3 sene giyer bir gün olsun farklı tişört giymez öyle bir çocuk ama asla pis değil bana dünyaları alır ama kendine bir tişört bile almaz bende aksine aşırı bakımlı ve gerçekten de güzel alımlı bi kadınım ciddi düşünüyoruz ama bazen bu ne ya yanıma yakışmıyor diye düşündüğüm çok oluyor kısa zayıf bakımsız hep aynı şeyleri giyiyor kaşlarının ortası çok fazla ve kalın asla almıyor bunu tatlı dille söyledim yine de almıyor kavga ettim bunun için yine almıyor kendim aldım ama istemiyorum Arkadaşlar ben onun yanına prenses gibi gidiyorsam o da benim yanıma bakımlı gelsin istiyorum böyle biriyle evlenmem doğru olur mu sizce seviyorum ama tipini gerçekten beğenmiyorum yakışıklı sevgilisi olan arkadaşlarımı akrabalarımı inanılmaz kıskanıyorum nolur bana akıl verin ne yapayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende buna benzer şeyler yaşıyorum. Sevgilim kıllı birisi ve bu beni bazen rahatsız ediyor. Özel bölgesini ayda yılda bir alıyor. Önceden ne güzel disleri bembeyazdı şimdi dişlerine zarar veriyor diye diş fırçalamayı bıraktı. Boxerini her gün değiştiriyor evet ama kıllarından dolayı da illa ıslak kalıyor ve koku yapıyor. Kaşları da sizinle aynı şekilde... bende çok bakımlı biri değilim ama gene özen gösteren biriyim. Üstelik ağzını saplatarak yemek yemesi ve parmaklarını şap şup yalamasi da beni iyice çileden çıkartıyor. Bunlarla ya yaşamayı öğreneceğiz ya da hayatımızdan çıkartacağız ben ikinci seçeneği yapamadığım için...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdiğin tek şey sana yaptığı jestler.. Paragöz İnsan olduğun bellide, bu kadarda olmaz.. Gururlu olmalısın, Kendi tipinden ve Güzelliğinden bahs edebilirsin lakin ilk önce biraz daha Asil olmalısın.. O çocuğa gelince, bakımsızsa sen öğret, giyinmesini bilmiyorsa sen götür onur giyisi öner, bahane arama kendi karaktersizliğine.. Ama senin gibilere bayılır erkekler 😏😏😏
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi papatyam. Kaşlarını almıyorsa ya onu öyle kabul et ya da arkana bakmadan kaç. Dış görünüşle ilgili değişim bekleyeceksen sevmiyor olabilirsin. Onun dışında sen al ona sürekli bişeyler. Sonuçta o da sana alıyormuş. Benim babam da kendine bişey almaz ama biz alınca giyiyor
00 Yorumla
Sorudan anladığım bu adam sana altın takılardan hediye alamayacak durumda olsa çoktan terk edilmişti şimdi terk etsen o hediyeleri isteyebilir hatta daha da kötüsü böyle hediye alan birini bulamama ihtimalin var ve korkun bu yani :D :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru bulamam ama onla da olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yıldoğru değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiye vereceğim beni dinleyebilirsin. Senin sorunun bu saydığın kaştı parfümdü vs değil… Senin sorunun aslında çocuğun baştan sona tipi. Ve bu dediğimi asla unutma olur mu: ileride bir gün o tipi hiç beğenmez olacaksın ve sen de güzelsen eğer daha yakışıklı insanlardan talep gördüğünde gözün mutlaka kayacak. İşin başındayken hem yakışıklı hem zengin olan birini bulmaya çalış. Zorla bunu kendine kabul ettirip kendini kandırma. Sen bunu sevmiyorsun sana yaptığı aldığı ettiği her şey geçici kalacak ve sen tatmin olmayacaksın bir yerden sonra.
Kendini kandırmayı, aldıklarıyla avunmayı bırak artık. Sana denk birini bul.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. haftada 1 kez banyo olursa, Ter kokuyorsa, sakal, saç, diş, vücut bakımı çok az yapıyorsa düşün. Belki bunlar ufak detaylar ama tiksindirici şeylerdir. Aynı yatağa gireceksin sonuçta. Direkt söylemelisin bu tür şeyleri. Değişmiyorsa evlilik sonrası asla değişmez. Ya kabul edeceksin ya da değiştireceksin. Tersi durumda geçerlidir. Bakımsız kadından nefret edilir. Eline bakmaz, yüzüne bakmaz hele bazılarında bıyık çıkıyor almıyor. Tokat yapıştırmak geliyor içimden.
32 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten adamsin ya sonunda mantığı çalışan biri
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakimsiz erkekle yapamam. Isterse duygularim yogun olsun ona karsi. Iliski ilerler evlenirsek ya da iliski icinde bir seyler yasarsak o erkekle, o sekilde yataga giremem, midem almaz. Erkeklerde bakimsiz kadin istemez yanina. Kadinlar olarakta bunu bu kadar goz ardi etmeyin. Bakim, kisisel temizlik kadina ozgu bir sey degildir. Insana ozgu bir seydir. Bakim olarak ve tip olarak icime sinmeyen biriyle kolay kolay birlikte olacagimi sanmiyorum. Bugune kadar olmadim da. Ben nasil ozenliysem o da ozenli olmak zorunda. Buluşmaya bile esofmanla gelen erkege eksi puan veririm mesela. Bir pantolon bir tisort ya da gomlek giymek bu kadar zor olmamalı. Herkes kendine dikkat edecek. Dikkat etmeyen erkegi de ne yatagima alirim ne yanima eş/sevgili diye alirim. Duzeltmeye de calisma. Bu sonradan kazanilacak bir sey degil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYani eğer bu şekilde düşünüyorsan zaten o insan ile olma derim. Ne o üzülsün ne de sen. İstediğin gibi biri değil ise ayrıl o zaman neden ilişkini hala devam ettiriyorsun. Ben şahsen beğenmediysem sevgili falan kalamam ayrılırım. Yani sevmek aşık olmak yetmiyor sadece diye düşünüyorum ben. Yani birazda yanına yakışmalı.
10 Yorumla
+1 yılÇok yakın bir arkadaşım sakat kaldı mankendi. Demem o ki tabiki insan bakımlı temiz olacak kadın erkek her iki tarafında görevi ama yakışıklılık dersen hadi ordan derim. bu hayatta her şey değişir.
Bu dünya da adriyana bile aldatılıyorsa demek ki mesele güzellik değil be.00 Yorumla
+1 yılçirkin kısalığına bişey diyemem allah vergisi ama bakımlı olmak zorunda o allah vergisi değil anlamalı bunu sana alacağına kendine harcasın biraz onu fazla uyar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAçıklamayı okuyunca sorun tamamen belli oldu. Sen sevgilim dediğin adamı değil ilgisini, parasını, sana yaptığı harcamaları ve huyunu seviyorsun yani adamı sevmiyorsun 👍 eninde sonunda bu ilişki biter.
10 Yorumla
+1 yılBende ayni şeyi yasiyorum nisanlimin yanına giderken çok özeniyorum kendime yemin ederim iç camasirima kadar özeniyorum günler öncesinden elbisemi esarbimi falan hazırlıyorum ama nişanlım yanıma gelince kokmuş boxseriyle geliyor yanıma üç günlük giydiği kıyafetle geliyor çok kötü oluyorum bense güzel kokan makyaj yapan güzel giyinen birsiyim bu durumu ona nasıl aciklicam bilmiyorum
015 Yorumla- +1 yıl
Nolur seninle bu konuyu uzun uzun konuşalım beni anlayan tek insansın çünkü aynısını yaşıyorsun...
- +1 yıl
Tabiki konusabiliriz
- +1 yıl
Ve daha neler neler yasiyorum yani ama nasıl ona aciklicsm bilmiyorum
- +1 yıl
Mesaj gönderemiyorum istersen gönderebilirsin bana
- +1 yıl
Takip isteği attim
- +1 yıl
Hiç ima ettin mi nisanlina? Mesaj atılmıyor canım atamadim
- +1 yıl
Seninde beni takip etmen gerekiyor
- +1 yıl
Defalarca ima ettim ama boş
- +1 yıl
Xpr seviyem yetersizmis 😞 off napicaz biz
- +1 yıl
Kokmuş boxer mi boxerini mi çıkardın ki
- +1 yıl
Hayır tabiki sadece yanımda otururken kokuyo
- +1 yıl
Oysa ki ben her yanına gittiğimde saatlerce duş aliyorum
- +1 yıl
İğrenç mis onunla ne oluşudur ne sevisilir
- +1 yıl
Ayn
- +1 yıl
Temiz birini bul vazgeç ondan
+1 yılParası var tipsiz olsa ne olur. Bence tipini bu kadar düşünme. Senin için her şey yapıyorsa demek seni önemsiyor. Güzellik geçicidi esas puldu kalanı düzelir merak etme
04 Yorumla- +1 yıl
Ama ailem bile kuzenlerimin sevgililerini gösterip bak ne güzel manken gibi çocuk diyorlar bana inat gibi tamam onu çok seviyorum ama çok çirkin ondan çocuklarım olacak sonuçta off herseyi düşünüyorum kuzenlerimi arkadaşlarımın sevgililerinin yakışıklı olmasını kıskanıyorum gerçekten kendimi iğrenç hissediriyorum
- +1 yıl
İstemiyorsan ayrıl hala gençsin güzel kızı her kes ister.
- +1 yıl
Sen olsan tipini takar miydin
- +1 yıl
Yani ortalama yaraşiklıdisa ve iyi bir işde çalışıyorsa kafaya takmam. Hem çirkin diye bir sey yok bakımlı ve ya bakımsız, paralı veya parasız vardır. Eğer bana değer verib bütün ihtiyaclarımı alıyorsa neden olmasın. Dış görünüş kalıcı değil o da bir süre sonra geçib gidiyor.
+1 yılAçık konuşmak gerekirse sen adamı değil ilgisini sevgisini ve parasını seviyorsun onu değil tabi gözüne batmaya başlar yol yakınken adamdan ayrıl baride o da hayatına baksın
00 YorumlaGerçekten sevdiğine emin misin iki de bir çirkin olduğunu vurguluyorsun bakımlı olması tabi ki önemli ama madem tipini beğenmiyorsun baştan çıkmasaydın
00 Yorumla
+1 yılBence sen onu sevmiyorsun. Sadece sana istediklerini verdiği için onu kullanıyorsun.
ondan ayrılman, onun yararına olacaktır. Yazık çocuğa04 Yorumla- +1 yıl
Neden bana yazık değil ki kaşlarını almayan dişlerine özen göstermeyen biriyle olmak neden zor değil gibi konuşuyorsunuz ya
- +1 yıl
Kızım sen onu sevsen her hali sana güzel gelir. Resmen sömürüyorsun çocuğu. Bırak da yoluna gitsin onu olduğu gibi seven biriyle olsun. Valla utanmıyorsunuz da kalkıp başkalarıyla kıyas yapıyorsunuz bide marifet gibi burada yazıyorsunuz çocuk bunları görse zaten bir dk durmaz yanında
- +1 yıl
Ya ben onu sevmiyorum demiyorum ki kaşını alsın ozensin parfüm sıksın bunlar 10 dk lik iş neden bunları istemem abes duruyor ki gerçekten merak ediyorum 40 sene yanında yatacağım adamın neden bakımsız olmasını kabul edeyim sırf seviyorum diye sizce neden böyle anlamıyorum
- +1 yıl
Yahu gidip boyu kısa zayıf kaşının ortası kalın diyen sensin. Beğenmiyorsun açık açığa yazmışsın. Sevsen bunları yazmazdın. Yarın bi gün evlenirsin aldatırsın sen kocanı. Yazık valla acıdım çocuğa
+1 yılVallaha sen o çocuğu haketmiyorsun çocuğun parasına yazık cidden tam bir masrafsın umarım hayatın boyunca yalnız kalırsın
029 Yorumla- +1 yıl
Yahu ne alaka? Senin de umarım erkek arkadaşın martı kasiyla 3 yıl giydiği tişörtüyle gelir yanına
- +1 yıl
Gelsin ne var bunda beni ilgilendirmez
- +1 yıl
Öpüşürken martı kaşlarla mide bulunmalı bi aşk diliyorum o zaman sana bak bakalım nasılmış ayrıca tüm erkeklere sesleniyorum burdan yaaa nolur şu kaşlarınızı martı gibiyse markete giderken bile alın Allah aşkına alinn!!!
- +1 yıl
Sen gerçekten sevmiyorsun onu parası için seviyorsun belli
- +1 yıl
Yoo benim param ondan çok var?
- +1 yıl
Kolay tabi demi onun parasını yiyip aldıklarını kullanıp buraya ağlamak beğenmiyorsan ayrıl ozaman
- +1 yıl
Ben para dilenmiyorum hepsini supriz yaparak kendi aldı beş kuruş istemedim şuana kadar okey tatlim
- +1 yıl
İşine gelmiş ama hediyeleri al ve hakkında konuş hadi diyelim rahatsızsın söyle ona
- +1 yıl
Bos konuşmayın isterseniz yağmur hanım kız rahatsız oliyor hersey para pul değil sen hemen beddua ediyorsun
- +1 yıl
@_catladapatla_ neysin sen yan hesabımı
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
@_catladapatla_ yoksa savunulacak hareket değil
- +1 yıl
Bende aynı durumu yasadigim için savunuyorum
- +1 yıl
@_catladapatla_ ne yaşadın anlat
- +1 yıl
Yorumda var okuyabilirsin
- +1 yıl
Ve ozmn anlarsm
- +1 yıl
@_catladapatla_ e söyle ona ozaman buraya yazacağına
- +1 yıl
Kıyamıyorum söylemeye ama çok ima ediyorum kiriliyor
- +1 yıl
@_catladapatla_ e söyle işte seninkine bir şey diyemem ama soru sahibi hem parasını yiyip hemde şikayet edince sinir oldum
- +1 yıl
Benimki parası bile yok ki yiyeyim daha ben ona para yediriyorum babam olmamasına rağmen oda bu durumdan rahatsız olmuyor
- +1 yıl
@_catladapatla_ tamam dediğim gibi seninkine sözüm yok
- +1 yıl
Ayn öyle ne yapicam bilmiyorum
- +1 yıl
@_catladapatla_ işte söyle ona bakım yap falan de
- +1 yıl
Olmuyor valla Olmuyor keşke Nisan bozulsa diyorum
- +1 yıl
@_catladapatla_ nişanlımısın
- +1 yıl
Evt
- +1 yıl
Nişanlı olmasam ztn birakmistim
- +1 yıl
@_catladapatla_ e neden nişanlandın ozaman
- +1 yıl
Çok seviyordum öyle olduğunu hiç farketmemistim çünkü okadar şansızım ki ben onu çok sevdim iki yıl peşinden koştum sonra o konyaya çalışmaya gitti orada 3 yıl kaldı sürekli uzak mesafe ilişkisi yaşadım urfaya geldikten sonra tam tanidim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevmiyorsun sevsen bunlara takılmazsın ve devam etmezsin ki zaten ayril lutfen
12 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum ya nerden emin gibi konusuyorsun
+1 yılÇocuğu beğenmediğini 50 kere yazmışsın bence daha fazla Ümit vermeden ayrıl güzel bi bahane bul seni etkilemek için o kadar şey alıyordur tişört değiştirir bakımlı olur ama tipini değiştiremez beğenmiyorsan bırak ilerde üzme
12 Yorumla- +1 yıl
Neden yani bir erkeğe kaş almak güzel giyinmek neden bu kadar zor geliyor neden yani cildiricam nedennn
- +1 yıl
Onları yaptırırsın zamanla ama tipini beğenmiyorsun o sıkıntı boş ver başka kişimi yok ilerde üzme çocuğu bahane bul ayrıl
Yani tip bi yana gercekten bakimli erkekse tipe gerek yok
00 YorumlaYa en bastan kendini bilip ona gore cikicaktin onunla simdi ne denir ki
00 YorumlaKaş almak caiz değil diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBirinin tipin olmaması ile bakımlı olmaması arasında çok fark var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun sadece parasını yiyosun
Ben de böyle bi tiple takılıyorum, sırf parası için
Yoksa hem kısa hem tipsiz
Ama parası var işte
Gerisi umrumda değil00 Yorumla
+1 yılGözünüze Şöyle bir çekici 🧐 gelmeyen erkekleri almayın arkadaş!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ama aşık olsaydın kimya olarak da uyuşurdun ve asla gözüne gelmezdi bu detaylar. Teferruat dediğimiz kısım. Bugünleri aramaman dileğiyle
04 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmalıyım arkadasinmis gibi tavsiye almak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen senin yerinde olsam, bunlar beni rahatsız ediyorsa ve belirtmeme rağmen değişmiyorsa usulca uzaklaşırdım. Beni dinlememesi de beni soğutur. Ve ay Başak olduğum için titizim. Kimse kimsenin t*sk kokusunu çekmek zorunda değil, Afedersin😅
