Evdeki esyalarimi bosalttim?

Merhaba iki gun once esimle telefonda cok duzgun sekilde konustuk dedim aksam son sansin yarin gidip esyalarimi toplayacaz herseyi duzeltebilme sansin var ve kullanmadi dun oglen bende eve gittim oda evdeydi benden utanmadan sacma sapan seyler istedi yok evdeki utuyle utu masasini birak, yok elektrikli sobayi birak, yok mutfak esyalarini birak catal bicak tabak vs.. bende dedimki sana bir cop bile birakmicam sen bana bunlari guzelce kullandirtmadin bende sana birakmicam benden kirli sepetini bile istedi hic bisey birakmadim kendi paramla aldigim.. ve sadece bana sordugu soru camasir makinesine neyi nereye kullandigim dedimki neden soruyosun annene gotur yikasin dedi aynilarini alicam bu evin ayni kokmasini istiyorum senin gibi dedim madem oyle istiyodun bana kal diyebilirsin ve diyebilirdin sesini cikarmadi bisey demedi ikimizin dugun hatiralarindan aldi ve aglaya aglaya gitti oda bende cok agladik ve 5 aylik evlilikten 2 sene birlikteligimizden bu yana ilk defa agladigini gordum dunden bugune kadarda bana hic bisey yazmadi aramadi ne yapmam lazim bu saatten sonra yardimci olur musunuz lutfen
Evdeki esyalarimi bosalttim?