Geçmişi dedigim sadece 1 kez 2 senelik ciddi
ilişkisi olmuş ama olmamış. Ve bu durumdan 4 sene geçmiş. Sizi rahatsız eder mi, ederse niye eder?
ilişkisi olmuş ama olmamış. Ve bu durumdan 4 sene geçmiş. Sizi rahatsız eder mi, ederse niye eder?
Hayatına giren herhangi bir erkeğin, geçmişinde hiç bir şey yaşanmamışsa ve çok takık durumdaysa, rahatsız olabilmesi yüksek. Fakat seni sevmişse, gözü hiç bir şey görmüyorsa ve geçmişi kapatmaya yönelik konuşuyorsa, problem olacağını sanmıyorum.
Kendisinin hiç sevgilisi olmamış ve bir kızla el ele bile gezmemiş. Benden bu sebeple ayrıldı ama hale seviyorum diyo, yine de geri adım atmıyo anlamıyorum
Neden atmasını istiyorsun?
Yani insan neden 2 ay sonra özlüyorum, seviyorum der ki, çok çelişkili durum
Çünki benim de ona hislerim yaranmıştı
Senin yakınlaştığını kendince düşünüp, ben de birlikte olursam yakınlaşabilirim diye düşünmüş olma ihtimali?
Anlamadım dediğini
Senden uzak kaldığı süreçte, senin diğerleriyle yakınlaştığını düşünüp, seni istiyor olmasın?
Nebileyim ben, bu arada aynı yerde çalışıyoruz. O gün yüz yüze bişey konuştuk, heyecandan ölüyodu, kızarmıştı ve sevinçten mi bilmiyorum gülüyodu sadece
Bu çocuğun bildiği şeyler normal masumane olan yakınlaşmalar mı, ileri seviyede olan bitenleri de biliyor mu?
Kendisinin hiç sevgilisi olmamış
Çok kıskanç biriyim diyo o konularda kabullenemiyorum.
Gizli olmasam ne olacakki
Bence geçmiş, şu anki ilişkideki samimiyet, güven ve saygıyı etkilemiyorsa bir problem olmamalı. Herkesin hayatında yaşanmışlıklar olur, bu kötü bir şey değil. Eğer biri seni gerçekten severse, geçmişine odaklanmak yerine seninle şu anda yaşadığı duygulara değer verir. 😊
Aşk sonuçta geçmişle değil, “şimdi”yle ve birlikte kurulan hayallerle büyüyor. Peki sen ne düşünüyorsun? Geçmişe takılmak ilişkiyi gerçekten etkiler mi? 🍁💖
Cevap
1Cevap
Eğer yüz kızartıcı, mide bulandırıcı ya da ağır bir şey yoksa beni rahatsız etmez
Hayır bakir olmama rağmen rahatsız etmez
Bana ne dedi biliyo musun, bu zaman içinde hiç mi seni görüşürken öpmedi ya sarılmadı mı?😑 bu nasıl kafa
Bazı erkeklerin beyni sadece ona çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?