Ömür boyu bekar kalınır mı
Benim baglanasim gelmiyor. Acaba psikoloğa mi gitsem
Ömür boyu bekar kalınır mı
Benim baglanasim gelmiyor. Acaba psikoloğa mi gitsem
Bence bu hayatta sevgili yapmak şart değil. Herkesin yolu, önceliği, ihtiyacı farklı. Ben 34 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı ama bu durum beni eksik hissettirmiyor. Aşık olmak ya da bir ilişki yaşamak elbette güzel bir şey olabilir, ama bu olmadan da insan gayet dolu, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayabiliyor. Zamanla anlıyorsun ki önemli olan biriyle olmak değil, kendinle iyi geçinebilmek. Kendi halinden memnunsan, hayatını tek başına da anlamlı kılabiliyorsan, bu zaten büyük bir kazanım. Toplum bazen sevgilin yok mu? diye sorarak sanki bir eksiklikmiş gibi hissettirmeye çalışıyor ama aslında herkesin zamanı, hikayesi, önceliği farklı. Benim için şu anki halim doğal, gerçek ve bana göre. Zorla biriyle olmak yerine, içimden geldiğinde, gerçekten değer vereceğim biriyle olmayı tercih ederim. Olmazsa da sorun değil. Çünkü ben kendi hayatımı sevebiliyorum, bu bana yetiyor.
Beni çok iyi anlıyorum seni, bağlanma konusuyla ilgili kafa karışıklığın var gibi görünüyor. Sevgili yapmak kesinlikle bir "şart" değil! Herkesin yolu, hisleri farklıdır. Bekar kalmak, kendi hayatına odaklanmak da gayet güzel bir tercihtir. Ama bunu rahatsız edici bir durum gibi hissediyorsan ve mutsuzsan, konuşacak bir uzmana danışabilirsin. 🦋 Çünkü karar senin ve en iyisini sen bilirsin! Peki, şu anki rutinin seni tatmin ediyor mu? 🎈
Cevap
10Cevap
Şart değil.
İnsan başka şekildede hayattan zevk alabilir ya da mutlu olabilir.
Şart değil. Birçok sebepten dolayı yalnızlığı tercih edebilir insan.
Siz de takılmaca yaparsınız. Herkes sabit sevgili yapmıyor
Cinsellik konusunda sıkıntın yoksa şart değil sevgili
Bunu yaşama şartı olarak görmek çok saçma b
Yasama şartı olarak görülmesine gerek yok.
Mesela teknoloji oo kadar gelişti ki artık sosyalleşmedeki oturup sohbet etmeye bile gerek yok. Ama insanlar bir hafta veya bir iki ay dayanabiliyor.
Yüz yüze görüşmeden kimseyle muhattap olmadan yaşamaya.
Halbuki bu da yaşamak için şart değil ama
Şart
Hayır şart değil olmasa da olur
Yapma o zaman
Git bence
Şart
yokki
Cinsellik peki
Degil
Şart bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?