Arkadaşlar sevgilimden ayrıldım ayrılalı kendime gelemedim. Psikolojik olarak beni çok etkiledi zaten üniversitemde bitti kendimi dizginleyemedim sürekli ayrılık şarkıları ne yaptığımı bilememeler sonra onun yerini doldurmak için her bulduğum kıza istek atıp mesajlaştım yani karaktersiz ligin dibini gördüm diyebilirim ben böyle bir insan degildim nasıl böyle şeyler yaptım bilmiyorum insanların kafasındaki imaj kendim çok kötü yaptım dediğim gibi her kıza istek attım yürüdüm yani rezil ettim kendimi sizce kendimi nasıl toparlamalıyım. Ve şu an kendimi çok kötü hissediyorum okulda bitince arkadaşımda kalmadı kimseyle adam akıllı bir şey konuşamıyorum ne yapmalıyım sizce toparlamak için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKardeşim bu gibi durumları hepimiz yapıyoruz yani hayatımızdan beri çıktığı zaman ona karşı bir alışkanlık durumu söz konusu olduğu için onun gidişini kabul etmek ya da onun ilerleyen dönemlerde başka biriyle birlikte olacağını düşünmek psikolojik olarak bizi yıprattığı için, her zaman için daha fazlasını düşünmeye başlıyoruz bu yüzden de farklı Instagram farklı sosyal medya mecraları alarak kendisine ulaşma hiç gülüsüne gidiyoruz bunu hepimiz yaptık yani bu sana özel bir şey değil ama bunun için zamana bırakman lazım o kişiyi takip edecek o kişinin hayatıyla ilgilenecek her şeyden Uzak durmalısın, zira o kişinin hayatını takip etmeye devam ettikçe ne yapıyor kiminle görüşüyor nereden gidiyor nereye gidiyor bunları yatmaya başladıkça hiçbir şeyi unutamazsın ve zamana bırakmalısın özellikle kendini bu süreçte ve kapatma ve imkanım varsa bir psikolojik destek almak birileriyle sohbet etmek sana iyi gelecektir, özellikle bu süreçte yürüyüş yap spor yap dışarıda bir şeylerle ilgilen seni mutlu edecek komik filmler izle diziler izle kafanı başka şeylere verirsen belli bir zaman sonra bu psikolojiyi atlatabilirsin ama şu anda sana tek gerekli olan şeyin zaman olduğunu hiçbir zaman unutma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYoksunluga girmişsin. Sigarayı bagimlisinin sigarayı birakmasi gibi. Alkoligin alkolü birakmasi gibi. Kumar bagimlisinin kumari birakmasi gibi. Mesele tamamen beynindeki dopaminle alakali bişey. O kişiyle yaptigin kavgalari bile ozluyorsun. Ona geri dönmek istiyorsun ama olmayacağını biliyorsun. Onun yerine başka birini alip yara bandi olarak kullanmayi düşünmüşsün. Bu yasadiklarini iyi biliyorum. Neyap biliyor musun. Git spor yap. İcap ederse salona yazıl. Bı arkadaşınla spora gidin. Kendini ve bedenini geliştir. Bı süre arkadaslarinla zaman geçir. Zaman içinde bu bagimliligindan kurtulacaksin inan bana.
011 Yorumla
Soran+1 yılHocam üniversite bitti maddiyat yok iş yok arıyorum hiç bir yer almıyor dediğin gibi bağımlı oldum her gün canım gibi Twitter hesabını kontrol ediyorum Instagram hesabini kontrol ediyorum. Bide şöyle bişey var arkadaşım kalmamış memlekette hep üni arkadaşlarım var onlarda malum hepsi kendi şehrinde yalnız kaldım evden dışarıya pek çıkmıyorum geceleri bir kaç arkadaş var sadece onlarla takılıyoruz
- +1 yıl
İşle alakali başlangıcı mezun olduğun bölümden yapma. Sağa sola cv gönder. Okuduğun bölümle alakasız bir başlangıç yap. Git garsonluk yap. Günü Birlik yovmiyeli işler yap. Toplum içinde olacağın türden bir işe başla. Bu esnada bı çevre kazanmış olucaksin. Farklı insanlar tanicaksin. Gelen giden hareketli bir iş seç. Yorul. Başka türlü bu depresyonu yenemezsin. Para için kariyer için değil. Tamamen sosyallesmek için çalış. Nerde hareket orada bereket. Bunu unutma. Bu yüzden harekete geç. Bak hem oyun hem sosyal medya hem telefon bağımlılığın var. O kız da cabasi etrafinda kim bilir kimler var. Senin se gözün telefon ekraninda. Çık dışarı etrafa bak 😉😀
Soran+1 yılValla sen adamsın kral ya kendime getirdin bir nebzede iyi ki iyi insanlar hep var ♥️
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılBide reis son olarak istek attığım kızlara bakıyorum sevgilime bakiyorum. Hep paraları var abi nerden buluyorlar bu parayı ya yeminle benim cebimde beş kuruş para yok yani her gün düşünüyorum oğlum biz mi sadece fakiriz
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim. 7 yıl önce bizde geçtik o yollardan. Herkes yasiyor. Normal bişey takma kafana. Hayata katil. Valla yasamak güzel. Eywallah
Soran+1 yılEyvallah kral çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Zengin olduğunu bilemezsin kardeşim. Instagram effect diye bişey var. İnsanlar kendilerini hep zengin varlıklı. Hep eğlencede orada burada gibi gösterirler. Hayata eğlenmeye yemeye içmeye gezip tozmaya gelmişler gibi. Bu bi ilizyondur. Aldanma. Öğrencilik ten yeni çıkmışsın. Bu sosyal medya ilizyonu unutma. O fotoğraf için Starbucks a giderler. Sen kendine güven. biyerden başla para arkadan gelicek. Dert etme
Soran+1 yılYok yok bu cidden maddi durumu iyidi arkadaşlarında iyi bizzat takildigimiz ortamlar hep lukstu
- +1 yıl
Öyleyse baba parası dir. Oda mi yeni mezun du. Yoksa çalışıyor muydu?
Soran+1 yılOda son senesi üniversitede benden bir yaş küçük
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir halt yapamazsın. Hoşlandığım çocuk da beni engellemiş iki gün önce. Zaten aylardır üzüyordu beni şimdi öldürdü. Ben de senin gibi o şarkıları dinliyorum. Çalışan biriyim. Meşguliyetim de var yani o bile unutturmuyor. Hep diyorlar ya bir uğraş bul diye. Gece yatınca neyle ugracgz? Ağlamaktan uyuyamıyorum. Az önce bir çorbayı zor içtim. Kaç ay geçmesine lazım acaba unutmak için merak ediyorum.
055 Yorumla
Soran+1 yılYani ben şunu demek istiyorum itibarimi kaybettim her önüme gelen kızla konuşmak istedim sırf unutayım diye hem sevgili olursak dedim unuturum diye
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir dünya yok. Başkası sana onu unutturamaz. Boşuna da yara bandı yapar günahına girersin kızların. Kesin bunlar da bizi yara bandı yaptı haberimiz yok. Zatenn 6 yıllık ilişkim bitti demişti. Demek deneme tahtası olduk. Oyalanip tekmeyi vuruyorlar böyle işte. Onlar şu an yeni maceralar peşinde. Bizde enayi gibi gözyaşı döküyoruz. Gözlerimi zor açıyorum şu an ağlamaktan ya
Soran+1 yılYok ben harbi harbi unutmuş gibiyim artık diyorum yeni ilişkim olsun felan diye kendimi saçma sapan şeylere soktum her önüne gelene istek attım yeminle utanıyorum bu yaptıklarımdan
Cevap sahibi+1 yılUnutmuş olsaydın bu işlere girmezdin. Gerçekten unutan biri bir kişiyi gözüne kestirir ciddi anlamda açılır. Onunla karşılasinca anlarsın unutup unutmadığını. Senin kimseye yurumemen lazım bir müddet. Yoksa saçmalayacaksin iyice. Blr kıza Gerçekten ilgi duyduğun zaman yürü.
Soran+1 yılYurusemde beni kimse beğenmiyor herkese o kadar yurumusum ki ismim çıkmış
Cevap sahibi+1 yılAşk acısı yüzünden eskisi gibi neşeli değiliz de o yüzden beğenmiyorlar. Negatif enerji alıyorlar bizden. Tiple alakası yok yani. Bilmiyor kimse bu hale niye geldik. Hep pozitif olmamızı bekliyorlar. Arkadaşlarım birkaç gün önce seni böyle görmek istemiyoruz nerede o fotoğraf çeken yemek organizasyonu yapan gülen espri yapan kız diyorlar onlar bile sıkılıyor benden. Karşı cins ne yapsın beni
Soran+1 yılBiz neden böyle olduk kader ortağım neden insanlar bu kadar kötü
Cevap sahibi+1 yılArabesk yapımız var da ondan. Değişmeyiz. Benim son 10 yıl içinde üçüncü defa acı çekişim. Hem ümit veriyorlar Hem vazgeçiyorlar. Birisi ısınamadim ona demiş. Diğeri sen gönül insanısın dedi yani işine yaramam. Duygusal sevmiyorlar. P. ic tipleri k. asar olanları seviyorlar.
Cevap sahibi+1 yılNasıl ölmedim hala şaşıyorum
Soran+1 yılAynen öyle nerde şerefsiz it kopuk var onu seviyorlar ya yeminle tipime bakıyorum bak yalanım varsa şerefsizim iyide tipim var ünideyken kızlar kendileri konuşmak istiyordu bu kız bana beddua mi etti yoksa muska mi yazdırdı şimdi kimse beğenmiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılBenim de aklıma geliyor büyü mü yaptı nedir. Hem istemiyor Hem başkasından kıskanıyor. Bana da günde 50 kişi bakıyor çok şükür tipim yerinde. Kız arkadaşlar kıskanır beni görüyorm. Nazar değiyor galiba. Bazen anlatiyorum onlara Bana söyle ilgi gösterdi biri diye ertesi gün ters tepiyor kaçıyorlar benden adeta
Soran+1 yılAslında bizde onlar gibi kahbe olacağız valla onlar serefsizse bizde şerefsiz olacağız ondandır
Cevap sahibi+1 yılBeceremeyiz sonunda yine tekmeyi yeriz merak etme.
Soran+1 yılAslında bide çok güveniyoruz safız valla sen dm'den yaz ya bugün dertleşelim merak etme sana yurumuycem
Cevap sahibi+1 yılBen uyuyacağım unutmak için tek kurtuluşum bu çünkü. Başım ağlamaktan felaket ağrıyor. Bütün gün WhatsApp sohbet geçmişimize baktım zaten
Soran+1 yılBence çok irdeleme irdeledikce daha çok yipranirsin
- +1 yıl
Eyvah eyvah. Burası ağlama duvarina dönmüş. İkinize de ne yapmislar böyle. Berkatac kardeşim. Senin durumun belli. Cevap sahibinin durumu hepten perişan. Hiç kimsenin sizi bu derece uzmesine izin vermeyin. Gitmek mi istediler birakin gitsinler. Sizin bu kisilerden önce bı hayatınız yokmuydu. Elbette vardi. O zamanlari hatırlayın. her şey düzelecek. Biraz zaman biraz sabir.
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 Giden de yok ortada. Cocuk etrafımda dolanıyor hala utanmadan yanıma geldi cuma günü. Hem istemiyor duygusal anlamda kardeş diyor hem kıskanıyor. Başka kızlarla samımıyet kuruyor. Isyerınde gözümün önünde işkence cektirıyor bana. Kötülük de yapmadım ona. Aksine kendi ellerimle şunu bunu yaptım zıkkımlandi. İş ogrettim ona yardımcı oldm. Ha bire kendi yazıyordu bana sonra inssllah karşına iyi birı cıkar dedi durup dururken. Anlamıyorum amacı ne
Soran+1 yılBizi hep saçma insanlar buldu valla
Soran+1 yılEyvallah hocam @desinger10
- +1 yıl
Cevap sahibi. Senin ona karşı hissettiklerini biliyor mu? Yoksa sen platonik olarak mi seviyorsun onu. Bana senin hissettiklerinden haberi yok gibi geldi. Eğer öyleyse çek bunu kenara konuş. Senin için ben neyim de ona
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 Hislerimi anladığı için bunu yapıyor. O yüzden bilinçli olarak kardeşim kelimesini sık sık kullanıyor sohbet arasında. Ben de bir gün bozuldum yüzüne bakmadm selam verdi transit geçtim. Akşama WhatsApp durumu attı. Ahmet Kaya dan yanımdasın susuyorsn susuyor konuşmuyorsn şarkısı. Ertesi gün akşama bana WhatsApptan sevdiğim filme ait video attı. Videoda yeşilçam şarkısı ben seni unutmak için sevmedim çalıyordu. Aklıma siz geldiniz bunu görünce dedi. Teşekkür ettim. Sonraki günler ilgisini kesti. Görünce soğuk selamlar verdi.
Soran+1 yılTers psikoloji yapıyor şerefsiz
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden mahvoldum. Sanki ben ona yürüyorum gibi davranıp bacım diyor sonra da.
Soran+1 yılHiç muhattap dahi olma bence
- +1 yıl
Yerinizde olsam Göze göz dişe diş kana kan derdim ve misilleme yapardım. Plan şu. İşyerinde onu gördüğünüz zaman cevrenizdeki erkek iş arkadaslariniza yakin davranin. Sonrada seyredin. Benim bildiğim kız evidir naz evi. Bu vatandaş kendini naza çekiyor. Bunu yapin da görsün gününü. Onun yaninda baskalariyla ilgilenin. Baskalariyla sohbet açın. Bakin bakalım noluyor
Cevap sahibi+1 yılCuma günü öyle yaptım. Hiç yanıma gelmeyen çoçuk molaya çıktım önüme çıktı. Nereye gidiyorsun dedi. Hal hatır sordu. Eyvallah sağol dedim. Babamı sordu. Cevap vermedim hadi güle güle ben dışarı çıkıyorum dedim öylece kaldı orada. Başka arkadaşlarnn yanına gitti tek kalınca. Babam ameliyat oldu bunu biliyor. Telefonda sormaz hep beni görünce sorası gelir. Babana ziyarete bile gidelim dedi ama hani nerede. İsteyen arar sorar. Yapmacık ilgi gösteriyor. Babam bu durumda iken bile oynuyor benimle
- +1 yıl
Valla bı derdi var ama çözemedim. İlgili ama bir okadar da ilgisiz. Senin derdin ne de bigun ona. Bu meseleyi ancak yüz yüze konuşarak halledebilirsiniz. Aksi halde böyle içinizi kemirir durur onun hareketleri
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 cuma günü bu pencereden kafasını içeri soktu bana kolay gelsin dedi. Eyvallah sağol dedim bu lafa bozuldu. Sonra bölümden bir cocuk masama geldi hal hatır sordu babamı sordu o da gördü camın önünde ben gülüyordum konuşurken. O da dışarıda sigara içerek bize baktı. İş çıkısı baktım beni bekliyor hemen yolumu değiştirdm. Arkamdan bakakaldı
Soran+1 yılÇok güzel böyle yap deli olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılBir keresinde bana selam vermiyor diye molada karşısına geçip sen niye bana selam vermiyorsun millete veriyorsun beni görmezden geliyorsun dedim. Dövecektim neredeyse. Yok öyle bir şey hem de size yapar mıyım demiştim. Bir daha olmasın dedim. Sonra baktım hediye alm bana. Masasına bakın poşet var dedi. Sevdiğim filmlerin afişleri aşk replikleri şiir falan vardı. Ama bir bayram mesajı atmadı. Üstelik başka kızla yemeğe gitmiş. Başka başka kızları da özel olarak molaya çıkardı gözümün önünde. İşte hep böyle bu
Soran+1 yılBende anlamadım bu çocuk ne yapmaya çalışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılArtık merak etmeyeceğim. Çünkü dengemi bozdu. Açlıktan öleceğim. Doğru düzgün yemiyorum. Zaten yurt dışında çalışmış bir sürü yabancı kız tanıyor. Biriyle yaşamış geçen gün arkadaşım dedi. Kızın biri de hainlik etmiş ona bunu da bana anlattı. Hain olmayan birisi olsun dedi bana. Bana da sen gönül insanısın senin için dua edeceğim anneme de ettireceğim dedi. Senı seven biri çıksın diye dedi.
- +1 yıl
Afedersiniz Cevap sahibi. Ama o kiside ne buldunuz? Nesine aşık oldunuz onun. Sizce o sizin böyle uzulmenize değecek bı insan mi? Sizi o kişiye bağlanmaya iten sebep ne? Hiç düşündünüz mü bunları?
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 İlk başta sinir oldğm ısınamadığm biriydi. Sonra o samımı oldu. Ne bileyim işte eski Türk filmleri hayranlığı, hem okuyup hem çalışması, ailesine bağlığı, Türkü dinlemesi şiir sevmesi bunları bana anlatınca ısınmaya başladım. Düzgün birine benziyor diye düşündüm. Geçmişte güvenlik görevlisi hasta bakıcılık ve bir sürü zorlu işte çalışmış. Üniversite okumuş kendini geliştirmiş. Bu kadar zorluk geçirmiş birisi sever diye ümitlendim. Ama yabancı bir kızla yaşadığını bilmiyordum yeni öğrendim arkadaşımdan. Böyle ruhsal sorunları olduğunu ben ona bağlandıktan sonra fark ettim. Artık çok geç.
- +1 yıl
Birine karşı böyle duyguları ilk kez mi yaşıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 hayır. 21 yaşında da birisi böyle umut verdi arkadaşsız dedi. Sonra senden hoşlandım sevgili olalım dedi defol dedim. Görüşmeye devam etti benimle. Bir gün sessizce engelledi ve evlendi. 7 yıl önce de birisi aynı şekilde hoşlandı teklif etti. Sonra vazgeçti. Dini görüşler farklı bizden olmaz dedi. Aşk mektubu bile yazdım ona. Arkadaşa verdim versin diye geri çevirmiş. Daha fazla bağlanıp üzülmeyelim demiş. Sonra engelledi beni. Bir sene sonra peşime düştü. Ortak arkadaşlara bahsetmiş benden onunla evlenmek istiyorum demiş. Yine adım attım mesaj attım ona. Seninle konuşalım bir yerde dedi. Buluştuk konuşmadı. O da mektup yazmış bana. Kız arkadaşım alıp okumuş elinden. Bana anlattı kız. Ama çocuk bana açılmaktan yine vazgeçti. Mektubu da hiç okuyamadım. Sonra üstüne gidince engelledi beni. O dönem hasta oldum üzüntüden. Verem tehlikesi geçirdim. Annem de Psikiyatriste götürdü beni. İlaçlar verdiler. Tam düzeldim şimdi yine tekrar ediyor sanırım
Soran+1 yılTuhaf bir yaşantınız olmuş mektup felan hangi devirdeyiz mektup mu kaldı evet mektuplasmak güzelde ne bileyim
Cevap sahibi+1 yılMektup yazmayı çok severim sevince. Daha anlamlı oluyor. Bir akşam şarkı dinlerken kağıt kalem geçti elime birden duygularım döküldü. O da benimle buluşacağız diye unutmamak için kağıda yazmış bana diyeceklerini. Ama hiçbirini öğrenemedim
- +1 yıl
Bu çok tuhaf cevap sahibi. Sizin etrafinizda bı kara bulut var sanki gözde görülmeyen. Ve bı şekilde sizin değer verdikleriniz son anda sizden uzak duruyor. Bu teklifimi yanlış anlamayın ama hem bu platformu meşgul etmemek hemde berkatac kardeşimin sayfasinda kendisine daha fazla rahatsızlık vermemek için bu sohbete facebook üzerinden devam etmek isterim. Yanlış anlamayacaginizi ümit ediyorum. Ben Eren Kölemen. İstek gönderirseniz kabul ederim.
Soran+1 yılAslında çok güzel böyle şeyler kaldı mı diye düşünmedim değil ama çok iyi ya valla bence sen kendine artık yatırım yap kimseye odaklanma
- +1 yıl
Mektup çok nostaljik olmuş. Eski türk filmleri havasında olmuş. Ama bence çok güzel.
Cevap sahibi+1 yılİnsan gerçekten aşık olunca devir falan dinlemez. Aşk bana olmadık şeyler yaptırdı. Küçük düştüm rezil oldum. Eski Türk filmlerini boşuna izlemiyorum. Yeni devrin saçmalıklarını sevmiyorum. Hepsi duygusuz anlamsız geliyor
- +1 yıl
Cevap sahibi. Eskilerden bı türk filmi öneriniz var mı? Hani sizi derinden etkileyen. O filmde kendini bulduğunuz bı film. Bize onerebileceginiz
- +1 yıl
Bu arada sizlere Asu Maralman dan ``Bağrı yanık dostlara`` parçasını armağan ediyorum. Berkatac kardeşim ve Cevap sahibi. Size gelsin.. Sigaraya baslamayin ama sakin
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 O kadar çok ki. Mesela Kartal Tibet son hatıra. Bu filmde Kartal Tibet ayran gönüllü bir genç. Bir kızın hayatını mahvedip başka kadına aşık oluyor. Türkan Şoray senı kalbime gömdüm. Bu filmde işkolik kocasından beklediği ilgiyi yakınlığı başkasında buluyor. Ama o kişi de zamanla gerçek yüzünü gösteriyor. O da tıpkı kocası gibiydi. Bir anda hayal kırıklığı yaşıyor kadın ve yalnızlığı tercih ediyor
Cevap sahibi+1 yılGökhan güney melek yüzlüm de çok dramatik. orada da aynı şekilde kararan hayatlar söz konusu.
- +1 yıl
Ooo cevap sahibi. Bu ağır geldi. Madem öyle. O zaman bende Vazgeç gönlüm - Orhan Gencebay diyorum
- +1 yıl
Bu arada ben şu son hatıra filmini izleyeceğim. Bu arada film siyah beyazmis 1968 yılına ait bir film. Merak ettim şimdi. Hemen izlicem
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 vazgeç gönlümü biliyorum. Çok güzel. Aklıma geldikçe yazarım Faceden de. Teşekkür ederim ikinize de. Zaten berkataç arkadaşın da durumu kötü. Yine de ilgilendi derdimle o da
- +1 yıl
Cevap sahibi. Daha önce hiç izlememisim ben bu filmi. 57. Dakikasindayim filmin. Baya sürükleyici. Parayı ve gücü seçiyor ne yazık ki. Sinir olarak izlemeye devam ediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Designer10 melek yüzlüm filmi de benzer konulu.
- +1 yıl
Baya sürpriz sonlu bitti. Adam son anda vijdaninin sesini dinledi. Ama sonu kötü bitti. Böyle bi son beklemiyordum. Ters köşe oldum
- +1 yıl
Cebap sahibi müsait olduğunda beni bulabilirsen faceden burayı daha fazla meşgul etmemiş oluruz. Ben de Türkan Şoray ya da Melek yüzlüm arasında bı seçim yapicam şimdi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
O kadar da kasma ya...
- en dogrusu bir enstruman al ve onu calmayi dene.
Dene derken, adam akilli ugras.
Bu ugras icinde de aklindan su gecsin; Sunu bir calayim, bir cikayim piyasaya, ne sükse yaparim, ne kizlar kizanlar götürürüm bea...
- filan diye de motivasyon ve hirsini kamcila.
Ben her ayriliktan sonra yeni bir enstruman denedim; Su anda tek basime bir orkestra gibi oldum.
;-/01 Yorumla
Soran+1 yılValla helal olsun abi bir şeyler deniycem mecbur yoksa unutulmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Birkaç gün sadece uyu, yemek ye su iç , pc oyunlarına dal. sana kız mı yok be ne gam bu kasvet
09 Yorumla
Soran+1 yılValla artık ne yaptığımı biliyorum hayatımı zehir etti yemin ederim kimse beğenmiyor beni
Soran+1 yılSürekli red yiyorumda ondan dedim kizlardan
Soran+1 yılNasıl bir taktik izlemeliyim
Soran+1 yılValla öyle yapacam artık teşekkür ederim yorumların için
Soran+1 yılValla burdaki arkadaşlar sağolsunlar iyi yorum yaptılar
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler