Arkadaş ortamı istiyorum ama kimseye güvenemiyorum babamla ilgili bişey yaşadım, annemi aldattı ve bu yüzden diğer gençler gibi olamıyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaşınızı bilmiyorum ama geçecek. Her insanın aynı olmadığını bir kere kafanıza yerleştirin. Evet kabul ediyorum aldatma ve aldatılma duygusu kolay atlatılabilecek bir güven unsuru değil. Ancak herkes aldatmaz. Dürüst insanlar da olduğunu lütfen unutmayın. Bu insanların sizi bulması ve ya sizin o insanlarla karşılaşma ve arkadaşlık kurma ihtimalinizin de çok düşük olduğu fikrini aklınızdan çıkarın. Elbette insanlara güvenmekte zorluk çekiyor ve bazen akla gelmeyecek senaryolar düşünüp kurduğumuz ne yazık ki doğru. Ancak hayatın böyle sürmeyeceğini de unutmayın.
Umutsuz olmayın, kendinizi lütfen şartlamayın her insan aynı değildir. Hem kendinize hem kuracağını arkadaşlıklara temkinli olmak şartı ile fırsat verin.
Saygılar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir şeyi sürekli söylersen o şeyi çağırırsın başına gelir rahat ol kabalık övgü duyulacak bir davranış şekli değil kendini evcilleştir kibar ol nazik ol gülümse hayatı bu kadar sert bakarsan hayat daha sert hale gelir çekilmez bir duruma sokarsın anksiyeteler ataklar devam eder gider
00 Yorumla
güvensizliğinin sebebini düşünüp neden olduğunu anlarsan o zaman henüz kendisi hakkında bilgi sahibi dahi olmadığın insanları neden güvensiz olarak etiketlediğini anlarsın diye umuyorum.
umarım bu yazıklarımı da okuyup anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt ama insanlar bu zamanda çok kötü ve bu yüzden daha çok zorlanıyorum
- +1 yıl
"insanlar bu zamanda çok kötü" değil aslında "insanlara bu zamanda güvenmek zor" olmalı.
yeni dışarda yapılan yemekler temiz değil hatta pis ama yiyoruz değilmi berlirli bir raddeye kadar insanı zehirlemiyor hatta olası bazı mikrolar sayesinde bağışıklık sistemimiz gelişiyor.
Bu yüzden herkesden yüz çevirirsen bağışıklık sistemin gelişmez ve senin için çok kötü birisini tanımadan başladığın ilişkide hasta olur hatta öldürülürsün.
Yani bugün iyi kötü hasta olmayan insanlarla ilişki kurarak yarın hasta birisini teşhis edip ondan uzak durabilirsin demek istiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gördüğüm gözlemlediğim veya analiz ettiğim kadarıyla böyle kişilerin standardı yüksektir etrafına hep çöp toplamazlar gelenler ise hep onun istediği kalitede olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
37Cevap
Selamlar,
Aşk istemeniz ve ilişkilerde sorunlar yaşamanız doğal bir duygu ve durumdur. İşte daha sağlıklı bir şekilde aşkı bulma ve ilişkilerde başarılı olma yolunda size yardımcı olabilecek bazı adımlar:
Öncelikle, kendinizi kabul etmeye odaklanın. Kendinizi olumlu bir şekilde değerlendirmek ve kendinizi sevmek, başkalarına güvenmekte önemlidir. Kendi özsaygınızı inşa etmek için gerektiğinde bir terapist veya danışman ile çalışmayı düşünün.
İlişkilerdeki kabalık sorununu ele almak için öz-refleksiyon yapın. Neden insanlara karşı kaba davranıyorsunuz? Kendi düşünce ve davranışlarınızı anlamaya çalışın ve gerektiğinde değişiklik yapmaya istekli olun.
Empati kurmayı öğrenin. Karşınızdaki kişinin duygularını ve bakış açısını anlamaya çalışmak, daha sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir.
10 YorumlaBenim babam da anneme ihanet etti. Anlayabiliyorum seni.
Ben de sosyal hayatta çok zorluk yaşıyorum. Adapte olamıyorum. Kendim olamıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
İsteyince olmuyor çünkü
Kabalıkla alakası olduğunu sanmıyorum yine isteyince olmaz
İstemediğin aşk aklında tamamen olmadığı zaman olur
Bu dünya böyle çalışır
İstediğin aklında kafanda geçen bir şey olmaz
Kafanda olmayan şeyler olur
Misal afedersin ben seks için kız istiyorum
Olmuyor yani bulamıyorum çünkü hep aklım seks te
Ama aklımda seks olmasa. hatta bu işe görmeseydim
Olurdu bir çok kızla ilişkiye...
Bu dünya böyle çalışıyor00 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum sen benim kopyamsın. 😑
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aşacağız
- +1 yıl
Bilmiyorum, duygularım darmadağın 😢
Soran+1 yılALLAH Yardımcımız olsun
+1 yılAçıkçası yaşadığın durum gerçekten çok ağır. Hayatta yaşadığımız bazı şeyler travmalara sebep olabiliyor. Sende de güvensizlik bir travma olarak ortaya çıkmış. Öncelikle bu güvensizlik hissinin neden olduğunu kendine söylemelisin ve sonrasında normalde olsa böyle olmayacağını bilmelisin. Sürekli bunun farkındalığını yaşarsan yavaş yavaş kendine gelirsin. Umarım en kısa sürede istemediğin bu durumdan kurtulursun. Hayatında sana başarılar diliyorum...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Seni bilen biri sana göre davranır.
Demek ki seni bilen çıkmadı henüz12 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmadı çıkar İNŞALLAH
Soran+1 yılDüzgün bi şekilde
Kendimi Okudum sanki, Merak etme o ortamda yine böyle hafif kaba davrandığın seni gerçekten fark eden biri çıkacak inadına sinirine rağmen seni olmaz dediğin bir aşka düşürecek Ve sonra bir daha Zaten Kimseyle samimi olmana gerek kalmayacak yani bu bende böyle oldu
21 Yorumla
Soran+1 yılİNŞALLAH ama çevremde olanlar sadece sevgili amacıyla yanaşıyor aşk için değil takılmak neyse onun için
Baban bunu yaptı diye herkes yapacak diye bir şey yok. Babanın yaptığı yanlış evet. Ancak bu durumu düzeltmek ve daha düzenli bir ortam sağlamakta snn elinde. Zira o davranışın kötü olduğunu bilip, onu yapmazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki yapar diye korkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik destek alabilirsin. Travma atlatmayla ilgili psikologların videoları var, Beyhan Budak tavsiye ederim..
10 Yorumla
+1 yılBence kendini bir arkadaş grubu yapmak için zorlama. Her sey ummadığın zamanda güzel oluyor. Kendini illa birilerinin yanında güvende ve rahat hissedeceksin. Birileri sana o güveni verecek.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bu zamanda çok korkuyorum insanlar hiç düzgün değil
Tercih edilen yerine tercih eden olmalısın
Doğru erkeği kendin ara. Bulduktan sonra zamanla ilgi göster. Adım adım yakınlar. O da sana inanırsa birr süre sonra kendiliğinden açılacaktır.02 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yapamam zor zaten öyle biride yok
+1 yılSana gelenlere hep kabaysan önce bunu değiştir. Travmadan ötürüyse terapi al. Ama kaba davranıp peşinden koşmasını bekliyorsan insanların; aşağıda yazıldığı gibi kezbanlığı bırak.
05 Yorumla
Soran+1 yılNormalde kibarım ama sevgili konusunda yaklaşılınca kabayım ve koşulmasını değil gerçekten sevmesini istiyorum iki günlük takılma neyse onu istemiyorum
- +1 yıl
Tamam işte burada da aynı şey geçerli. Kaba olmak zorunda değilsin. Belirtirsin “kısa konuşma” istemediğini. Bu kabalık değil ne istediğini bilmektir. Ama şu da bir gerçek; flörtleşmeden kimse bir ilişkiye başlamaz. Şıp diye iki yıllık ilişkinin içinde bulamazsınız kendinizi.
Soran+1 yılTm ama her diyince zor kullanan oluyor ve amaçları takılmak e böyle zamanda bu insanlar arasında nasıl güveneyim
- +1 yıl
Net olursan zaten sadece takılma amaçlı kimse yaklaşmaz sana. Kabalığını aşsın, engel aşsın istiyorsan; o iş sadece eski Türk masallarında olur.
Soran+1 yılSen öyle san arkadaşım bile yüz üstü kaldı ve kız için çabaladı gerçekten seviyor gibi ama maalesef neyse teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sende aldatilabilirwin bu bi ihtimal ama bu yuzden kacarsan hayati kacirirsin. Onyargili olma sadece temkinli ol. Ayaklarin yere basarsa, lafa degkl icraata bakarsan kolay darbe yemezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam zina falan aman ALLAH Korusun
+1 yılSeninle aynı durumdayım. guvenim kalmadı ve olumlu bakmiyorum kimseye.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce bir denemelisin olmadıysa başkasıyla konuşmayı deneyebilirsiniz seni seven birini bulmak zor olabilir ama bir gün birisi karşına çıkar tamam karşılıklı biririnizi seversiniz.
Denemeyi dene seni seven birisi çıkacak.03 Yorumla
Soran+1 yılDenemek zor
Cevap sahibi+1 yılKolaylaştır o zaman
Soran+1 yılİnsanlar bu zamanda kötü ve bu insanlar varken nasıl kolaylaştırayım
+1 yılGüven demiyorum ama kibar olmak insanın içinde olan bir şey. Sana nasıl olunmasını istiyorsan öyle ol. Zaten o zaman kibar olmuş olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa genelde kibarım ama bana sevgili şeklinde yaklaşılınca kabayım
+1 yılKendini serbest bırak sev sevil.
her şey var hayatta herkesin karakteri değişik ama kendine eziyet etme.06 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyor sevdiğim
- +1 yıl
Kurban olayım sana emi
Soran+1 yılİnsanlara güvenmiyorum korkuyorum
- +1 yıl
Güvenme ama korkma cesur ol daima
Soran+1 yılTeşekkür ederim İNŞALLAH Başarırım
- +1 yıl
Umarım.
Rica ederim
+1 yılCanımsın ya okdr haklısın ki böyle düşünmekte ama bunun için bı psikolokla konuşabilirsin rahatlarsın sana yol gosteririr bunu aşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben bu devirde aşkı istemiyorum çünkü aşka güvencim kalmadı
041 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil insanlar kötü
- +1 yıl
Evet haklısın neden fazla kabasin ki
Soran+1 yılNormalde kibarım ama sevgili konusunda yaklaşılınca kabayım
- +1 yıl
Erkeklere güvenmiyorsun her erkeği kötü niyetli hissediyorsun ondan bence.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki kaç yaşındasın gizemli kız hiç sevgilin olmadı mı bugüne kadar
Soran+1 yıl21 yaşındayım ve olmadı
- +1 yıl
Hmm yaşında çok küçük değil ama gerçekten olmadıysa helal olsun tam evlenilecek kızsın bu devirde kızlar 16-17 yaşında bir erkekle herşeyi yaşıyor ama sen 21 yaşındasın ve henüz sevgilin bile yok Türkiye'de tek kız olabilirsin bu konuda diyim sana.
Soran+1 yılTanıdığım arkadaşlarımda var öyle 😂
- +1 yıl
Hmm seneye kadar sabret nikah işini halledelim cidden bu konuda gayet ciddiyim sevgilisi olmayan delikanlı kızdan güzel bir eş ve harika bir anne olabilir.🤗🥰👏👏
Soran+1 yılYa siz sevgiliniz olmadı mı ayrıca ben evlenmeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
Evet illaki sevgilim oldu hatta 3 yıl uzaktan ciddi ilişkim oldu sonra anlaşamadık bitti bu arada hiç mi evlilik düşünmüyorsun ve neden?
Soran+1 yılBilmiyorum zamanı gelince istediğim gibi doğru insan olursa belki ama gerçek aşkı bulamadım daha o yüzden istemiyorum ayrıca bu zamanda korkutucu
- +1 yıl
Vallahi sana şunu söylüyorum gerçekten aşık olduğun kişiyle evlenme çünkü aşk karın doyurmaz ve belli bir süre sonra aşk biter yani illa çıkaramam aç aptalların işidir benden sana tavsiye
Soran+1 yılKimse kusura bakmasın zaten zenginlik değil illa ama geçinecek kadar olunmalı zaten işi olmayan çalışmayan birini kimse istemez ayrıca zaten ben karşılıklı çalışmaktan yanayım
- +1 yıl
Ya tabii ki bir kadın Kendi ayakları yüzünde durabilmeli kadının da erkeğin de ev ekonomisine katkısı olduğunu düşünüyorum çünkü sürekli lafa gelince kadın erkek eşittir demokrasiden yana konuşuyoruz ama iş evliliğe gelince sadece erkek çalış çalışıyor bu bence yanlış bir mantık bence kadınla erkek de çalışması gerekiyor Bu konuda seni destekliyorum ayrıca şunu söylüyorum sana illaki hani aşık olacağım aşık olduğum kişiyle evleneceğim mantığında hareket etmezsen daha iyi olur
Soran+1 yılAşık olacağım kişi zaten farklı bu zamanda olan insanlar gibi birini istemiyorum öyle olursa zaten mantıklı biri olur
- +1 yıl
Yani bence en iyi evlilik mantık ve sevginin ikisinin birlikte birleşebileceği bir evlilik türüdür sevgi de olması en kötü mantık evliliği olması gerekiyor çünkü insan öyle bir şey ki sevgi insanın içinden geliyor kimseyi sevemiyorsan o zaman mantık evliliği yapmak zorunda kalacaksın.
