Arkadaşım güzelim diye beni düğününde istemiyor?

Yakın bir arkadaşım haftaya evleniyor ve ben de onun nedimelerinden biriyim. 6 nedimeyiz. Kuzeni ve kendi arkadaşları var ben onlarla düğün hazırlıklarında falan tanışıp kaynaşmaya başladım.

Gelin beyaz, bir de kırmızı giyineceğiz. Elbisenin modeli fark etmiyor, kırmızı olsun ve abartılı yeter de nedimelerim olduğunuzu belli edin dedi. Benim kuzenimde de fotoğraftaki elbisenin aynısı var açık kırmızı renkte, ablasının düğününde giymişti. Onu ödünç aldım.

Hep bir wp grubu kurduk üstüme giyip fotoğraf artım hepsi de bayıldı. Ben özellikle arkadaşıma sordum düğün senin düğünün sonuçta içine sinmediyse başka elbise bulurum dedim o da yok bu kalsın dedi.

Bugün de evinde buluşmamızı istedi. Elbiseleri giyip, düğün günü yapacağımız saç baş makyajı yapmamızı istedi, beraber hem çekim provaları, halay provaları, ve çekeceğimiz tiktok alımlarının provalarını yapmamızı istedi. Neyse herkes hazır hazır evine gitti. Ben gidince herkes çok güzel olduğumu söyledi yani hepsinin gözleri parladı, gelin hariç, gülüyordu falan ama yüzünün düştüğünü gördüm. Tüm akşam bana soğuk davrandı, fotoğraflarda halaylarda beni arka plana attı, fikir danışmadı, sanki burada olmamdan rahatsız oluyordu. Sizce istemiyor mu gelmemi?

Güncellemeler
9 ay
Fotoğrafı ekleyi unuttum 😅 Kırmızı kalem elbise üzerinde beyaz taşlarla desenler var
Arkadaşım güzelim diye beni düğününde istemiyor?