Merhaba benim 8 aylık bi ilişkim var. İlişkimiz boyunca hiç bir zaman kız arkadasıma yalan atmadım ihanet etmedim bişey saklamadım ama geçmişde yaptıgım yasadığım seylerden dolayı cok tartısıyoruz. Bu tartısmalar bazen öyle konu açılıyor oluyor bazen devgilimin önüne yanlışlıkla düşen mesaj foto vs den dolayı oluyor (galerimi vs ful silmeme rağmen örnek veriyorum hiç kulanmadıgım bi uygulamadan unuttugum bişey cıkıyor karsımıza) ki ben geçmişteki halimden cok farklı olduğumu değiştiğimi söylüyorum gösteriyorumda kız arkadasıma. En son bi böyle olaydan sonra baya tartıstık biraz zamana ihtiyacım var dedi tamam dedin sakinleşince konuşuruz Şu an bekliyorum. Benim sorum nasıl kız arkadasıma destek çıkabilirim nasıl bunları atlatabiliriz elimden ne gelir ne yapabilirim yasayan arkadaslar lütfen bana bi öneri tavsiye verebilir mi
+1 yılÖzel hayat denen bir şey vardır. Her insanın kendisine ait özel bir alanı olmalıdır. Akıllı telefonu elinize alıp her yaşadığınız anı saniyesi saniyesine herkesin önünde yaşarsanız olacağı bu olur. Ondan sonra ileri de doğru kişiyi bulsanız da başınız ağrır. Hatta terk edilirsiniz. Şu adı sosyal medya olan ama aslında asosyal olan uygulamaları bu kadar çok kullanmayın. Yaşadığınız şeyi sadece siz ve yaşadığınız kişi bilsin. Ondan sonra böyle sorunlar çıkıyor. Unutmayın internete verdiğiniz her bilgi siz silseniz de asla silinmez. Bulmak isteyen bir şekilde bulur.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. dostum ileride daha fazla zarar gormemen ve vakit kaybetmemen adına şimdiden mesafe koy derim sana. seni geçmişinle yargılayan biri daima sorun cıkarmaya devam eder. bu ılerleyen zamanlarda başka bir şey de olur. biliyorum bitiremeyeceksin kolay degıl öyle ama umarım pişman olmazsın
10 Yorumla
Bir benzerini ben yaşadım kötü bir şey yoktu ama sadece bir ilişkim vardı dediğin gibi sürekli önüne bir şeyler düştü ben yine kızların daha rahat atlattığını düşünüyorum. İkna edersen unutur bence. Ama erkekler öyle değil. Benimki her fırsatta yüzüme vuruyordu.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgeçmişi için tartışıyorsan ayrıl o zaman. geçmişe bakmaz insan
00 Yorumla
+1 yılAynı şey benim ilişkimde de oluyordu. Yalan değil ikimiz de aşırı kıskancız ve öyle geçmişinden kalma şeyler de olsa moral bozucu oluyor. Ben de sevgilim de birbirimizin geçmişinden bilmemiz gereken şeyleri biliyoruz. Detay bilmek zorunda değiliz. Bildiğimiz bir şeyi bir yerden görsek bile insanın moralini bozuyor. Gördüğün şey bilmediğin bir şeyse daha da moral bozucu oluyor ve tartışmaya dönüşebiliyor. Ben erkek arkadaşımın telefonunu çok karıştırırdım her defasında da bi şeye moralim bozulur ve tartışma olurdu. Şu an hala karıştırıyorum arada ama geçmişinle alakalı olcağını bildiğim şeylere bakmam moralimi ekstra bozmamak için. Sana tavsiyem telefonunu aç ve herrr uygulamaya gir her şeyi kaldır sil geçmişinden olan. Kız arkadaşınla da konuş ve moralinin bozulma sebebini anladığını söyle ama bunları hepsinin geçmişte olduğunu, şu anda hiçbir şeyin olmadığını (gerçekten olmasın da, şu anda telefonuna baktığında rahatsız olcağını bildiğin bir şey yapıyorsan onu yapmayı hemen bırak) ve sana güvenmesini söyle. Geçmişinle alakalı aklına takılan bi sorusu bilmek istediği bir şey varsa cevaplayacağını söyle. Gereksiz kalan bi şey sorarsa örneğin kız güzel miydi çekici miydi göğüsü büyük müydü güzel miydi vb. Onlara kesinlikle dürüst cevap verme. Hiçbir kızın onun kadar güzel olamayacağını falan söyle. Tartışmasız tamamen iletişime dayalı sakin ve kız arkadaşının aklındaki soruları mümkün olduğunca dürüst ama gereksiz detay ve gereksiz dürüstlük olmadan cevapla ve bundan sonra karşısına geçmişinle alakalı bir şey çıkmayacağına söz ver ve cidden çıkmaması için elinden gelen her şeyi yap. Zamanını ayır ve gerçekten geçmişini her yersen yok et
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Profilden gördüğüm kadarıyla 20 yaşındasın, yargılanacak kadar bir geçmişin yoktur büyük ihtimalle ki yargılanmak ne demek zaten?
10 yaşında Kendi çeteni kurup holding patronlarından haraç toplayıp, 10 yıl içinde tüm yer altı ağına hakim olmuş olamazsın değil mi :))) Ne yaptında geçmişini sorguluyor :)))Kız arkadaşına destek çıkmana falan gerek yok, aksine geçmişinin onu ilgilendirmediğini söyle, istemiyorsa çekip gidebileceğini söyle. Gidebilir, bence gitmeli de, çünkü bu tip insanlar sorunlu ve takıntılı tiplerdir ve bunların hastalıklı takıntılarıyla uğraşacak kadar uzun bir ömrümüz yok.
Kimse kimseyi geçmişiyle yargılayamaz. Bence bu şekilde söyle, işine geliyorsa ilişkiye devam edin, gelmiyorsa yol ver gitsin, kimse kimsenin sahibi değil.
00 Yorumlakız haklı. geçmişinle ilgili bir şeyler karşısına çıkıyorsa nasıl tepki vermesini bekliyordun? Doğal olarak kızda güven sorunu oluşmuş. al telefonunu eline ve geçmişinle ilgili ne var ne yok hepsini yok et ve yok ettiğinden emin ol. artık zor olan sende. onda kırılan güveni tekrar sağlaman lazım
00 Yorumla
+1 yılBence bu kiz senden ayrilmak icin bahene ariyormus. O yüzden telefonunu kurcaliyormuski bi yalnisini bulsun hemen magdur kiz rolunu oynayip dusunmeye ihtiyacim var. Sonrada kusura bakma ben böyle yasayamam filan. Eskiden ne olduysa eskide kaldi. Kimse kimseyi eskisi icin yargilamayaz. Sen ona dürüst oldun ama bu yine sende suc aradi. Bence bu kizdan sana hayir gelmez. Sen en iyisi onu unut kendinide üzme. Hayat güzel böyle pisikolojisi bozuklar ixinden kendini üzmeye degmez. Asil sen onun telefonu arasan Allah bilir neler bulursun. Ben kendi fikrimi yazdim. Kendimde bi kadin. Ama o kizin yaptigi sana hic dogru degil. Ben asla öyle yapmam. Aksine sevdigim insanin yalnislarini aramam mutlu olmayi denerim.
01 Yorumla
+1 yılBende de aynı şey mevcut 3 Yıldır beraberiz önüme bir şey düşmüyor ama geçmişini biliyorum az da olsa bilmiyorum aklım gidiyor çok kötü kavga ediyoruz ama barışıyoruz alttan alıyor bişeyler yaşamadığını beni çok sevdiğini her konuda ilki olduğumu söylüyor tanıştığımızda 18 19 yaşlarındaydı bende öyle
00 Yorumla2 yıllık bi ilişkim var ve aynısını yaşadım geçmişi ile ilgilenmiyordum ama çevresindeki herkes ondan bahsediyordu eskisinden. Galerisinde fotograflar gordum silmesini istedim sonra tekrar başka yerden başka şeyler çıktı ve uyardım. İlgilenmiyorum geçmişinle telefonunda bir şey bile bakmak istemiyorum ya düzelt ya da boş verelim artık dedim yorulmuştum aslında her yerden eskilerini silip kiza bunu gösterip anlatabilirsin ama her yerden silip anlat ki oda görüp tamam diye bilsin sonra normale biner tekrar ilişkiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen beni geçmişimle yargilayamazsin söyle yapamazsin böyle yapamazsin diye sert çıkışma seviyosan ki bu büyük ihtimal ya bana da aynısını yaparsa korkusu düşüncesi bence. Kız arkadaşının sevgisinden eminsen sonuna kadar oldurana kadar açıkla kendini içini rahatlat seviyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatınıza birini alırken bi zahmet büyün boklarınızı temizleyin yeni bir sayfa açın her şeyi sildim deee mesaj foto düştü o nasıl silmek gökten mi düşüyor o kadar çok nane yiyorsunuz ki toparlayamıyorsunuz ayarı çekince de ayyy kızdı ayyy ayrıldı ne yapalım aq yettiniz
01 Yorumla- 1 yıl
Vallaha öyle askım bu beyfendi eskortlarla videosunu izlediö ben kanka şaplak atıyordu viski dökuyordu sonra aglamks burada SEVGİLİM GEÇMISIME TAKIK nedrm acaba ayrıyeten ilişkimiz içinde videoyu silmemiş ilişkinin 3. ayında videoyu arkadasına atmıs izlesin diye burada beni suclamıs ama kendisi ifrit
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bir iliski. muhtemelenn kendisi de defalarca ayrilmayi düsünmüstür. uzatmadan ayrilin bence.. onu yaralan, kiran.. unutulmayan seyler olabilir... kirginliklarini kendisinde asmamis olabilir... ona güven verecek olan sensin. baska türlü zaten olacak is degil...
00 YorumlaGeçmiş tarih oldu artık onu bırakıp şimdiye bakmalısınız. Sevgilini ilgilendiren bir hata mı yaptın? Yapmadıysan ozaman onu ilgilendirmez. Sana güvenmiyorsa bu onun sorunu. Kendini fazla yorma. Birazda o çabalasın
01 Yorumla- 1 yıl
Çaba mı ahahahahah eskortlarla videosunu izlediö ben kanka şaplak atıyordu viski dökuyordu sonra aglamks burada SEVGİLİM GEÇMISIME TAKIK nedrm acaba ayrıyeten ilişkimiz içinde videoyu silmemiş ilişkinin 3. ayında videoyu arkadasına atmıs izlesin diye burada beni suclamıs ama kendisi ifrit sizde nası kadısınıx anlamadım insanda bi hemcins destekciliği olur yazıkkk
+1 yılÇoğu kişi sen haklısın demiş ancak bana göre ilişkilerde geçmiş önemlidir önceden çok fazla FB takılan veya çok fazla kızla takılmış vb. birisi iseniz değişmediğinize inanması çok normal geçmişiniz kirliyse ve sevgilinize değer veriyorsanız lütfen ona değiştiğinizi kanıtlamak için çabalayın. Hiç kimse geçmişinde eskort veya şerefsiz olan birisini sevmek istemez.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
Aşkım bu yazan beyfendi eskortlarla takılan onları videoya alan ilişkimizin 3. ayında da videoyu arkadaşına atan bıriii benim karşıma bu eskortlarla videosu çıktı burada aglamıs da KENFİSİ KUMARBAZ KIZLARLA OT İÇEN HAPÇI BİR İNSAN bi zahmet guvenmiyim dimi karsıma hepsi cıktı çünkü
+1 yılsenin geçmişte başkasını sevmeni kaldıramıyor olabilir örneğin şu an onun sana söylediği sevgi sözcüklerini başka bir erkeğe de kullandığını hayal et? hoşuna gitmez. Kız arkadaşın böyle düşünüyor olabilir. Ve geçmişinle ilgili şeyleri onun önüne çıkartmamaya çalış çünkü bunu görmek zorunda değil rahatsız edici bir durum bende bu tarz şeylere katlanamam konuyu çok açmadım ama onu anlıyorum sende anlamaya çalış ve alttan al seni önemsemese bu kadar kafaya takıp kendini yormaz.
11 Yorumla
1 yılBunu yapmak için öncelikte kızların telefon numarasının alacaksınız sonra WhatsApp a ekleyin , bir de WhatsApp tan öncelikte merhaba dediyin onlar size cevap verecektir sonra da mesajda sohbet ederken görüntülü arama yapın ve o sana bunu kabul etmedirse onlar sana kız gibi kaldırıyorlar ve dolandırıcı oluyorsa sakın onunla sohbet etmeyin hemen onların telefon numarasının bulun onlar polise verin
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşın Her şeyi abartıyor benm evlendiğim adamla nişanlıydık ayrıldık benden ayrıldıktan sonra kadınla yattı bunu bilmiyordum ilkten barıştık falan evlendikten sonra duydum lakin önemsemedim benden önce sonuçta banane ki yani ha benden sora aynı şeyler olursa amenna boşanırdık sen kız arkdşına Ayn bunu söyle saçma sapan gereksiz şeyleri kafaya takmasın
00 Yorumla
+1 yılYa güven problemi var ve bu iyi bir şey değil onu çok sevdiğinden bilmiyorsun objektif bir gözle baktığında zarar verdiğini anlarsın sürekli olan bir şey sekiz aydır bunu konuşuyor olamazsınız konu bir kere döner ve biter eğer güven problemi varsa bırak daha iyisi illa çıkar asıl sorun şu sevdiğin için anlamıyor olabilirsin ana zmn geçtikçe daha çok bağlanıyordu böyle şeyler kıskançlığa dönebilir
00 Yorumla
+1 yılBen kendi sevgilimlede geçmişine dair çok kızıyordum çok kavga ediyorduk kötü şeylerde gördüm çok hani bu durum insanı çok darlıyor.
Bende görsem galerisinde tartışırım yani sen en iyisi galerideki resimleri komple sil yani eski şeyleri neden silmiyorsun kızıda bunaltmışsın yani bi geri gelmez ise görürüz o yüz ifadeni00 YorumlaAyril evlenincede aynisini yapar sulade kavga cikar cikartir annem gilden biliyorum ayrilmak istemiyosa sevgilini bir tarafa cek konus anlaf yine gecmisi konusmaya baslarsa ayril cunku gecmise takintili kizlardan olmaz gcmis hakkinda konusanlar dedikoducu insanlardir.
00 YorumlaBence geçmiş geçmişte kalır önemli olan onunla olduktan sonraki tavranışların bunu uygun dile anlatmaya çalışın eski şeyler yüzünden seni kırmak istemiyorum diyin sizde kırıldıgınızı söyleyin önemli olan ondan sonra sen nasıl birisin ona baksın
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylerden ilişkini kaybedersen çok üzülürsün. Kıymetini Bill ve Kendine çeki düzen ver her konuda olgun bir erkek olmaya çalış. Benden sana abi tavsiyesi. İyi geceler.
00 Yorumla
+1 yılBi kere o telefonunu kurcalamayacak. Senin ona verdiğin zaman ve ilgi mutlu ediyorsa kalacak etmiyorsa zorlama. Dedektif gibi sen onu araştır bakalım neleri çıkacak, gerçi böyle tipler şeytan gibidir her haltı yerler ama geride iz bırakmazlar tecrübe ile sabit.
00 Yorumla
+1 yılO hiç konusmamis mi gecmisinde bişey sonuçta geçmiş bir konu uzatmasina hiç gerek yok benim erkek arkadaşımda yapardı aynısını ama o bilerek yapardı olmuş bitmiş şeyler için tartışmak sizin iliskinize zarar verir ona biraz bu konular hakkında tekrar tartışma yaparsa tepki koyun anlayacaktir bende tam tersini yapmistim hatta bende de erkek arkadaşım mesaj felan görüp kızıyordu ama sonuçta dedim geçmiş bişey geçmişi karıştırırsa seninle bir gelecegi olmaz hep kavga hep kavga
00 Yorumla
+1 yılsenin yanlışın ilişkiye başladıktan sonra geçmişini unutman ve orada bırakman olmuş yüzüne vurmamasını istiyorsan temizlemeliydin her şeyi çekilmeliydin
00 Yorumlaher ne kadar 8 aylık bir ilişkiniz dahi olsa da kadınlar davranışlara çok bakıyor. onun penceresinden bakmayı deneyin. daha öncesinde kötü bir tecrübe yaşadıysa eğer bu sebepten ötürü ürkek davranması çok normal. oturup sakince karşılıklı konuşmak en iyisi. telefon ortamında değil yüz yüze oturup konuşmak en iyisidir. her ikiniz de seviyorsanız birbirinizi düzeltilebilir bir mevzu. bu süreç içerisinde birbirinize olan saygınızı kaybetmeyin.
00 Yorumlageçmiş geçmişte kalmıştır sonuçta ne diye büyütüyor bu kadar
11 Yorumla
+1 yılEskiden yaptığın şeyleri gün yüzüne çıkarmak saçlamık. Sen onunla çıkmaya başladığın günden itibaren yaptıklarına karışmalı
00 Yorumla
+1 yılRetroaktif kıskançlık deniyor buna bildiğim kadarıyla
Hastalık bu böyle biriyle ilişki devam etmez hayatı zehir eder bence ayrilmalisin
00 YorumlaGeçmiş geçmişte kalmıştır bu kadar umursanmamalı bence kız arkadaşının güven problemleri var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık açık alıp karşına konuş “eğer geçmiş senin için çok önemli ise burada bitirelim de bitmesin istemiyorsanda; ben seninle yeni bir sayfa açmıştım bu sayfadan devam edelim diye üzerine basa basa söyle “ artık seçim karşı tarafın , kalır elinden tutarsa senin için iyi tutmazsa da zaten seçim hakkını sen verdin en azından üzerine vebal almadan çekip gider…günah işlememiş olursun sonuçta o terketti aklına yatar da birgün dönerse de “ben kapattığım sayfaları açmıyorum de geç…”
00 Yorumla
+1 yılGecmisini ortadan kaldiracaksin kardes foto moto yazisma kişi ne varsa
Kız hakli00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadın haklı ben olsam bende aynısını yaparım ki yapmışlığım var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız açısından bakınca senin bilerekte sakladığını dsuunmesi normal çok yaşanıyor böyle şeyler
Bence aklına gelen heryerden sil gereksiz şeyleri temiz sayfa iyidir00 YorumlaGeçmişi değiştiremeyeceğini ama kendinin artık başka biri olduğunu söyle. Sevgilini geleceği sadece onunla birlikte yazmam istediğine inandır. Bu nedenlerden ötürü sonunuz ayrılık olursa bu herşeyden acı olacaktır özellikle onun için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılneden destek çıkıyorsunki? geçmie takıntılı biri olarak bu onun sorunu
00 Yorumla
+1 yılkıza yeterince güven verirsen geçmişte yaşadığın şeyleri aştığını artık umrunda olmadığını yeni bi sayfa açtığına ikna edersen hiçbir problem olmaz demek ki kıza bu güveni verememişsin ya da aşırı kıskanç ve takıntılı
00 Yorumla
+1 yılSenin geçmişin yüzünden şu an bu sıkıntıları yaşamanız garip aynı şeyi bende yaşadım ama benim hayatımdayken yapmadı geçmişine takılırsa geleceği göremezsiniz
10 Yorumla
+1 yılBence bu sorunu karşılıklı konuşarak halletmelisiniz. Geçmiş geçmişte kalmıştır eğer ciddi düşünüyorsanız geçmişi aradan çıkarıp geleceğe dönük bir yaşam sürmelisiniz
00 YorumlaBu tip olaylarda bence sütten çıkma ak kaşığı oynamalısın. Geçmişindeki kırıntıları hiç paylaşma ki başın ağrımasın. Bırak onlar geçmişte kaldın. Yoksa istediği kadar anlayışlı olsun çok başın ağrır
00 Yorumla
+1 yılkızla sanırsam aynı kaderi paylaşıyoruz benimde sevgilimin geçmiş hayatı yüzünden onu çok fazla yargılıyorum o da senin gibi şeyler söylüyo ama bilmiyorum işte ben nasıl güvenicem..
00 YorumlaGeçmişim yüzünden seni yargılayan biriyle birlikte olmak ne kadar mantıklı hiç , adı üstünde geçmiş önemli olan onunla olan geleceğe bakmak fakat o bu durumdan pek keyif almıyor gibi
00 YorumlaBu konu hakkında konus eskiden olan olaylardan dolayı seni suçlamasına izin verme eğer bunları sorun etmeye devam ediyorsa ayril
10 Yorumla
+1 yılSenin geçmişin onu ilgilendirmemeli.
Herşeyin de bir sınırı var bu düpedüz özel hayatına saygısızlık.10 Yorumla- Geçmişe takılan kızdan hayır gelmez ayrıl sen daha iyilerine layıksın
00 Yorumlaçok zor bi durum gibi gözüküyor, kolay gelsin. bu arada kızların cevaplarını dikkate al; erkekler ayrıl cart curt demiş çünkü
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş ile yaşanılan bir hayat ve ilişki insanı hep yorar ve ileri dönük adımlar attirmaz insana kendi düşüncem
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir geçmişi var değiştiremezsin olmuş bitmiş bir şey sonuçta. Herkes hatta yapar şimdiki söz konusu ileri hayatın
00 Yorumla
+1 yılKızı çok iyi anlıyorum ve dayanamadim sonlandirdim ben. her seferinde üzülecegine tek seferde üzülsün daha iyi
00 Yorumlasürekli olması moralini bozuyordur illaki tartışmadan açıklarsan daha iyi olabilir onun için de
00 Yorumlaaçıkça ona söyle hissettiklerini kırıldığını. ona karşı açık olman gerekiyor bence
10 Yorumla
+1 yılsiz erkek ler hep aynısınız galerini nie temizliosunki :D
01 Yorumla- +1 yıl
@mervesalman galerimiz olduğu gibi sorun yok 😉
Geçmişte olan şeylere çok takilamamak lazım da senin kız arkadaşın da açık arıyor sanki
00 Yorumla
+1 yılGeçmişle uğraşamam ben ama geçmişte yaptıgın birseyi Şu an yapmadın dediysen sıkıntı
00 YorumlaGeçmiş yüzünden tartışmak çok boş bişey adı üstünde geçmiş
00 Yorumla
+1 yılGüven sonuçta bardağı bir kere kırdığında eskisi gibi olmaz birdaha
00 YorumlaDostum sevmeyi bilmeyecek kadar küçük kız arkadaşın
00 YorumlaBir ilişkide güven yoksa bitmiştir daha fazla çabalamaya da gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılZamanında yediğin hurmalar döner neyse yapacağın şey bekle herşeyi yoket bir daha çıkmasın
00 YorumlaKnk sağlıksız bir ilişki erken biter boşuna yormayın yıpratmayın birbirinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yargılaması yanlış. Eski şeyler yüzünden tartıştığımız içim benim de 4 yıllık ilişkim bitmişti. O yüzden bence onunla açıl şekilde konuşmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBırak kızı hayatı zindan edeceksen.
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Geçmişinizden kaynaklı sizi yargılamasını doğru bulmadığınızı ve güvenmek için ilişkiye ve sadece ilişki süresindeki davranışlarınıza odaklanmasını rica etmelisiniz. Anlayışlı ve empati kurarak uygun bir üslup ile kendisine iletebilirsiniz. Geçmişinizin geleceğinizi olumsuz yönde etkilemesine izin vermemek adına ve tekrar karşınıza çıkarak kavgalara sebebiyet vermemek adına tekrar detaylı bir temizlik yapabilirsiniz.
Güven müven yalandan başka bir şey değildir ilişkide