Yengesiyle abisinin arasındaki sorun ona bi tramvaya sebep olmuş olabilir, bu konu hakkında bu şekilde konuşmak istemesi de daha duygusal ve daha bu tip konulardan daha cok etkilendiğini gösteriyor. Bu yüzden sana olan güveni sarsılmış, senin ve kendisininde ilerde abisi ve yengesi gibi olacağınızı düşünüyor. Sizin ilerde onlardan daha farklı ve mutlu bi hayat yaşayacağınızı ona göstermen gerekiyor. Ve tabi bu söylediğim ciddi bir iliski düşünüyorsanız geçerli. Onu ne kadar çok sevdiğini, bu gibi küçük sorunların aranıza asla giremeyeceğini, onu bırakmayacağına onu ikna etmelisin. Ona güven vermelisin. Çünkü abisi ve yengesinin yaşadığı şeylerle sarsılmış ve geleceğe dair umudu kırılmış. Onu kendine tekrar bağlamalısın. Bi söz bağlılığı gibi düşünürsek bunu duygusal insanlar için konunun barışı getirmesi hiç te kolay değil. Yolun başındasın ve onu ikna ederken kırmamaya özen göstermelisin. En ufak kötü niyetli olmayan bi cümlenle bile herseyi alt üst edebilir onu kendinden uzaklaştirabilirsin. Çünkü böyle konular her kelimede bile yanlış anlaşılmaya müsaittir. Onu anlamalı, ve onun gözünden bakmaya çalışmalı ve çözüm dili aramalısın. Bol şans.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu ilk mesaji attiktan sonra haklısın, sende ailemle sorun yasarsin, bizim aileye gore bir damat adayi degilsin. Bende sana nasil soyleyecegimi dusunuyordum sen söyledin. Ikimiz icinde en iyisi bu. Iyi gunler der yoluma bakardim. Hatta belki tamam nasil istersen bile der cekilirdim. Iliskiyi yurutmek isteyen yürütür zaten. Karsi taraf boyle seylerle geliyorsa ustelemenin neden diye sormanin anlami bile yok. Hayatimda arkadaslik ve sevgili iliskilerimde de umursamamanin cok artisini gördüm. Onun bekledigi cevabi vermeyin, beklemedigi cevabi verin. Sonra karsi taraf dusunup duruyor bu niye ayrildi ki benden vs diye. Ama neden vs diye ustune gittikce hakli oldugunu düşünüyor ve zerre ayrılıktan dolayi içi acimiyor. Gitmek isteyenlere bunu bahane edenlere beklemedigi cevaplar verin, bekledikleri degil. Giden gitsin zaten onemli degil. Bilmiyorum bir kadin olarak cok mu mantigimla hareket ediyorum ama gunumuz dunyasinda ve gunumuz erkeklerinde duygusalliga pek yer yok. Duygusal davranirsan bu dunya da yer, erkeklerde yer. O yuzden kadin olarak mantikla hareket etmek, kendini ezdirmemek bu devrin bir gerekliligi bence. Kimse de bulunmaz hint kumasi degil. Kendisi kaybeder diye dusunmusumdur hep. Kendimi ve degerimi farkindayim ( bunu ego olarak algilamayin.) Bu tavirlarim hem o karsi cinsi bana tekrar döndürdü (amacim bu degildi, gelselerde kabul etmedim) hemde kendimi yıpratmayışıma, üzmeyisime neden oldu.
42 Yorumla- +1 yıl
Doğru gerek her kes kendi değerini ve sınırını çizmeyi öğrenmelidir.
Soran+1 yılÇok haklı bir yorum teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çok yanlış düşünüyor ya. Tamam abisinin evliliği iyi gitmeyebilir bu seninle ayrılacak anlamına gelmiyor asla. Yani bence senden ayrılmak için bahane üretiyor gibime geldi. Ayrılma nedeni ne kadar saçma ya. Her insan aynı değil birde seni başkaları ile neden kıyaslıyor yaptığı gerçekten çok kötü bir durum diye düşünüyorum ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılBendd öyle düşünüyor. Başkasısın hatasından ders alıyorum diuor. Abisi kötü evlilik yapmışsa ben ne alaka
- +1 yıl
Genelleme yapması hoş değil bence. Belki sizin evlilik onların evlilik gibi kötü gitmeyecek iyi olacak. Bence bahane ediyor diye düşünüyorum ben.
+1 yılBu durumu ben birebir yaşadım. Çocuğun yazdıklarını anlayabiliyorum. Benimde bir zamanlar hatun dediğin zat ailemi istememeye, ailemden kopmaya, ailemden uzak durmaya başlamıştı. Beni de koparmaya çalışıyordu. Oysa ailem onu sevip sayıyordu. Ağzının içine bakıyorlardı. Kendi ailesinden bir bok görmediğinden bizim ailenin sevgi yumaklığı fazla geldi ona haliyle yol verdim. Çünkü benim için dünyadaki en önemli varlık ailem, birde tek çocuğum düşün yani. Benden o kızdan sonra hayatıma giren her kıza o kızı anlattım, yaptıklarını. Aynı hatalara düşmesinler keskin çizgilerimi bilsinler diye. O yüzden çocuk korkmakta haklı davranışlarında ne gördü bilmiyorum ama yengesinden birebir bu duruma şahit olduğu için senin davranışlarının ailesine uymayacağından emin. Belki de zorlamamak gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bişey yapmadım. Tüm herşeyde kabul ettim şu an çok daha iyi bir hayatim var ona ragmen ailesiyle aynı evde kalmayi kabul ettim. Ama hala yengesinin ağzının içine bakiyorlar terk etmezin diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ya bırak şunu. Bununla evlensen var ya senden sürekli ailesini el üstünde tutmanı bekleyecek. Sen hizmetçi olmak zorunda değilsin. Onun istediği vur ensesine al ekmeğini bir kadın. Sen hakkını yedirmeyecek bir kız isen ki öylesin o yüzden ayrılmak istiyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Çalışmayan birni istiyr kesin
Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Vallaha s a l a k 😂 bu çocuğun burcunu merak ettim oğlak çıkarsa şaşmam 😂 Psikolojisi bozulmuş ap tal herif ya yengesine bakarak nasıl seni onla aynı kefeye koyabiliyor ya bu nasıl bir kafadır Allah bildiği gibi yapsın böylelerini hakkımı helal etmiyorum bunları varya öyle bir süründüreceksin öyle bir göz yaşı döktüreceksin ki hayatını mahvedeceksin bu ap talların
10 Yorumla
+1 yılYaş aralığın doğru mu bilmiyorum ama doğruysa kendini yazık ediyorsun sürekli suçlu imişsin gibi kendini savunma pozisyonunda cevap vermişsin. Bir şey olacaksa olur olmayacaksa olmaz. En temel kural budur hayatta. Nasibinde varsa seni bulur nasibinde yoksa ne kadar çabalasan da olmaz. O yüzden hee şey oluruna bırak kalbine bırak kalbin doğru kişi olmadığını söylüyorsa uzatma bırak yoluna bak
00 Yorumla
+1 yılKarin o yuzden bosanabilir, ben onlara hizmet etmek icin mi evlendim diyebilir onceden konusulmus farkli kararlr alinmissa, ya da hic gundeme gelmemisse falan.
Ilginc olan etrafinda kotu bir deneyim gorup kendi iliskisinin de boyle olacagina neden ve nasil yormus ki acaba00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam etkilenmiş bu normal bir sey seninle alakası yok ama maalesef siz türk kızları olarak iyicene azıtıp kudurdunuz sizi kimse zapdedemiyor artık bugun iyi diyorsun yarin bozuluyor kötü diyorsun yarin daha da azitiyor en iyisi yabancı bir kız alıp evlenmek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak istiyorsa usteleme derim.. onun aile sorunlarıyla kafanı çok meşgul etme, sonuçta o seni hayatından çıkarmayı düşündü artık. Onun ailesi ve sorunları senin kafanı meşgul etmemeli artık..
00 Yorumla Ya senin ki bahane arıyor sende ayrılmak için.
bişeylerde yaşadıysanız.
günah çıkartıyor anlamıyormusun.
sizin iş bitmiş12 Yorumla
Soran+1 yılBisey yaşamadık aynı okuldan mezun olduk arada konusan arkadaştık. Sonra uzakran sevgili olduk 5 aydır daha biseu olmadı aramızda konusmasi bile gecmedi
- +1 yıl
O zaman durum şu. Boşlukta kalmış. Senle olmayacağını düşündüğü halde denemiş. Ama ailesi ev kızı istediği için uzatmaya gerek görmemiş. Güvenin bu aşamada boşa çıktığı için sevinmelisin. Okumuş etmiş kızsın bu devirde niye aynı evde yaşayasın ki! Ben yatıya annemin evine gidince bile rahat etmiyorum evliyken
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlilik biraz da eşin ailesi ile yapılır.
Geleneksel bir aile bu. Gelinden hizmet bekleniyor.
Sen de şimdiden sonunu gör.
Kaynanana bakmaya razı mısın? En kötüsü de ailesinin kuklası gibi yaşayan biri sana uyar mı?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için çabalamayan birine kendini göstermek için çabalama lütfen bu boş insanlar için kendini harap etme
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız oyle yapicam
- +1 yıl
Öyle yap üzme kendini görmedim sizi ama o güzel gözleriniizi değmeyen biri için yormayın sevmek değer vermek cesaret ister
Soran+1 yılTabikide o bakıcı ariyor zaten
- +1 yıl
Mükemmel karaktere sahipsiniz ödün vermeyin saygı duyuyorum karariniza
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ediyorum dinlemek isterim sizi izninjz olursa
Adam doğru yolu bulmuş seninle ilgisi yok durumun evliliğin rezalet bir durum olduğunu anlayıp kaçmış
05 Yorumla
Soran+1 yılValla bende öyle düşünüyordum ama sevdiğim icin olur diye düşündüm
Soran+1 yılValla bunun bide şartları var kapan. Ailemle birlikte yaşa anne baba. Mevcut işimi bırakıp memur olayım falan
+1 yılDaha şimdiden seni bu kadar yoran bir elemandan ne bekliyorsun.. boş ver değmez
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendine baska köle bulsun
+1 yılSevgilin ergen. Bu malı 2 dakika daha tutma çevrende. Mala bak xksmwmsms
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok iyi dedin valla hak ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için bahanelere sığınmış. Hiç düşünme, yolunu ver gitsin. Merak etme 2 haftaya yakın yeni birini bulur. O zaman anlarsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten hiçbir sebep yokmuş boş ver evlenmeden sevgiliyken bittiği daha iyi olmuş verilmiş sadakan varmış böyle bir insandan kurtulduğun için
00 Yorumla Bu adamdan bir b. ok olmaz. İstemiyorsa ikileme defolsun gitsin,
Gönülsüz iliskiden p.. c doğar miş.
00 Yorumla
+1 yılDolduruşa gelen ödlek bir tip boş ver sana yaramaz bu karakterinde yoksunluk göruyorum ben
00 YorumlaBöyle malları çok arıyor musunuz merak ediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdam ayrılmak istemiş bahane bulmuş sikter et yoluna bak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYoluna bak. Hayatına devam et. Yazma arama sorma. Her yerden sil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Bırak gitsin gidene yol açmak lazım ki daha iyisi gelsin
00 Yorumla
+1 yılEvlilikten korkmuş kötü bir örnek var karşısında. Tepkisi doğal ama olan size olmuş. :/
00 Yorumla
+1 yılGülüp geçmeni, üzerinde bir saniye düşünmeden, kendi hayatına yoğunlaşmanı öneririm.
00 Yorumlabahane gibi geldi bana, samimi bir ayrılık değil. ilişkiniz ne kadarlıktı?
00 YorumlaAyrılmak için üretilen sadece bir bahane. İçi kesinlikle boş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsalla gitsin. ne ikna etmek için uğraşıyorsun.. kpkgibi pişman olur döner fikri birgün, asla kabul etme, btir kafandada.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapicam
+1 yılyola devam asko biri gider biri gelir neyi dert ediyosun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun yanında olduğunu ve öyle olmayacağını hissettir
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki bu sebeple değil de birden evlenmeden vazgeçmiş gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbisinden çok etkilenmiş ve bu nedenle evliliği düşünmüyor. Sorun sen değil kadınlar ya da kızlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin sorumluluğunu almak istemeyen biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcuz atlatmışsin şükret bence hiç yazma bile ne b. k yerse yesin
00 Yorumla
+1 yılNe onerecezki, gerek yok, giden gitmiştir her şey bitmiştir, peşine koşmaya gerek yok, yeni denizlere yelken acmak gerek
00 Yorumla
+1 yılAçıklama yapmana gerek yoktu. Alttan almışsın. Birini bulmuştur defolsun gitsin!
00 Yorumla
+1 yılBahane bu seven boyle şey için gitmez sanki ne var ortada
00 YorumlaBence yol yakınken vazgeç zor olsada vazgeç
00 Yorumla
+1 yılSenle alakası yok üstüne düşme fazla sen incinirsin.
00 Yorumlaeğer sebebi buysa zamanla hatasını anlar geri döner sen hiçbir şey yapma mesaj falan atma
00 Yorumla
+1 yılO sorumluluktan korkuyor kaçıyor bence bunla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olmuş. Bi süre üzülürsn ama feçer5
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen ortadan kaybol, ne mesajlarına cvp ne aramalara cvp vrrme
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten uzun zamandır pek konuşmuyorz
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç şey yapmana gerek yok geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOna geçmiş olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbisinin yaşadıklarını çok fazla benimsemiş ve etkilenmiş
08 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama en başından abisi ve yengesinin sorunları vardi
Cevap sahibi+1 yılŞimdi güncellemissin soruyu ya pardon da anne babasına neden baksın? Kadın haklı ve tabiki boşanırsa da haklı kimse kimseye bakmak zorunda degil. Sende bu cocukla evlenirsen anne babasına bakmak sana kalır bence sal bunu
Soran+1 yılZaten şartı o. Bide yengesi ust katta tek ve hiç bir isi yok bakmiyor. Ben çalışıyorum aynı evde kalicaz anne babasiyla yengesi de gelip kirletp gidecek
Cevap sahibi+1 yılKardesim allah askına kendine gel. Sakın sakın uzak dur kabul etme hatta hemen ayrıl bu kişiden. Müstakil bir evliliğin özel hayatın olmayacak herseyine karışıp durucaklar sinir hastası olursun, sen köle misin? Allah seni özgür yaratmışken başkasının kölesi olma çünkü bunlar kendine hizmetci bakıcı arıyor belli
Soran+1 yılYaa gizliden cikar misin lütfen Şu an senin aklina ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılIstek attim mesaj atamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen attım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu kafada adamla olmamak senin hayrına olur bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
baksana başka bir olayı almış kafasında kurmuş seni yargılıyor.
Soran+1 yılEvet şizofren midir nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılYa bahane arıyor kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama aramız iyiydi ben bi kez cok üstüne gittim ondan sonra hemen böyle oldu
- +1 yıl
Demek ki sebep varmış. Hayırlısı olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnut
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenle alakasi yok iste evlilikten sogumus
00 Yorumla
+1 yılÇıkarın hayatınızdan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBahane üretmiş başkası var
00 Yorumla Ayrılmak isteyene bahane çook
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uğraşma yoluna bak
Bahane uydurmuş00 Yorumla
+1 yılToksik ilişki uzaklaş bence..
00 Yorumla
+1 yılBen onun Mk.
00 Yorumla
+1 yılBahane bulmaya çalışmış
00 Yorumla
+1 yılWelcome to zalim dünya
00 Yorumla
+1 yılBen bunu bahane olarak yorumluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes layığını buluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYani sevgilinin seviyesi ve bahanesi anlamsız.. senin de anlmaya calısman öyle
Soran+1 yılEvet doğru. Saldım gitsin. Dayısının kiziyla evlenicek kesin
Cevap sahibi+1 yılSana ne? Sen kendi hayatına odaklan.. bağlı olmayı ve kalmayı ne kadar seviyoruz yaw
Soran+1 yılValla evlenmek için zırlayan pesimden koşan oydu tam kabul 3ttim boule olfu
Cevap sahibi+1 yılSal ya da salla gitsin.. ebru gundeşin bir parcasi vardı.. söyleyin bilsin diye.. aklıma o geldi
Gizli Üye(25-29)+1 yılsence gıtmek ıcın bahane mısamımı mı yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabi ne alaka bahane bu
00 Yorumla
+1 yılGözü korkmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi ısrar ediyordu evlenelim diye
- +1 yıl
Bazı insanlar hemen herşeyden etkilenecek kadar basittir
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Başkasına gidecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya zannetmiyorum
- Devamını Gör (19)