Sizce aşk gerekli mi? Yoksa dünyanın ve evrenin gerçeklerini anlamak için bir engel, dünyada bir kız ile boş mutluluk arama çabası olan gereksiz birşey mi? Ben bir kıza aşık olmayı aptalca buluyorum. Her şeyini ona bağlıyorsun onun yüzündem beynin duruyor. Bence gereksiz. Sizin fikirleriniz nedir?
Not: Bu devirde çoğu kişi aile kurmak için sevgili aramıyor. Neredeyse hepsinin amacı başka birşey. Bundan ayrı olarak edebiyatıda sevmem. Bana saçma geliyor. Yazarlar bir sevgili için neler yazıyorlar bir insanı okadar yüceltiyor, kaşını başını cennete benzetiyor. Bence çok aptalca. Birde bu devrin çocukları filimlere ve ünlülere özendiği için daha beter. Kafamı çevirdiğim her yer Amerikan-İngiliz özentisi.
Şahsen Aşka inanmayan biriyim ancak bunun sebebi tamamen günümüzdeki saptırmalar. Yani Artık "Aşk" ile "Sevgi" sözcükleri birbirinden çok bağımsız. Mutlak ve Sonsuz olan "Sevgi"dir, Çünkü sevgi bir Enerjidir. " Aşk" deyince aklınıza çok kısıtlı şeyler gelir, Hatta çoğunun aklına seks gelir. Ancak Sevgiyi sınırlayamazsınız. Her şeyi, herkesi sevdiğinizi söylebilirsiniz. Tabiki insan sevgilisi ile kardeşine aynı şekilde davranmaz, Çünkü bu iletişimle ilgili bişeydir. Ama özünüzde herkesi aynı seversiniz. ve "Sevgi"de kötü Son olmaz. Çünkü" Enerji yoktan var olmaz, varken yok olmaz "
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşk gerçekten var ve çok ama çok az kişiye nasip olur aşk ilişkilerde çiftler birbirlerine aşık olduklarını düşünüyorlar ama çoğunun sevgi bile değil sadece heves aşk insanların sadece &1 lik kısmına nasip olan bir şey gerçek aşk bambaşka bir şey
Gerekli olarak değerlendirilemez. O sizi, bulur. Aşka kapını açtığın zaman Acılar giremez diyemezsin. Aşk acılarıyla, tutkularıyla, Gözyaşlarıyla, rüzgarlarıyla, Taze çiçek kokularıyla Bir bütün olarak girer içeri. Aşkı acılardan süzemezsin! İstesen de istemesen de Aşka boyun eğersin.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düşünce tarzımı değiştirdin bu konuda teşekkür ederim :)
haklısın. gereksiz bencede. çift kişilik bir aşk diğer tüm canlılara yapılmış bir haksızlıktır demiş filozofun biri. aşk karşılıklı ticaret gibi ego tatmini. uygun koşullarda ahh aşk nede nankördür bilenler bilir.
En İyi Cevaplar