Soran+1 yılMantık evliliği istemiyorum çünkü bence sevmediğim biri ile olamam bu bana yanlış geliyor
- +1 yıl
Peki ama aşık olacağın birinde bu devirde bulamazsan ne yapacaksın ki
Soran+1 yılBilmiyorum ama bulacağım çünkü insanlara değil Ama ALLAH'A Sonuna kadar İnanıyorum bana Hayırlı olan kişiyi Nasip Eder İNŞALLAH
- +1 yıl
İnşallah Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun o halde mademki inanıyorsun bol bol dua etmeni isterim Rabbim karşına senin istediğin gibi biri çıkarır inşallah
Soran+1 yılZaten Ediyorum özellikle öyle bi zamanki
- +1 yıl
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılSizinde
- +1 yıl
Teşekkür ederim ben ne yapcam bilmiyorum eş adayı konusunda kafam çok karışık yaa
Soran+1 yılHayırlısını Bulursunuz İNŞALLAH
- +1 yıl
İnşallah eee sen ne yapıyorsun bu saatte
Soran+1 yılUyku düzenim bozuk
- +1 yıl
Yatıyor musun hala.
Soran+1 yılHyr 😂
- +1 yıl
İyi geceler kanka
Soran+1 yılYaa hep mi aynı zamanlama
Soran+1 yılİyi geceler 😂
- +1 yıl
aynı zamanla derken deli ben arazideyim biraz dinlenecegim aklıma sen geldin gerçi hiç çıkmadın ki artık şu tanışma işini masaya yatırıp düşünebilir miyiz hanimefendi ☺️🍀🌹
Soran+1 yılDeli değilim
Soran+1 yılTanışmaya gerek yok normal konuşuyoruz burdan işte
- +1 yıl
Yaa tanışınca ne kaybedeceksin ki ayrıca gayet medeni bir erkeğim del kelimesi içinde kusura bakma yaa
Soran+1 yılKimse ile tanışmak istemiyorum en azından bu şekilde istemiyorum
Soran+1 yılEstağfurullah ne kusuru şaka amaçlı biliyorum 😊
- +1 yıl
Bu şekilin ne suçu var ki 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNezaket kişinin kültür seviyesi ile gilili bir durum. Bunun dışında anksiyete ve travma sorunları terapistler tarafından kolayca çözülebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=AuZrSv818wUBöyle misin :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNormalde kibarım ama sevgili konusunda yaklaşılınca kabayım
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun zor bir şey yaşamışsın
Soran+1 yılALLAH Razı Olsun
Yazık seni sevecek adama baba travmanla uğraşıp duracak
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamsa uğraşmaz zaten adamsa beni anlar
sanane onların ilişkisinden? adamın ihtiyacı olmuş yapmış seni ne ilgilendiriyor?
013 Yorumla- +1 yıl
Sende o haltı yerinde adamı savunuyorsun herhalde mk
- +1 yıl
Yedinde
Soran+1 yılBoşanmaya yüreğiniz yok aldatmaya var lan o eşleriniz günah değil mi o çocuklar günah değil mi sevmiyorum deyip çocuk yapıp aldatınca ihtiyaç mı oluyor sizin gibiler ile uğraşamam
Soran+1 yıl@MafyaQueen-_- kesinlikle katılıyorum
Soran+1 yılOnun çocukları değiller başka adamın ama onun olsa bile diğerleride onun çocukları al işte ben babasız büyüyorum
Soran+1 yılBen ne yapayım ana ba ayrı ayrı büyüyorum
Soran+1 yılAbi ne diyorsun kimi savunuyorsun anlamıyorum önce aldatan adam haklı diyorsun şimdi bilmiyorum
- +1 yıl
haklısı haksızı yok bu işlerin. anan boş durmamış ikinciyi almış şimdi onuda bırakır 3yü alır bu gidişle. senin ananda bir sıkıntı var dikiş tutturamıyor erkeklerle. bu arda bir adam çocukları varsa aşkı bitmiş veya başka sebeplerden başka ilişkilerde yaşamış olabilir. ailesine iyi bakıyor ilgi alaka gösteriyorsa bu adamın iyiliğindendir. akıllı kadın onunla yi geçinmeli çocuklarını düşünmeli. gurur yapıp gidip çocukları ailesiz brakınca elien geçecek çok mu farklı olacak yenisi?