- +1 yıl
İşte zeki insan ya ama keşke ayrılmak kolay olsaa
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak zor tabi ki. seni cezbeden başka şeyler vardır ama rahatsız eden şeyler de var. Hangi taraf ağır basıyorsa ona göre zamanla şekillenir zaten
+1 yılSen onu tamamen değiştirmek istiyon yarın bi gün evleniceksin o kadın hamile olucak şekli vücudu fitliği gidicek o zaman da mı değiştireceksiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Kadın benim erkek o
- +1 yıl
He pardon canım
- +1 yıl
O zaman erkeklerde değişiyor omuzlarınına binen yüklerden dolayı bazen kendilerine bakamıyorlar sorumlulukları oluyo bence fazla takılma zaten seni seven insan senin karşına bakımlı çıkar bakmayan da seni önemsemiyordur :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin yeteri kadar güzel olduğunu düşünmüyor bence eğer seni çok beğenseydi bakımın kralını yapardı
01 Yorumla- +1 yıl
Alakasiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrol ama gerçekse Çocuğa üst baş sen al ozman
01 Yorumla- +1 yıl
Trol derken
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu sömürdüysen nasıl alsın sende o al bi zahmet
01 Yorumla- +1 yıl
Ben alıyorum ayrıca sömürüyorum kendisi ben hayatında yokken de böyle kendine bisey almayan biriydim diyor
Haklısın. Erkeklerin çoğu kişisel bakımın ne olduğunu bilmiyor
04 Yorumla- +1 yıl
Napmaliyim
- +1 yıl
Düzelmiyor
+1 yılerkekler kişisel bakıma kızlardan daha fazla önemem verir
00 Yorumla
+1 yılBence aşık değilsin sadece ona alıştığın için öyle geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Enayiymiş baya üzüldüm çocuğa
025 Yorumla- +1 yıl
Niye enayi olsun taş gibi kızla birlikte?
- +1 yıl
Esortlukla ne alaka kanka baban da annene altin takmadı mi nikahtan önce
- +1 yıl
Demek ki tipi iyi askim
- +1 yıl
Bazen zekayı zorlamaya gerek bile kalmıyor
- +1 yıl
Kanka ben daha zenginim ama sen bilirsin
- +1 yıl
Siz erkekler 3 kuruş kazanamayinca bir kıza 150 tl lik menü ısmarlayınca bile havalara giren tiplersiniz Allah tüm kızları sizden korusun djfbfj
- +1 yıl
Tabi ki de kendi dengim de zenginlik isteyeceğim babamın refahını bana veremeyen adamla neden rezalet bi hayat geçirip çocuğumu zorlukla buyuteyim siz erkekler 1 saniye ilerisini dusunmezssiniz ama ben torunlarimi bile düşünürüm üzgünüm ağzınız açlıktan kokarken de sevgili yapmayın bir zahmet
- +1 yıl
Zortingen djdbdbbdbd
- +1 yıl
@ayşenkarawyhehd kiz küsme gel
- +1 yıl
Bak maymuş ben çocuğa zaradan ceketler parfümler tişörtler dolusuylaaaa aldım şimdi dersin ki bok aldın valla aldım zaten hep benim aldıklarımı giyiyor eee? Zortingen 2
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Eğer sevsen hiç bir şeye bakmican
00 Yorumla
+1 yılNapcan tipi parasını ye gerisini boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAltınlarını seviyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Sen onu değil parasını seviyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de derebeyidir kendisi. 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrens yapman lazım onu ….
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUyarmalisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Deill
00 Yorumla
+1 yılBence parasını seviyorsun
00 YorumlaMadem beğenmiyorsum ozaman onunla ne işin var
00 Yorumla
+1 yılHaklısın doğru
00 Yorumla
+1 yılHaklisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyorsa söyle
00 Yorumla