Merhaba iki gun once esimle telefonda cok duzgun sekilde konustuk dedim aksam son sansin yarin gidip esyalarimi toplayacaz herseyi duzeltebilme sansin var ve kullanmadi dun oglen bende eve gittim oda evdeydi benden utanmadan sacma sapan seyler istedi yok evdeki utuyle utu masasini birak, yok elektrikli sobayi birak, yok mutfak esyalarini birak catal bicak tabak vs.. bende dedimki sana bir cop bile birakmicam sen bana bunlari guzelce kullandirtmadin bende sana birakmicam benden kirli sepetini bile istedi hic bisey birakmadim kendi paramla aldigim.. ve sadece bana sordugu soru camasir makinesine neyi nereye kullandigim dedimki neden soruyosun annene gotur yikasin dedi aynilarini alicam bu evin ayni kokmasini istiyorum senin gibi dedim madem oyle istiyodun bana kal diyebilirsin ve diyebilirdin sesini cikarmadi bisey demedi ikimizin dugun hatiralarindan aldi ve aglaya aglaya gitti oda bende cok agladik ve 5 aylik evlilikten 2 sene birlikteligimizden bu yana ilk defa agladigini gordum dunden bugune kadarda bana hic bisey yazmadi aramadi ne yapmam lazim bu saatten sonra yardimci olur musunuz lutfen
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
karı-koca arasına gırılmez ama sanırım sızı gurur ayırdı
Biraz ondan yana oyle oldu diye dusunuyorum
işte aptalca gurur dedıgımız sey boyle sen ona acık acık kal dersen hatanı telafı edersen hersey duzelır demıssın onada dusen kal demek senı ıkna etmek deger verdıgını gostermek sunu bırak bunu al demek degıl
Bunlarin hic birini yapmadi seviyor ama baska bisey onu engelliyo gibi hissediyorum peki bi kac hafta sonra gelirse herseyi duzeltelim diye ben ne yapmam lazim bilmiyorum
burada ben nedesem yanlıs olur daha ayrılma sebebını bıle bılmıyorum sanırım bu ılıskıde veren tarf sensın ve karsılık bulamıyorsun yanı karar senın cunku onu degıstıremessın terkedılecegını bıldıgı halde kılını kımıldatmıyor bıde erkek adam aglar mı kız gıbı tutar kadınını kolundan sahıp cıkar
Esimin ailesinden icin cok iki yuzluler annen iki yuzlu sinsi falan dedim kocama, oda ailesine cok duskun oldugu icin kaldiramadi bikere ozur diledim ailesinden yuzyuze getirildim. Cuma aksami esimle tartistik neden annemi aramiyosun bacimi aramiyosun demeye basladi ve bende artik yeter biktim hep ailen ailen demeye basladim cunku 5 aylik evliyiz ve hic dogru duzgun ne benim aileme nede esimin ailesine gitmedik kocama surekli gidelim dedigim halde hep bir bahane uretti kahveye cikicam, isim var, calisiyorum vs. Banada cumartesi gunu oglen mesajla ailene git ve herseyi anlat benim icinde artik bitti dedi ki surekli diyordu ailenin evine git diye ben gitmiyordum ama bu sefer gittim anlattim beni almaya gelmedi 1 haftadir ailemdeyim gelmiyor bikere anne ve babasiyla geldiler annesi basladi sizin aranizda saygi kalmamis kedi kopek gibisiniz vs neyse o gun cekip gittiler esim bana umut veriyor konustugumuzda ama mesajlarla istemedigini soyluyor cok kafam karisik ne yapmaliyim ben evdeki tum kiyafetlerimi gidip aldim sadece ev esyalarim kaldi almalimiyim lutfen yardim edin bana beklemelimiyim biraz daha esim kafam cok karisik dusunemiyorum kafamda bitti ama kalbimde sevgim bitmedi diyor
Sorun bu
mantık mı duygular mı arada kalmıssın ama mantıken bu adam sana uygun degıl kendı kurdugun aılene ne esının aılesını ne kendı aılenı karıstırmayacaksın yoksa mutluuk huzur eksık olur o evde ama ayrılacaksan tum esyalarını almalısın
Album resimlerimizi sevgililikten dugune kadar ne varsa hepsini ona biraktim
boş ver ayrılırsanız onların hıcbır onemı kalmayacak kımde kaldıysa o resımler o resımlere bakıp pısmanlıgını hatırlayacak mantıgını sececeksen kalbınede soz gecıreceksın zamanla nelerı kabullenmıyoruz bunuda kabullenır hayatına devam edersın sana daha cok deger veren bırını buluncada eskısı unutulur zaten
Tesekkurler
rıca ederım
Artık yoluna bakmalısın. neden ayrıldınız
Diger yaptigim paylasimda var ailesi yuzunden ailesi hakkinda iki yuzlu dedigim icin falan
Esimin ailesinden icin cok iki yuzluler annen iki yuzlu sinsi falan dedim kocama, oda ailesine cok duskun oldugu icin kaldiramadi bikere ozur diledim ailesinden yuzyuze getirildim. Cuma aksami esimle tartistik neden annemi aramiyosun bacimi aramiyosun demeye basladi ve bende artik yeter biktim hep ailen ailen demeye basladim cunku 5 aylik evliyiz ve hic dogru duzgun ne benim aileme nede esimin ailesine gitmedik kocama surekli gidelim dedigim halde hep bir bahane uretti kahveye cikicam, isim var, calisiyorum vs. Banada cumartesi gunu oglen mesajla ailene git ve herseyi anlat benim icinde artik bitti dedi ki surekli diyordu ailenin evine git diye ben gitmiyordum ama bu sefer gittim anlattim beni almaya gelmedi 1 haftadir ailemdeyim gelmiyor bikere anne ve babasiyla geldiler annesi basladi sizin aranizda saygi kalmamis kedi kopek gibisiniz vs neyse o gun cekip gittiler esim bana umut veriyor konustugumuzda ama mesajlarla istemedigini soyluyor cok kafam karisik ne yapmaliyim ben evdeki tum kiyafetlerimi gidip aldim sadece ev esyalarim kaldi almalimiyim lutfen yardim edin bana beklemelimiyim biraz daha esim kafam cok karisik dusunemiyorum kafamda bitti ama kalbimde sevgim bitmedi diyor
Sorun bu kopyaladim buyrun okuyun
Daha yeni evliymişsiniz.. biraz zmaana bırakmalısın bence
Evi bosalttik aileside istemiyor beni dedigim gibi dun esimi gordugumde bu kadar ciddiyeti beklemiyordu galiba icini ceke ceke belli etmemek istedi ama cok agladi bilmiyorum kafam hala cok karisik ben ayrilmak istemiyorum ama
Hemen bosanma davasi icin beklemelimiyim yoksa acmalimiyim ya da omu acsin bilmiyorum
Acele ve ani davranma. biraz bekle. sen çalışıyor musun?
Calismiyorum
Detaylı konuşabiliriz
Bence sıkıntı ya inşallah düzelir
Duzelmicek galiba dun evi bosalttiktan sonra annesigilin evin assagisinda bos bir odada benim camasir makinemle kurutma makinem vardi babamla amcam almaya gittiginde babasi demis ben bunlarin duzelecegini bilsem elimden geleni yaparim ama duzeleceklerini sanmiyorum
O zaman sende yoluna bak yaş kaç senin
30
Esin kaç yaşında
23
Ayrıca görücü usulü mu yoksa severek mi
Kizmi 23 yaşında
Biz cok severek evlendik ve ailesiyle benim icin cok savasti 8 aya kadar hic onlarla konusmadi yemek yemedi aramadi sormadi uyumadan uyumaya evine gidiyordu
Ben 30 adam 23
Himm ya ne bileyim yani uyum da yok gibi peki hayırlısı olsun
Sagolun
Çocukmusunuz siz , yaşlarınız kaç
Ben 30 esim 23
Ohaa , çocuk ile mi evlendin
Kusura bakmayinda burada yas farkinimi tartisiyoruz?
Biz cok severek evlendik ailesi olmasaydi bu evlilikte surerdi