Soran+1 yılAnlama özrünüz mü var Annem bırakmadı babam ihanet etti buna rağmen Annem hayatını bize adadı evlenmedi
Soran+1 yılAyrıca kadın kocası pislikler boşanıp evlenebilir cahil cahil konuşmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk istiyorum ama kabayım. Yani istiyorsan kaba olmayıp yapıcı olmalısın, aksi taktirde zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten seviyor olsaydın zaten senin bir şey yapmana gerek kalmazdı ama geçmişte yaşadığın travmalar varsa önce onları halletmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevemiyorum çünkü insanlar bu zamanda çok kötü
Cevap sahibi+1 yılMaallesef haklısın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenemeden anlayamazsın bu önyargını yok etmen gerek önce. baban sende travma olmuş. üzücü
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef oldu
Cevap sahibi+1 yılAnladım üzücü
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevip sevilince
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu zamanda zor
- +1 yıl
Zor ama imkansız değil 😉
Soran+1 yılEvt🙂
Soran+1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılNeden peki evde cokmu içine kapanık birisin
118 Yorumla
Soran+1 yılEskiden dışa dönüktüm ama içe kapandım biraz okulda bile kimse ile konuşmuyorum
- +1 yıl
Neden peki
Soran+1 yılBabam ile ilgili bişey yaşadım önce erkekler ile anlaşamaz oldum şimdi ise insanlardan kaçıyorum kimseye güvenmiyorum
- +1 yıl
Ne gibi şey konuşmak istersen dinlerim t. et
Soran+1 yılUzun lafın kısası Annemi Aldattı
Soran+1 yılŞu an bi kaç yıldır artık benimde onunla ilişkim kesildi
Soran+1 yılÇocukken konuşuyordum o da çok nadir sanki misafir gibi
- +1 yıl
Ayrisiniz onun için de güvenin kalmadı. Kimle yaşıyorsun ailen ayrımı Şu an
Soran+1 yılAnnemle kalıyorum
- +1 yıl
işin zor tabiki ayrı olmak aile baglarından kopmak zor tabiki.
- +1 yıl
ama bütün erkekler öyle olucak diye kaide yok tam tersi olsa ne yapıcaktın annende
Soran+1 yılNasıl annenle ne yapıcaktın derken anlamadım
Soran+1 yılFarklı erkek yok ama en azından ben görmüyorum bilmiyorum
- +1 yıl
yani aldatmayı bu zamanda evli bayanlarda yapıyor çok
Soran+1 yılHaklısınız Ben erkeklede daha çok gördüm ama
- +1 yıl
t. edermisn ordan yazayım konuşuruz. aynen haklısın bu çogunluk bize
Soran+1 yılÖzel olmaz ama
- +1 yıl
sonra koy engeli geri bişey olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. kaba kadon kmtü değil
142 Yorumla
Soran+1 yılKaba dediğim yüzüne bile bakmıyorum defol tarzında git diyorum
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılİnsanlar kötüyken nasıl yapayım bunu
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılPişmanlık değil ama yaşım 21 yani gerçekten aşık olmak isterdim gerçek sevgi gerçek dost ortamı ama evlenmeden evli gibi olan ergenler gibi değil tanıma yolunda vakti gelince evlilik ile sonuçlanan helal sevgi isterdim
Soran+1 yılHayır işte ben iki günlük ya da bi kaç yıllık ergen sevgili istemiyorum
Soran+1 yılYok be öyle değil uzun lafın kısası gerçek aşkı arıyorum ama bu zamanda olan insanlar öyle değil
Soran+1 yılİhanet
Soran+1 yılAnnemi aldattı
Soran+1 yılO kadınla evli onun çocuklarına bakıyor
Soran+1 yılBu kısası
Soran+1 yılEvliler hala ve onun çocuklarına bakıyor zaten o tek değil çok aldattı tek gecelik falan galiba emin değilim ama bununla evlendiler sonra
Soran+1 yılÜstelik anneme çok eziyet etti dedi bile
Soran+1 yılDövdü bile
Soran+1 yılAnnem zorla evlendi akrabalar
Soran+1 yılAnnem saf kibar sessiz babam öyle değil
Soran+1 yılKeşke bizdede tersi olsaydı
Soran+1 yılAbi öyle demeyin eş bu biraz altında ise özellikle susun
Soran+1 yılAma hala evlisiniz burada böyle konuşmanız doğru değil
Soran+1 yılAma eğer insan mutluysan ayrılır aldatmaz
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Niye herkesin daddy issuesi var
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama kimsenin babası benimki gibi değildir daha beter vardır elbet ama babam yüzünden erkeklere güvenmiyorum korkuyorum aşık olmaya bile korkuyorum
+1 yılAksine daha olgun olman gerekir bu konuda
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yaşananlardan kötü ders değil iyi dersler çıkarsan daha kaliteli seçimler yapar daha kararlı olurdun
Soran+1 yılAma insanlar böyle iken çok zor
Kezbanlığı bırakarak
01 Yorumla
Soran+1 yılErgen misin Abi
+1 yılBunun üstüne gitmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılGidiyorum ama aynı
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen hiç bir şeye bulaşma
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil şu anki sevgililer gibi değil ama böyle gerçekten aşık olsam evli gibi değil birbirimizi yapılacak şekilde olsak arkadaş ortamı olsa güzel olurdu yoksa evlenmeden her hafta yiyen ergenler gibi değil
Soran+1 yılYok ama öyle biri yok yani ben sevemiyiyorum zaten korkuyorum beni sevense sevgili arayışında olanlar
Soran+1 yılİNŞALLAH Ama ben nasıl anlatayım eskisi gibi değilim panik atak var çok hassasım erkekler ile konuşamıyorum zaten egolu gözüküyorum bu yüzden uzun lafın kısası yaşıtlarımdan çok farklıyım
Soran+1 yılALLAH Razı Olsun Sadık olurum o da olur İNŞALLAH
+1 yılkaba olsanda farketmiyor
00 Yorumla
+1 yılsevilmeyi hak etmiyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlsun böyle devam erkolar hak ediyor bunu😌
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPanik atak veya korku yaşadığın için böylesin
110 Yorumla
Soran+1 yılPanik atak var doğru
Cevap sahibi+1 yılÇözümü sorundan bulabilirsin
Soran+1 yılBütün erkekler babam gibi hissediyorum bu yüzden aşamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olmak adına soruyorum baban nasıl birisi
Soran+1 yılAnnemi aldattı ve şu an o kadına ve o kadının çocuklarına bakıyor zaten önceden annemi döverdi ve bu kadın dışında sevgilileri olmuştu tek gecelik falan galiba tam emin değilim
Soran+1 yılAma sonunda bununla evlendiler
Cevap sahibi+1 yılSende diğer erkekleri böyle zannediyorsun baban üzerinde psikolojik bir etki bırakmış
Soran+1 yılMaalesef ama çevremde farklı erkekler yok mesala teyzem genç iken bakımlıydı eniştem onun tanıyıp evlendiği biri oldu bende bakımlıyım aynı teyzem gibi fakat benim tanıdığım erkekte yok aşkta yok o çünkü korkuyorum ama aşmak istiyorum onun ve eniştem gibi bende aşık olup evlenmek istiyorum ama işte
Cevap sahibi+1 yılYarın bana yazar mısın özelden istek at saat geç oldu
Soran+1 yılÖzel olmaz iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaşk mi kaldi erkeklerin derdi seks
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaba kuvvet aşka engeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılKaba dediğim normalde kibarım ama sevgili konusunda yaklaşılınca kabayım
Cevap sahibi+1 yılbu konuda kendi iyiliğin için dikkatli ve kaba olmak zorundasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer gençler iyi mi sence
05 Yorumla
Soran+1 yılOnlara özenmiyorum onları görünce daha çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBak bence sen kendine yönel yani aşk bir duygu evet ama insan bir duyguya talip on numara insan kendisine vakit ayırır iyi bir insan olmaya çalışır topluma çevresine sevdiklerine faydalı iyi bir insan olmak ister son hayatına birisi karşına çıkardı o kişiye çok değer verirsin ama bu aş kendiliğinden meydana gelir bu bir duygu oluşur ama sen o duyguyla ilgilenmezsin karşı tarafla ilgili olursa ve o duygu dışardan aşk diye yorumlanır
Soran+1 yılBenim gözümde aşk bu değil
Cevap sahibi+1 yılAşk ne senin için …
Aşkı tarif etmedim bu arada aşkı aramaman gerektiğini…. aşkı doğal olarak meydana gelmesinin gerektiğini anlatmak istedim…
Aşkı yaşamaya…. Duyguya talip olursan… bir kişiye değil … o duygu ya bağlanır ve duygu bitiğinde veya dönüştüğünde ilişkin de biter … geçici bir şeydir ve sahtedir esasinda
Gerçek sevgi gerçek aşk … meydana gelemz
Soran+1 yılİşte ben gerçek aşka inanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKabalık geçici olabilir. Hödük olma yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil normalde kibarım ama sevgili konusunda yaklaşılınca kabayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi erkek olarak asla kaba kızla çıkmam
00 Yorumla
+1 yılHer insan bir olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama farklı insan yok henüz
- +1 yıl
Varım
Gözlerinle konuş ağzını kaparsan biraz olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYani umarım
düzelmez
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
+1 yılOlur olur
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün biri ile İNŞALLAH Ama şu anki insanlar neyin zevki ise o kafada
+1 yılYatağı yer o zaman nasıl duzeltirsin gör
08 Yorumla- +1 yıl
Yokkkkk
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Yatağı yer
Soran+1 yılNe anlamda dediğinizi anlamadım ama sapık bişey ise öyle biri değilim
- +1 yıl
Yaragi yiyonce duzelirsin
Soran+1 yılSapık erkek problems 🙄
- +1 yıl
Hiii sapik
+1 yılE kanka kaba olunca nasıl olacak o iş
048 Yorumla
Soran+1 yılEğer bu zamanda olan erkeklerden farklı olsa gerçekten sevse beni bende farklı olurum
- +1 yıl
Ama nerden anlican şans vermessen demi
- +1 yıl
Şimdi ben sana yürüdüm tersledin nasıl anlican kabayim diyorsun sert cevap veriyorsun seni beğenene ya yani bırak kendini bir ispatlasin napacak nasıl olacak görmeden anlayamassin
Soran+1 yılÇevremde farklı erkek yok ki hepsi sevgili derdinde ama
Soran+1 yılYa kötüyse ya üzülürsem ya ilk defa aşık olup ihanet edecek birine denk gelirsem
- +1 yıl
Yasin kaç senin mesala
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Sen bu kafayla zor birini bulursun ama yaşayıp göreceksin
Soran+1 yılBirini değil farklı birini istiyorum ve korkuyorum
- +1 yıl
Konuştuğun kisiye ben gerçekten evlilim düşünüyorum falan yap zaten eğer cidliyse devam eder yok takilmaliksa korkar
- +1 yıl
Ama her geleni tersleme bak sonra evde kalırsın
Soran+1 yılGenç ergenler gibi sevgili değil gerçek aşkı istiyorum
- +1 yıl
Anladım da çoğu kişi senin gibi düşünüyor bak yaş 29 nerde motorize kız var beni bulur 😂😂 şans işte bende evlenemez istiyorum ama kısmet artik
Soran+1 yılEvde kalmak değil size şöyle anlatayım kalbimde bi yara var babamdan kalan e şimdi ben bu yara varken nasıl güveneyim
- +1 yıl
Her insan aynı değil ki kul kaderini yaşar belki iyi belkide babandan kötüsü karşına çıkacak bilemeyiz
Soran+1 yılÇevremde olanlar öyle değil ama takılmak neyse o kafadalar
Soran+1 yılÖyle demeyin İNŞALLAH Çok İyi biri çıkar ben zaten hassas biriyim aman aman
- +1 yıl
Anlıyorum seni dikkat et insanlara bazen iki yüzlü insanlarda karşına çok çıkabilir asla bir şey yaşamaya kalkma erkenden kendine hakim ol insalah doğru insan gelir bulur seni
Soran+1 yılBen zaten evlenmeden asla öyle şeylere sapmam sadece tanıma yolunda vakti gelince temiz olan sevgi istiyorum
- +1 yıl
Dert ortağım benim inşallah bulursun rabbim kalbine göre versin
Soran+1 yılİNŞALLAH
- +1 yıl
Kafana takma hayatını yaşa 21 yaşindasin daha benim kafama takmam lazım senin değil 😂
Soran+1 yılAh çok takıntılıyım maalesef hassasım
- +1 yıl
Evlilik ne zaman düşünüyorsun pekiii
- +1 yıl
Mesala tanıştın ne kadar birliktelikten sonra
Soran+1 yılBide saçım boyalı o yüzden özellikle takılmak neyse o amaçla yanaşıyor pislikler kb ama pislikler 😂
- +1 yıl
Boyalı derken
- +1 yıl
Nasıl bir boya o 🙄🙄
Soran+1 yılHiç bilmiyorum yani normal tanıma yolunda vakti gelince Hayırlısı ile düşünürüm ama evliliktende korkuyorum bana korkumu yendirecek biri olursa başka ama onun dışında zor
Soran+1 yılBunu dersem tanınırım ama boyaya karşı mısınız
Soran+1 yılAçıkçası bakımlı biriyim
- +1 yıl
Yok karşı değilim ama merak ettim
Soran+1 yılBelirgin bi renk
- +1 yıl
Pembe falandır heralde
- +1 yıl
Çok abzurt kaciyorsa olabilir takiliriz diye bilirler madem farkındasın değiştir
Soran+1 yılYok artık asla
Soran+1 yılKumral sarı işte söyledim artık tanınmam umarım
- +1 yıl
Ya şimdi gece gece saçma bir merak saldı beni de 🙄😂😂
- +1 yıl
Kim tanicak seni 100 tane vardır en az öyle
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Takma kafana tanıyan ciksada ben değilim de rahat ol
Soran+1 yılBunu biliyorum 😂
- +1 yıl
😂😂 rahat ol gizli soruyosun ve korkuyosun tuhafsin
Soran+1 yılYa burada herkes beni bilir övünmek için demiyorum çoğu hayran kalır o ergenler gibi değilim diye
- +1 yıl
Ozaman bende tanımak isterim😂😂
Soran+1 yılAa yok olmaz 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Canın sağolsun 😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSen çık bana gel kanka 😎
013 Yorumla
Soran+1 yılOf ben ciddiyim Abi
- +1 yıl
Kanka ben de ciddiyim
Soran+1 yılNeden geleyim amaç ne?
- +1 yıl
Amaç sana kalmış da kimse sana burada bir şey diyemez yapamaz
Soran+1 yılBen anlamadım sizi zaten kimse bişey yapamaz
- +1 yıl
Babandan ailenden ötürü diyorum ben kimse sana bir şey yapamaz demişsin ya babam dan dolayı felan
Soran+1 yılAnlamadınız galiba babam ve annem ayrı zaten
Soran+1 yılBabam bana bişey yapmaz o kadar değil heralde
- +1 yıl
Özür dilerim 😞 dm den gelsene sohbet ederiz
Soran+1 yılAyrıca diğer türlü bile hiç bi genç kıza bana gel kanka denmez yani bence
- +1 yıl
Neden denmez ki gayet normal bir şey belki evlilik için gel diyorum
Soran+1 yılAbi neyse iyi günler
- +1 yıl
herşeyi yanlış anlarsan ön yargılı olursan öyle derim hayırlı sabahlar
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılgüvenme zaten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Zor be
00 YorumlaHimm boş vercen dunyayi
00 Yorumla
+1 yılZamanlaolur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Arkadaş olabilirmiyoz
Abla same
10 Yorumla
+1 yılDüzelmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini rahat birak
114 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Cevap sahibi+1 yılNeden olmuyor çok mu secicisin
Soran+1 yılBu zamanda olan erkeklerden farklı birini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu zamanın erkekleri senin gözünde nasıl ki
Soran+1 yılKlasik her kıza yürüyen takılmak neyse o anlayışla kızlarla sevgili oluyorlar
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama genelde kızlarda o tiplere yazıyor değil mi
Soran+1 yılİşte ben o kızlar değilim o erkekleri istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de senin gibi dusunenlerdenim ama bulmak o kadar kolay değil yıllardır bulamadım
Soran+1 yılMaalesef zor İNŞALLAH Nasip Olur çünkü ben ego değil ama beni hak eden erkek istiyorum herkes hak etmez hele bu zamanda
Cevap sahibi+1 yılDoğru düşünüyorsun ama bu dünya doğru düşünenleri üzme dünyası maalesef
Soran+1 yılAma Ben İnanıyorum RABBİM Nasip eder İNŞALLAH
Cevap sahibi+1 yılİnşallah zaten bulana kadar yolumdan ayrilmam
Soran+1 yılSizin içinde aynını diliyorum RABBİM Sizede Nasip etsin İNŞALLAH
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hayırlısı olsun hepimiz icin
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaba olma
01 Yorumla
Soran+1 yılKaba dediğim normalde kibarım ama sevgili konusunda yaklaşılınca kabayım
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk istiyorum olmuyor çünkü bana gelenlere hep kabayım. Nasıl güvenir ve düzelirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler