Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 4 yıldır görüşmüyo hiç bir şekilde eski karısı da başkasıyla evli zaten bizim bir oğlumuz var hakkını yemiyim ona çok güzel babalık yapıyo ilgileniyo yemeği, altı, uykusu doğduğundan beri yapar hatta benden daha çok düşünür onu.
Ama bana karşı tam olarak ne hisediyo çözemiyorum beni sevdiğini söylüyor ilgileniyor ama hep mutsuz görünüyor evden dışarı çıkmak istemiyo aklı hep başka yerde sorunca da yok borçlar falan diyo yani benim aklımda hep acaba eski karısının düşünüyo mu diye geçiyor engel olamıyorum kendime bugün düğün dans müziğimizi sordum başka bir şarkı söyledi benim sinirler tavan oldu tabi senin aklına benden önce dans ettiğini birileriyle olan şarkı geldi tabi dedim sesini çıkarmadı yaa nereden bileyim ben seninle hangi şarkıyla dans ettiğimizi dedi çok kırıldım ağladım yani genel olarak zaten çok pişmanım hep aklım acaba eski karısinda mı diye diye düşünmekten çok yoruldum yani dertli şarkılar dinlemesi eski karısı Karadenizli bu arada ve sürekli Karadeniz şarkıları dinlemesi yoruldum çok yoruldum ben mi abartmıyorum acaba?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer