Güncellemeler
+1 yıl
Cidden yazıklar olsun takipçilerden gördüm yeni kızlar eklenmiş.
Güncellemeler
+1 yıl
Cccc
Tatilde takıldığım uzaktan akraba olan çocuk ilgimi çektiği için tatil dönüşü asla yüz vermedi. Anlıyorum ki o da benimle takılmış. Nasıl hazmedicem şimdi bu durumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
*Takıldığım diyorsun çokta umrunda olmamalı.
Ama hoşuma gidiyodu hoşuma gitmese bana karışmasına izin vermezdim
O zaman takılmamışsın hoşlanmışsın, sen ilk önce ne istediğinden hissettiğinden emin ol da.
Birlikte olmamoz imkansız ama
Hem kız hayatı var hemde yaş farlı
O zaman ağlamayacaksın. Yaz aşkı diyip geçeceksin.
Arkadaşlık teklifimi kabul etseydi tamamen bitirebilirdim ama kankalok teklimi reddetti neden sence
Exten next olmaz basit kural.
O da öyle düşündüğü için mi reddetti
Yanii şimdi misal arkadaş kaldınız ya da görüşmeye devam ettiniz sizin o yaz aşkı biriniz sevgili yaptığında ortaya çıkacak illa ki ne gerek var?
Ya yaz aşkı dediysem anlık bakmalarımız vardı ve genel olarak erkeklerden beni kpruyodu bu yani ve yapma dediğim şeyi yapmıyodu ama mesela hafif kafam iyiyken p.. ye gidicem dedi mesela ne kadar ciddiydi bilmiyorum ama kafam iyi olduğu için hayır gidemezsin dedim pda niye gideöeö dedi vende işte gideöezsin dedim pda niye dedü bende gitte bak noşuyo dedim odw nolıyo dedi giderseb babana söylerim dedim pda şaşırdı ve tamam ben gitmicem ama sendr babama söyleme sakon tamam mo dedi bende mutlu olarqk tamaö söylemem dedim
Ama ertrdi sabah yine buna benzer bişey dedi tepki vermedim oda dedi ki buna neden bişey demedin dedi bende kardeşini bahane eder3k konuyu kapattım
Yaptığı bi olaydan sonra bitirmiştim ama
Nereye gidecekti?
Az çok tahmin edebiliyorum da neyse burada konuşulacak şey değil büyük ihtimalle
burada yazamam kaldırılır ama anladın sen p ile başlayıp o ile bitiyo
Pardpn n ile bitiyp
Karıştırdım...
Hee Ankara sarı tutku hesabı😂
Heh sarhoşken söylediği için duygularımı kontroş edemedim
hiçbir şey yok gibi davran
Öyle yapıyorum oda öyle yapıyo kötü gibi olan kızla takipleşiyolar yenile kuduruyorum aşırı sinirlendim yine ona
Hiçbişey yapmasam drvam etsem böyle adım atar mı
Giyim tarzını değiştir
Etkileyici ol
Seni görsün
Sonra geri çekil
Bunı kendşm için yapmak istiyorum zaten yavaş yavaş kilo vetiyoeum
Paylaşımlar yap
Görsün
Sonra geri çekil
Takipleşmiyoru bile
O zaman profilini değiştir
Seni göreceği kadarıyla yap