Gözlüğümü kaybettim. Sakince aradım. Bende numaralı gözlük bir işe yaramaz ama bulamıyorum dedim. Odamızda oda arkadaşımın arkadaşları tarafından aradık. Onlar odalarına gittiler bende çok yakın değilim ama konuşuyorum. Aradık/m bulamadım. Oda arkadaşıma arkadaşlarına sorabilir misin belki olabilir dedim. Sonra kendisinin yatağına bakarken bakabilir miyim dedim. En son buldum. Arkadaşım kendi oda arkadaşlarını suçlamış gibi oldun dedi bende ben onlar aldı hiç demedim sadece aradım dedim yanlarına gittim bulduğumu söyledim kendileri sorun yok dedi. Ama oda arkadaşım sen çok harahetliydin dedi bende ben sakindim aradım dedim diğer iki oda arkadaşım beni onayladı ama hata mı yaptım kötü hissediyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence aramayı deneyin ama onlar abartmışlar sanki
Bence de abartılar ztn oda arkadaşım garip biri konuşmayı da artık düşünmüyorum :/
Hayır onlar abartmış. İnsanlar eşyasını kaybettiğinde panik olup bakmak istiyebilir gayet normal. Ben mesela her yere bırakabiliyorum alınılcak bişey yok yani
Evet bende öyle düşünüyorum. Yanlarına gittim sorun yok dediler. Ama oda arkadaşıma gıcık kaptım ama sakın gözükmeye çalıştım...
Benim kendimi kötü hissetmeme gerek var mı beni güveniksiz biri olarak biliyorlar kolay kolay kimseye güvenmiyorum ama nedense kötü hissediyorum benden nefret eder arkadaşları diye çevrem olsun diye sosyal olmaya çalıştım. Aslında asosyal biriyim ve bu odaya gelen bir kız asosyal sırf sosyal olmadığı için gitmesini istemiş oda arkadaşım kendisini hiç sevmiyorum artık:/
Onları tanıyana kadar özel şeylerini paylaşma ve samimi olma. Soğuk davranmana gerek yok sadece özele girme laf dalaşına girme zamanla birbirinize alışırsınız
Hyr ztn laf dalaşına girmiyorum o kız 2. Sınıfın sınıf öğretmenliği bölümü öğrencisi ve ben 1. Sınıfım bana birçok konuda fayda sağlıyor ve ben bu yüzden konuşuyorum ( evet iğrenç gozukebilirm ama asosyal olursam üniversitesi 1. Sınıf olarak zorluk çekebilirim ) sakın konustum bı an onunla kavga edecektim ve ben kavga etmekten korktum çünkü daha 4 sene var ve 2. Haftadayım ailemden kimse aramıyor ve tek başıma hergun WC ağlıyorum
Bu yüzden sakin bir ses tonu ile salağa yatarak konuştum kendisine sabah beni kaldırmasını istedim vb konuştum ama elimde olsa tek kişilik bir yerde kalmak isterim
Kimse için ağlama şu an düştüysen elbet bir gün güçlenip kalkarsın. Sen eğitimine odaklan sadece
Bazen kimseye anlatmadıgim sorunlarım var bugün aşırı sinirlendim ve duvara vura vura elimi mor yaptım arkadaşım sordu duvara çarptım dedim hatta beni sağlık ocağına götürür müsün dedim o 2. Sınıf arkadaşıma ama o ve onun arkadaşlarını da istemiyorum ama kimsenin benden nefret etmesini istemiyorum beni yok sayabilirler ama konuşmasınlar
Galiba iğrenç bir insanım bilemiyorum bazen o kdr saçma konular konuşuyorlar sırf konuşmak için konuşuyorum fondöten markası sevgilisi alışverişi eğlence yeri o kadar boş geliyor ki ben ne yapmalıyım nasıl mutlu olacam diye düşünüyorum
Ne desem bilemedim 🤷🏼♀️ ilgi alanın değilse boş gelmesi çok normal. Ama neden sevmediğini düşün makyaj bir zevktir cilt bakımı zevktir. Eğer önyargını kırarsan hoşuna gidebilir. Önyargın yoksa ve ilgini çekmiyorsa o zaman ortak ilgi alanlarınızı bulursunuz
Ben çok yanlızım. Ailem var ama yok. Kimse beni aramıyor. Oda arkadaşım benim suçladığımı söyledi ama suçlamadım. Eğer kavga etsem kendime ya da başkasına zarar verebilcek biriyim. Ama mutlu olmak istiyorum. Sonuçta hep yapayalnız oldum ve öyle kalacam galiba :/
Yanlış düşünüyorsun düşüncelerini iyileştirmelisin
Ben mikrop değilim ya da zararlı biri neden böyle oluyor benim ailem bana karşılıksız hiçbir şey yapmadı. Bugün bir kız bana dolap kilidi verdi başkası bana kahve paketi aldı diğeri mantı yaptı ama ben bunları hak etmiyorum ki ( bilmiyorum aglıyasım geliyor )
Ben böyle düşünmeyi istemedim ama insanlar bana zor geliyor...
çalmış birisi
Hyr ben arkadaşımın bilgisayar çantasına koymuşum ama hatırlamadım buldum. Oda arkadaşıma arkadaşlarına sorabilir misin dedim belki yanlışlıkla almış olabilirler dedim. Gitti söyledi bende o sırada buldum. Ama o sen suçlamış oldun dedi. Kaynaşmak için çok çabaladım kendilerine sordum sorun yok dediler. Ama oda arkadaşıma gıcık kaptım ama belli etmemeye çalıştım...
anladıııım