Benim çevremde gördüğüm kadarıyla kadinlar gayet eğitimli ahlaklı erkeklerle evliler veya sevgililer. Kötü erkek tiplemesi seçen kadınlar genelde ağız kezban varoş düşük profilli tipler oluyor. Kadınların tamamı da böyle değil yani. Kısacası kadinlar kendileri kime layiksa öyle erkekleri kendilerine çekiyorlar.
Buna rağmen başlıktaki gibi iddialarla gelenler cok. Tabi birçok erkek de kadınlarla iletişim kurmaya cekinip bu konuda kendini aşamadıgi için başarısız olabiliyor bunu da iyi erkek yalnızdır sloganıyla örtmeye çalışıyor. Bu sizin sorununuz bizim değil ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çünkü gerçekten başarısızsınız. Aldatılmamış ihanete uğramamış kaç kız var acaba saysak 10 u geçmez
Aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan erkek vardır. Genelde de hiç ilişkisi olmamis erkek ben sadık biriyim diye iddia eder ama ilişkiye başladıktan sonra neden bir kaçamak olmasın kafasına girer. Duygusal anlamda bir şey hissetmediği bir kadınla sadece cinsel kaçamak yapması da erkeği kötü tercih olarak nitelemez zaten.. hatta erkeğin yüksek değer olduğunu gosterir. Nasıl ki erkeklerde esas tuttukları takım ile izledikleri bir maçta tuttukları sıradan birtakım varsa kadın konusu da öyle..
Gerçekten aşk denen bişiler var aldatmayan erkekler. Ve mutlu çiftler
Ben gayette düzgün iletişim kurdum
o seferlerde de olmadı
1 tane kızım yanında keko bir erkek görünce olur öyle
Gereksiz inceleme sonucu olabiliyor da iyiyi seçen de var kötüyü seçen de
Öyle oluyor çünkü genellikle, maalesef
Kendi çevrendeki 3 5 serseri kızın sorunu bu.
Hayır, genel olarak böyle olduğunu düşünüyorum ama her kadın aynı değil tabii ki de
Uzanamadiklari ciğere hesabii
Çok güzel bir hayal ürünü
iyi erkek mi var
Dusunmem