Eğitim & Kariyer 2 ay Sevgiliyle iş ortamında beraber çalışmak nasıl bir şey? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgiliyle iş ortamında beraber çalışmak nasıl bir şey? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Kötü , yani benim sevdiğim bı kız vardı aynı ortamda sevgilim değilken kuduruyodum. Sevgilim olsa düşünemiyorum şantiye ortamı bide 0 0 Yorumla
lilabulut Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 94% 2 ay Hiç iyi değil. Başka erkek kız baktı bakmadı mı diye kesmekten kendi işini yapamaz insan 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% 2 ay Kulağa hoş geliyor olabilir ama bence bir süre sonra sıkacak bir durum 0 0 Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 2 ay Bunu çoğu işyeri kabul etmez ve uygun bir durum da değildir. 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Sıkıntılı bence kavga edince işe yansıyor, ayrılınca da işe yansıyor. 0 0 Yorumla
Batuhannzm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Sıkıntılı bişey bence rahat değilsin örnek üstlerinden biri ters bir şey söylediği zaman sevgilin de o ana tanıklık ediyor gurur kırıcı bu sebeplerden birtanesi 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 589 görüş paylaştı. Olumsuz dusunuyorum bu konuda 0 0 Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 100% 2 ay kötü bişey. öpüşürken arada yakalanıyorsun 0 1 Yorumla Soran 2 ay Hhhahahahahhshahah Yorumla
Ayreyiz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 ay Hoş duran fakat tatsız bir durum bence kişisel alanın kalmaz, sürekli beraber olmaktan tartışmalar çıkar ve özlem duygusu azalır 1 1 Yorumla zevkli_günahlar 1 ay Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler... Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b görüş paylaştı. Rezalet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Kötü , yani benim sevdiğim bı kız vardı aynı ortamda sevgilim değilken kuduruyodum. Sevgilim olsa düşünemiyorum şantiye ortamı bide
Hiç iyi değil. Başka erkek kız baktı bakmadı mı diye kesmekten kendi işini yapamaz insan
Kulağa hoş geliyor olabilir ama bence bir süre sonra sıkacak bir durum
Bunu çoğu işyeri kabul etmez ve uygun bir durum da değildir.
Sıkıntılı bence kavga edince işe yansıyor, ayrılınca da işe yansıyor.
Kötü çünkü aralardaofiste sevişip işi tam yaoamıyorsun
Sıkıntılı bişey bence rahat değilsin örnek üstlerinden biri ters bir şey söylediği zaman sevgilin de o ana tanıklık ediyor gurur kırıcı bu sebeplerden birtanesi
Olumsuz dusunuyorum bu konuda
kötü bişey. öpüşürken arada yakalanıyorsun
Hhhahahahahhshahah
Hoş duran fakat tatsız bir durum bence kişisel alanın kalmaz, sürekli beraber olmaktan tartışmalar çıkar ve özlem duygusu azalır
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler...
Bilmiyorum
Bilemiyorum
Saçma ve kötü.
Rezalet
İyi bisi degil
Bence kötü
Guzel
Sıkıcı