Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu durum, bir babanın çocuğuna "seni besledim. Büyüttüm." demesi gibi olmuş. Çok saçma. Yediğin önünde, yemediğin arkanda." ifadesi çok cahilce söylenmiş bir söz. Bunu özveri gibi söylemesi hiç doğru değil. Bu mecburiyettir. Ama zevkle yapılması gereken bir mecburiyet. Evliliğin temelinde sevgi vardır. Eşinin sana kendini değerli hissettirmesi gerekir. Bir güzel söz. Bir çiçek, basit bir hediye, bir tatlı tebessüm çok zor olmasa gerek. Bazen aldatmalarla ilgili sorularda bunu söylemeye çalışırım. İlgisiz bir partner insanı bu noktaya iter. Sen her ne kadar yanlış olduğunu bilsen de, sana sevgi ile yaklaşan, ilgi gösteren, kendini değerli hissettiren birisi çıkarsa karşına, aklın karışacak. Belki de seni ikna edecek ve onunla ilişkiye gireceksin. Belki de bundan çok keyif alacak ( ki muhtemelen de böyle olacak.) ve daha büyük bir çıkmaza gireceksin. Bu konuyu eşinle iyice konuş. Bu durumun devam etmesiyle beraber, boşanmayı düşüneceğini bilmeli.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın benim annem babamda ayrı o sevgiyi babamdan da alamadım zaten der baban sevmemiş ben nasil seveyim🤦
- +1 yıl
Evt baba sevgisi çok önemlidir
En İyi Cevaplar
+1 yılAklima konudan bagimsiz asagidaki anektod geldi:
"15 yıl oldu, boşanma davalarından öğrendiğim gerçekleri şu şekilde formül haline getirebilirim … Ne dersiniz dostlar.
1/ Erkek her gece dışarıda, içki, kumar ne arasan var.. Bu adamın karısı ‘eve gelsin yeter’ diyor..
2/ Erkek haftada bir/iki gün çıkıyor ve aslında eve bağlı.. Bu adamın karısı ‘erken gelsin, bir gece neyine yetmiyor’ diyor..
3/ Erkek her akşam evde.. Bu adamın karısı ‘neden çocuğa bakıp, temizlik ve en azından salatayı ben yapayım karıcım demiyor’ diyor..
4/ Erkek her akşam evde, yemek, ütü ne varsa yapıyor.. Bu adamın karısı ‘annemler ev alırken yardım etmedi’ diyor..Bu formülden çıkan sonuç; kötü erkeklerin karısı daha azla yetiniyor
İyi olan erkeklerin karıları da asla yetinmiyorlar."
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel sondaki cunle
+1 yılHerkesin tercihleri farklıdır sen para pul istemiyosun ilgili alaka şevkat istiyosun başka kadınlarda ilgi alaka görüyor ama parası pulu olmadığı için bunun davasını yapıyor insanoğlu doyumsuz ne yaparsan yap illa başka bir şey bulur karnın tok kafanı koyduğun bir çatı varsa zorlama derim nice kadınlar senin şu anki olduğun durumda olmayı isterlerdi neyse içimden geldiği gibi yazdım kızarsın kızmazsin senin sorunun sadece fikrimi yazdım
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama ben en basit olanını istiyorum öyle değil mi?
- +1 yıl
Evet sen basit olanı istiyorsun ama bazen hayat her istediğimizi vermiyor maalesef sende ya kabulleneceksin ya da bu işten vaz geçiceksin
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorum icin
- +1 yıl
Rica ederim ne demek şunu unutma bazen çok basit oluyoruz ama basit olduğumuz için anlam karmaşası olabiliyor en güzeli ne yapmak istiyorsak bunu uygun ve güzel bir dille izah etmekten geçiyor sana sormak istediğim bir kaç soru var ama burayıda meşgul etmek istemiyorum aklına farklı şeyler gelmesin
Soran+1 yılEklim ama farklı muhabbet yaparsan engellerim çünkü arayış içerisinde degilim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok yanlış düşünüyor bence. İnsan sevdiği insana karşı hep ilgili olur bunun erkeklik ile uzaktan yakından alakası yok yani. Sana ilgi göstermek sevgi göstermek ile erkekliğine herhangi bir zarar falan gelmiş olmuyor yani. Eğer bir ilişkide ilgi yoksa şahsen sevgide yoktur diye düşünüyorum ben. İlgi yoksa ne sevgi vardır ne de aşk.
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün diyorki sana bilezik alayım yav ne bileziği diyorum ben senden daha basit bişey istiyorum diyorum anlamıyor algılamıyor kafayı yicem
Soran+1 yılYani sana bilezik yapayım süs çenen kapansın der gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılAbla Allah kocana acilen beyin versin. Erkeklik bozulurmuş. Lafa bak. Ulan erkek dediğin kadını seven varlıktır adı üstünde. Sabır ya. Bence şöyle bir taktik uygulayabilirsin. Ya sevgi verirsin ya da para, de. Para kaybetmek canını sıktığını görünce de artık para harcamayacağım ama dediğim gibi işte ilgi sevgi vereceksin falan de kdnflfndknfkdkd
Bi de bunun erkeklik olmadığını bir şekilde öğretmen lazım. Mutlu çiftleri falan izletmesela. Sosyal medyadaki.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende yaşlı sınıfındayım ama öyle düşünmüyorum.
Eşin çok geri kalmış ya da öyle olmak istiyor. KAdın vde hizmetçi sadece se... k s ihtiyacını karşılar temizlik ve çocuk yapar onların düşünceleri bu.
Oysa kadında insandır erkekten farkı yokki, onunda cinsel isteği var erkeğinde , oda hoşlanır erkekte. Böyle erkekler eşlerini çok kıskanır birde.03 Yorumla
Soran+1 yılZaten kıskanç çünkü zihniyeti kötü evdekine bişey olmasın aman ha yoksa kim yemek yapıp evi idare edecek
Cevap sahibi+1 yılO vatandaş seni sadece barındıma karnını doyurma ve bunun karşılığında cinsel ihty. Giderme amacıyla seni tutuyor.
Cevap sahibi+1 yılİmkanın varsa ayrıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sevgi verirse kadınalr şımarır diye bir çok nasihat eden böyle amcalar var….
hayatı bilenler haklı buluyor bu kafa yapısını….
bence doğru değil …Abla maddiyata gözğn tok…
sevgiye de doyursa nolacak… adam gözünde bitecek diye korkuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bu açıdan bakmamistim
+1 yılDemekki para ile saadet olmuyormuş erkegin karisina ilgisi kadının gözünü her zaman doyurmaya yeter ki bunu anlayacak erkek gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar saçma bi mantık yaa. Sevgi ilgi tabii ki de olcak o senin eşin yani sadece bakmakla yükümlü olduğun herhangi biri değil. Bu tipler varken nasıl güvenip evlenicez allah korusun yaa.
13 Yorumla
Soran+1 yılSonrada kadınlar aldatinca vay o.. bilmem ne adam yüzüme diyor sevgi ilgi veremem yav kafayı yicem
- +1 yıl
Yol yakınken ayrıl
- +1 yıl
Aldatmak bir insan kendine yakıştırıyorsa aldat anlaşamıyorsan boşan marifet sanmayın şu aldatmayı @çaresiz9us
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadına ilgiden daha değerli ne verebilirsin ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence adam haklı.
çünkü seni sevmiyor. o yüzden boşa bekleme10 Yorumla Senin gibi gözü parada olmayan birini bulmuş daha ne istiyor
Sanırım aranızda sevgi bağı yok olsa ilgi gösterir diye düşünüyorum ya da kocan odun02 Yorumla
Soran+1 yılBende inanmıyorum sevgisi olduguna
+1 yılBir kadın evli de olsa bekar olsa hayatındaki erkek tarafından ilgiye daima ihtiyaçi vardır ama bu ilgiyi kocanız vermiyorsa dışarıda arayabilirsiniz bu konuda konuşabiliriz isterseniz tabiki.
00 YorumlaNe alaka ya öküz müdür nedir allah aşkına annen babanın evinde de yediğin yemediğin arkandaydı allah sabır versin
04 Yorumla
Soran+1 yılAmin ayrilmiyorda tamm diyorum madem içinden gelmiyor ayrılalım nafaka tazminat istemiyorum daha napim yani
Adamın huyu öyle demek ki belki aslan ya da koç burcu
11 Yorumla
Soran+1 yılAkrep
+1 yılAyrılsanıza böyle öküzlerden neyi bekliyorsunuz mutsuz yaşayıp mutsuz ölmeyi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor ki boşanmam diyor 🤦nafaka tazminatta istemiyorim
- +1 yıl
Desin. Aç davayı gönder tebligatı.
+1 yılKlasik evlilik. Kapa çeneni ve rahat bırak adamı evlilik budur
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤦galiba oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı mı güzelsiniz ya, bu ne güzellik böyle..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılçokmu kıskanç birisin acaba ona karşı ya da baskıcı olan taraf
018 Yorumla- +1 yıl
kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl6 yillik
- +1 yıl
Çocuk var mı peki
- +1 yıl
Hiçmi ilgisi yok ya da sevgisi yok cokmu baskıcı taraf bu
Soran+1 yılÇocuk var sevgisi bana karşı yok düz mantık yemek yapsın evinde kırsin dizini otursin
- +1 yıl
Olmaz tabiki öyle bir saçmalık yok
- +1 yıl
Peki gezme dolaşma yokmu veya kendi ailesine yakinmi bu
Soran+1 yılGezme dolaşma yok ailesinde yakın değil buzdolabi gibi adam
- +1 yıl
Eskiden boylemiydi peki. Arkadaş çeresi var mı sizin ailece gidip geldiğiniz. Mesaj atarmisin rica etsem
- +1 yıl
Baya sıkıntı dert seninki
Soran+1 yılBizim karili kocali gorustugumuz insanlar vardı ama arkadaşımla kocası birbirini çok seviyor kocasına kadına çiçek alma simarir felan diyip adamı gazladi sonra arkadaşım benim kocam kötü etkileniyor gorusmeyelim bir süre dedi
- +1 yıl
Aynen öyle olmuştur bende böyle düşündüm bunu eskiden berimi boyledi yoksa sonradan mı oldu
Soran+1 yılEvlendikten sonra böyle oldu sevgiliyken böyle degildi
- +1 yıl
Aldım bitti diyor yani. Onun isteginin tersi olunca evde ne oluyor tartışma filan oluyormu
Soran+1 yılTabiki de oluyor her zaman o haklı mesela şarj aleti siyah diyelim o beyaz dese yok ya bunun rengi siyah diyince kıyamet kopat
- +1 yıl
Küslük oluyormu
- +1 yıl
T. et rahat yazım
Soran+1 yılEttim
+1 yılSenin ilacin bende iicindeki atesi yakamayan kocani boş ver. Kadinligini unutucaksin bu gidisle..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah sabir versin ama çaresi yok bunun. Terapi alabiliyorsaniz zorla terapiye gotur ya da sevgi yoksa bende yokum de. Sevgi yoksa niye evlisiniz ki? Oyle sacmalik mi olur
11 Yorumla- +1 yıl
Böyleleride evleniyor ya ben ne diyim simdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar sene anı biriktir... Sonra hak eden birisi gelir alır elinden bakar kalır artık çocuk yoksa çok da önemli değil varsa da zaten biten evlilik mahkum oldugu gibi başka rengi bulacak
025 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda mı sence Allah aşkına bir adamın umrunda olsa böyle bir kelime kullanır mı çocuk var ama sorun değil çocuk hayır bir erkeğe başka şekilde nasıl anlatılır ki sevgi ilgi istiyorum demek tam diyorum madem içinde yok bosanalim nafaka tazminat zorlukta çıkarmıyorum hani desen ki pislik yapıyorum yapmıyorum da
Cevap sahibi+1 yılNe eksik sadece sence bu mu o ne diyor mesela beklentileri vs dile getiriyor mu
Cevap sahibi+1 yılBu çıkmazın tek sebebi var aslında
Cevap sahibi+1 yılYazabilirseniz iki şey diyeceğim
Soran+1 yılHayır demiyor ki sen böylesin soylesin sen sevgiye ilgiye doymazsin hayatından memnun değilsin diyor
Cevap sahibi+1 yılNeden desin?
Soran+1 yılBilmem ki
Cevap sahibi+1 yılSen bu kendş baskın ruh halinle kendine dahi itiraf edemediğin şekilde sin duygu yok koy ekmeği yesin yatsın gitsin... Sen ne olacaksın
Soran+1 yılZaten öyle ona göre evde yemek olsun afedersin altıma yatsın zaten maddi olarak her şey önünde kırsin dizini otursun rahatı bozulsun istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBeni takip edermisin
Cevap sahibi+1 yılOh paşa 🦓
Soran+1 yılKimseyi takip etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYaz o vakit
Soran+1 yılYazıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılÜç kart çektim senin için mevzu bu bu kadar basit aslında
Soran+1 yılÜç kart derkrn
Cevap sahibi+1 yılTarot
Soran+1 yılHmm anladim
Cevap sahibi+1 yılİnanmadığın için gerek yok
Soran+1 yılHayır tarota inanırım baktiriyorimda
Cevap sahibi+1 yılMesele bu kadardı sadece.
Soran+1 yılCevaplar için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBays.
Cevap sahibi+1 yılBaskıladığın eleştiriler diye yansıtmadığın o ruhunu daha da ben buyum diyerek taçlandırmaj gerek
Soran+1 yılçok bilimsel yazdin çok anlamadım daha sade yazar mısın rica etsem
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ilgi bensiz olmuyor mu diyor. boynuzu hak ediyor. Aslında kabullenmiş de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendine sevecek bir meşgale bulmlısın aksi halde sonu kavgalar ve ayrılık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sana ilgi vermezse senin bozulan dişilik ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir cevap olmuş bu talihsiz birisiniz
00 Yorumlaİyidir bu odunu alırken tavırlarından anlayamadınmı
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle değildi desem klişe olur dimi
Soran+1 yılÖyle olunca da bozuluyor ne bu sürat bende diyorum verdiğin değeri alıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. o vermezse başkası verir. ilgi görmeyen kadın çok kolay anlaşılır ve erkekleri cezbeder.
00 YorumlaAaa aynı sorun bizde de var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılCok haklısın. Umarım seni anlar. Yoksa problem
10 Yorumla Ne saçma ilgisiz olur mu bi koca yaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Şaka gibi bir de sen gibi kadına ha?
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. kaç senedir ewlisiniz
03 Yorumla
Soran+1 yıl6 sene
+1 yılSen de ona verme ilgi
01 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum ki zaten
Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. ayrılmak için neyi bekliyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılBoşayacaksın cehenemi yaşamadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılO zaman sende ona karşı tavrını koy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkekler neden böyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaradigi sey sende degil.
06 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyorum her erkeğin kalbini gerçekten emanet edeceği kadın var demek ki ben senin aradığın kadın değilim bırak git diyorim
Cevap sahibi+1 yılsen guvenilir cocuklarinin annesi olcak birisin. sanirim istedigi cinzelligi veremiyorsun. o or.. pu olnai ariyor
Soran+1 yılCinsellik sorunu yok ama gözü dışarda zaten
Cevap sahibi+1 yılsenle yapmak icin yapiyor. aradigi istedigi kadin begendigi kadin farkli. karisi edepli namuslu olsun evde dursun ama o oynak zi. lli pesinde kosuyor
Soran+1 yılBencede öyle 🤦biraz aydınlanma yaşadım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılbiliyosun zaten. ok
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisiz koca aldatilmaya mahkum
08 Yorumla
Soran+1 yılSonu o olacak
Cevap sahibi+1 yılCokmu aradin boylesini :)
Soran+1 yılAramaz olaydim
Cevap sahibi+1 yılEn ufak ilgide disari kayarsin ;)
Soran+1 yılÖyle zaten
Cevap sahibi+1 yılElim yüzünde duzgun kocan pisman olcak ;)
Soran+1 yılHayır çirkin bı kadın değilim bakimsizda değilim zaten hiçbir eksiğim yok sadece biraz sevgi ilgi eğer parada malda mulkte gözüm olsaydi onla evlenmezdim
Cevap sahibi+1 yılAnladim hakettigin ilgiyi gormen lazim
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Mağara adamiylami evlendin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba oyle
+1 yılAvukat lazım mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Lazımsa yaz :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasl bir dusunce bu kaç yıllık evlisinz
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 yillik
Soran+1 yıl6 sene bunu anlatmakla geçti diyorum ki bu dolap bomboş olsun ama beni sev daha ne diyeyim yav nasıl anlatayım hangi ifadeeleri kullanayim
Bir zahmet gitsin huzur versin ozaman.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤲amin
+1 yılYemeğenin malını yerler dikkat etsin sana
02 Yorumla
Soran+1 yılSonu öyle olacak
- +1 yıl
Özele gelsene psikoloji okuyorum bir kaç şey sormak istiyorum
İlginç hangi cins bu
08 Yorumla
Soran+1 yılYeni türedi
Soran+1 yılEvet bitane
Soran+1 yılAnlasmali boşanma dilekçesini koyucam önüne imzala dicem imzalamazsa ya kendimi öldürürüm bir gün kapıyı açarsın çocuk ağlıyor ben tavanda asılı ya da kadın sığınma ne benden haber alırsın ne çocuktan ya da bir gelirsin evde yokum şehir şehir dolanirim beni bulma diue
Soran+1 yılBir ihtimal bile bırakmadım düzelmesi için her yolu denedim çünkü
yatak konusunda mutlu musun peki sen. ç
00 Yorumla
+1 yılSevgisiz evlilik bence zulüm olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hasbama bak sen.
00 Yorumla
+1 yılayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgisiz kadın solar net 😏
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbi kadına ne verirsen fazlasını alırsın ilgi sevgi mutluluk ver ki sana katlayıp çoğaltıp fazlasını versin uzun uzun cümleler kurup onu nefesin gibi hissettir mesela zor diil kadını anlamak bi erkek kadını anlıyosa mutludur 😏
Soran+1 yılNe kadar doğru yazdin
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak isterim müsaitsen daha anlatıcak çok şeyim var çünki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi birisine
05 Yorumla
Soran+1 yılDerken anlamadım ne varmış vende
- +1 yıl
Güzelsin işte daha ne olsun
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Ama fazla boya sürme sade ol
mal bu kocan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHahaha komikmis
00 Yorumla Sana erkek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıfır ilgi mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası