Eğitimi veya kariyeri bir tarafa koyup cevaplarsanız sevinirim , gereklilikmiş gibi bir algı var insanlarda. Aşksız yaşayamıyoruz galiba ülkece fakat ben aşk olmadan da olur diyenlerdenim sizşn düşünceniz nedir

Eğitimi veya kariyeri bir tarafa koyup cevaplarsanız sevinirim , gereklilikmiş gibi bir algı var insanlarda. Aşksız yaşayamıyoruz galiba ülkece fakat ben aşk olmadan da olur diyenlerdenim sizşn düşünceniz nedir
İster kabul edin, ister etmeyin, bu ülkede cinsellik özgürleşmediği sürece insanlar aşksız yaşanmayacağına inanmaya devam edecek, çünkü ucunda evlilik ve sınırsız, bedava seks var. Herkes ilişki yaşamayı, evlenmek ve meşru şekilde seks yapabilmek için istiyor.
Cevap
17Cevap
Bence zorunda değil ama mutlu olmak için sevilmek gerekiyor. yalnız bir insanın ben mutlu olduğunu görmedim şimdiye kadar
Aşk diye bir şey yok çünkü herşeyi hormonlar kontrol ediyor. Sevgi ise hayatın en önemli parçası bence çünkü sevgi olmadan hayatın anlamı yok
Bence rahatlamak kendimizi reserlemek için aşkta sekste olmalı hayatimizda
Benim hiç aşk hayatım olmadı bu yaşıma kadar aşksız yaşadım bu yaştan sonra da yaşayabilirim
Bence aşk insan icadı yaa önemli olan kariyeri ve kendini keşfedebilmiş olması, kafa yapısına uygun bir partner bulunur zaten
Bir gereklilik değil. Ama insan doğası gereği sevmek, sevilmek aşık olmak ister
Zorunlu değil ama olsa güzel oluyor elbette her iki taraf doğru ve temiz severse.
Kontrolünde olmayan bir şeyin gerekliliğini sorgulayanazsin
Aşk olmadan kalbinde her zaman bir delik bir boşluk olur. lazım ya herkesin sevip sarılabileceği biri. umarım buluruz
Sevmek sevilmek ve arzu Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisinde 3. basamakta yer alıyor. Temel ihtiyaçları tamamlayıp, sabit gelir ve barınma elde ettikten sonra sıra bu şeylere geliyor. Yani gelmesi lazım
Kadınlar tapıyor paraya
Ne onla ne onsuz
yani mantık ilişkisinden mi bahsediyorsun
Parçası olmak zorunda değil
kimisine göre
Kusurabakmayında neden tatlısınız
Benim değil başkasını bilmem
Evet ama odak noktası olmamalı
Çok tatlısın 🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?