Şahsen ben sevgili ile sürekli aynı ortamda bulunmak istemzdim. Zaten benim çalıştığım yerde yasak ama başıma gelecekti. Acaba nasıl oluyor yaşayanlar?
Hiç sevgilim olmadı benim. Bana yardımcı olabilir misin 25 yaşındayım dış görünüşümü beğenmiyorum sence tip olarak nasılım objektif bir şekilde rica etsem yorumlar mısın profil fotoğrafıma bakıp :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kuryeydim sevgilim kasiyer çok eğlenceliydi hemde aşırı soğuk havalarda çay verirdi Ben ona çikolata alırdım dışarıdan
Ne güzel tamamlayıcı
Kafa dengiyse hayatın güzelleşir çünkü işte zevkli gelmeye başlar
Evlenseniz yine mi yasak olacaktı çok saçma yapan yapıyor hem de göz önünde saygın ilişki yaşayan kaç kişi gördüm
valla sevgilim degilde takıldıgım vardı bisey olmuyo
tenha ve kuytu köşelerde öpüşülüyor. aklın işte olamıyor tam olarak sürekli fingirdeşmek istiyorsun
Hiç sevgilim olmadı benim. Bana yardımcı olabilir misin 25 yaşındayım dış görünüşümü beğenmiyorum sence tip olarak nasılım objektif bir şekilde rica etsem yorumlar mısın profil fotoğrafıma bakıp :)
Sıkıcı olurdu bence. Ben istemezdim
Nerede çalısıyorsun ki
Kurumsal bir firma
Yapan her türlü yapıyor ama
Öyle mi? Nasıl yapılır çaktırmadan?
Onun sende niyeti var mı disarda görüşün içerde hiç bir şey olmamış gibi yap
Bizim firma kurumsal ve çok büyük. 2000 kişi çalışıyor. Şehirin neresi olursa olsun var biri çalışan. Zaten onunla aynı ofisteyiz😆😆😁
Büyük bir şehirse sorun olmaz ya ne olcak neler yapan var 😂
Neyse bence gerek yok aksyona şimdi. Ayrılınca zaten ortam zehirlenir filan hiç gerek yok
Evet ayrılınca aynı iş yerinde olmak sıkıntı dışardan bul tanış bence en iyisi bela olmaz
Dedikodu olur
Çok zor sikintili