Benim arkadaştan öte konuştuğum biri var ama tam olarak ne olduğumuz belli değil. Ben onun çalıştığı yerde staj yapıyorum ve üzerinde çalıştığımız bir proje vardı. Neredeyse sonlarına geldik sayılır. Geçen gün bir kısımla ilgili soru sordum ve bana , " bunu daha önce anlattım ama yine anlatıyorum falan yaptı" neyse ben çok takılı kalmadım diğer soruları mi da sormadım öyle yapınca. Sormayacağım kızıyorsun falan dedim goy goya vurdu. Dün konusunu açtım sonuç olarak projede aklımda soru işareti kalmaması lazım yani. Aynı şeyleri defalarca anlatıyorum , yordu bir aydır sıkıldım falan demeye başladı. O an o sözlerine o kadar kırıldım ki. Tamam diyip geçiştirdim.
Verdiği tepki çok saçmaydı, bir seyleri defalarca anlatmış olabilir ama ben daha önce böyle bir proje geliştirmedim detaylıca sormak hakkım. Ben yanlış mı düşünüyorum?
Verdiği tepki çok saçmaydı, bir seyleri defalarca anlatmış olabilir ama ben daha önce böyle bir proje geliştirmedim detaylıca sormak hakkım. Ben yanlış mı düşünüyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer