AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Kanka yol yakınken boşan kurtul çekilmez. Adamın alnına da bir işaret koy yanlışlıkla gidip bu malla evlenmeyelim
Bu evlilik mi şimdi? Böyle evlilikler duydukça soğuyorum..
Okurken kan beynime sıçradı. Ne duruyorsun hala böyle bir adamla ömür geçemez. Yol yakınken boşan. Kendini kurtar bu magandadan
Okurken bile Cok stres yaşadım cimri erkek kötü ya Allah sabır versin daha önce bunları konuşmadınız mı
Aay ne biçim adammış o, ettigi laflara bak evlilikte benim oaram senin paran diye birsey mi var, eşine biz olma anlayışını yuklemeye calis
Tek bir seçenek var: Boşanmak tabii ki
Zaten ben sizin yerinizde olsam boşanırdım mahkemeye şikayet edebilirsinizde ne bu böh (y) le
Bide abiyi dinlemek lazım büyük ihtimale ikinizde Doğulusunuz bi yandan abiyide dinlemek lazım karışık durumlar hani o sizin birbirinizin arasında çözeceğiniz şeyler kimsenin lafına kanmayın söz @rusbu gibidir heryerde dolaşır
Değişir diye umduğun için mutsuzsun ve evlilik boyunca bu beklentin olcaksa hep mutsuz olacaksın
Tek derdin bir an once is bulmak degil acilen bosanmak. Bosanmam diyorsan seninde sonun esinden farkli olmaz cocuklarinda pinti cimri olur
Çok zor ya yani nasıl inanıp evkeniyirsunuz hadi durumu iyi sen eşi sin insan eşine ne isterse almaz mi alması lazım bence
Yuh diyorum başka bişey demiyorum. Sana tavsiyem istediklerini yaptırmadan yatağa bile girme onunla, kozları eline al akıllı ol
cimrilikten öte sevgisizlik var ya bu hep böyle sevgisi olmayan biriydi ya da evlenince farklı oldu
Cimri ve anne kuzusu erkekten eş olmaz. Psikolojini tüketmeden ayrılmaya çalış.
İlk yapacağın onun olmadığı yerde iş bulup, oraya yerleşip ondan boşanmak olmalı
Çok karaktersiz bir adam her konuda bu böyle gider hatta artarda. Ayrılmak için neyi bekliyorsun?
O nasıl koca be ben olsam yolarim o adamı ne nerden buldun bu gereksizi
Bir mucize olmazsa bu evlilik birliği kökünden sarsılmış, anlaşıp ayrılmak en doğrusu
Bugün sorun olan yarında sorun olur mu? Bu sorunun cevabını kendine vermelisin
Arkana bakmadan kaç
Hayat kısa kendini üzme sana değer vermeyen biri için. Kaccccc
Keşke evlenmeden önce farkedip ayrılsaydin bu adamla ömür geçmez bence çocuk olmadan boşannn
Bu evlilik bitmiş
Niye değişeceğini düşündün ki
Tokat yedin ve duruyorsun?
Hemen bırak ona evlilik fazla..
Yanlış seçim Allah yardımcın olsun çocuk yokken bırak ailene git
Cimrilikten hastalıktır tedaviye götür eve yemicek kime vercek mezarcı.
Boşan tabiki bu nedir işin içinde şiddet var çok ciddi bir mevzu bu
Öylesinden fayda gelmez bırak gitsin yol yakınken çocuk yokken
Görünüşe göre çok büyük bir hata yapmışsın. Devam edersen hayatın zehir olacak.
Sen ne yapabilirsin hemen otobüse binip evine döner dava açarsın
Siz birbirinizi sevdiğinizden emin misiniz acaba severek mi evlendiniz?
Benim paramı yiyorsun diye bir cümle kullandı mı gerçekten?
Öyle bir adamla evli kalacağına başkasıyla dost hayatı yaşa daha iyi
Bu soruyu buradan sormaktansa çoktan otobüse binip ailene doğru yola çıkmış olman lazımdı
Cimri insanlar hayatı insana zehir etmede birebirdir.
Ve bu dermansız bir hastalık gibidir :(
Cimri biriyle başa cikmazssin ancak onu onunn gibi davranarak yenebilirsin
öncelikle senin adına üzüldüm ama başa çıkabilirsin bu adamı dize getirebilirsin yeni evlisin sevmişsin de belli ki o yüzden dize getirmek için bi şeyler yapıcaksın
En büyük hatanız, bir gün değiştirme umudu ile beklentilerinizden vazgeçiyorsunuz.
Çocuk istemiyor deyip öfkeleniyorsun neden? Hem mutsuzsun hem bir sürü sıkıntı çekiyorsun hemde çocuk yapmayı düşünüyorsun kusura bakma çocukla düzelir diye düşünüyorsan düzelmez evlenince düzelir dedin düzeldi mi yok. İnsanlar değişmez noktaa.
Malsın sanırım boşan bitsin ömrünü mu curuteceksin böyle bir yaratıkla
Bence ailene her şeyi anla evliliğin başında böyleyse sonrasında hiç katlanılmaz hale gelir ailene söyle sen onların evladısın sana destek olurlar ve boşan öyle adamdan ne eş ne de baba olur hiç kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin
Evlilikte senin benim diye bir şey yok nasil gecer bu şekilde bir ömür bir düşün bakalım
Seni sevdiğini evlendi ama aşk yok... Seninle kalbinle değil yani vücudu altında cinsel olarak evlendi... Tartisilmadan annen ve babanıza açıkla boşanma çocuk olmadan dava bayan taraf kazanır. Maddesi kanunu var... Geçmiş olsun...
Bence bosanmalısın düzelmesini beklemen helede böyle bir durumda çocuk yapman daha mantıksız bir hareket olur daha yolun başında iken ve bu kadar şiddet üst üste gelmişken emin ol bunun devamida gelecek yol yakınken yolunu ayır derim.
Abla başka kadınlar el üstünde tutuluyor onlara servetler harcanıyor senin neyin eksik onlardan. Böyle bir adama katlanmak zorunda değilsin. Boşanma davası aç tazminat alırsın yüz binlerce tl.
Cimrilik iyidir. Sürekli alışveriş yapan, birşeyler almayı çok seven kadınlardan nefret ederim.
Boşan kızım bu adam seni sevse böyle davranmaz. Değişeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun evlendiğin gün değişti zaten. Artık bu adam olacak sana karşı bu adam. Akıllı ol çocuk felan yapıp daha çok başını ağrıtma.
Cimri eşle ömür geçmez. Yol yakınken dön. Aman çocuk yapma sakın doğacak çocuğa yazık olur
Bosan bundan sana ne koca olur ne de cocuklarına baba, evlenmek kadar bosanmakta normal bosa bu adami
Terbiye ederim diye değil terbiyeli bir insanla evlenmeli insan. Böyle insanları kendi haline bırakıp uzaklaşmalısın abla ziyan olursun.
Yuh ne adamlar var ya yapılmayack şeyleri yapmış sürekli, ne istersen almalı karşılamalı tüm ihtiyacını ya para muhabbeti bile olmamalı
Önceden benim eşim bana karşi cimriydi düzelttim nasilmi dua ederek düzeldi kredi kartı ve para brakiyor eve çok harcadimi kızıyor söyleniyor duymazdan geliyorum
Ve hergün 21 tane etteyatü oku ve dua et
Şimdiden bunları yapıyorsa ileride şiddetin dozunu arttırabilir, ö, lümün o adamın elinden olabilir. Yapmaz deme, böyle davranan herşeyi yapar. Boşanmalısın yakın zamanda
Kendi paranı kazanıp yiyerek
boşa gitsin o g*rizekalıyı başka bi çare göremiyorum ne yazsam boş
Allah yardımcın olsun tek çare ayrılık gibi gözüküyor evlenince düzelir diye bir şey yok maalesef
Bana öyle geliyor ki sen de sağlam bir pabuç değilsin.
Senin eşin cimri en azından benimki ne istesem alır amaasiri sorumsuz ve yalancı ona hiç güvenmiyorum bence bu daha kotu sürekli şüphe duygusyla yaşamak işkence gbi
Şaka mı direkt boşan
Sevgilim olmasına rağmen sürekli hesabı ödüyor benimki
Yazık yani pes
Nerden tutsan saçmalık. Ailen nasıl bir aile bilmiyorum ama bu iş düzelmez ve böyle biriyle ömür gecmez ha ben dayanırım diye düşünüp boşanmadan devam ederse de çocuk yapma ona yazık olmasın bari
Benim param benim evim aynı evde yaşıyorsunuz hayatınızı birlestirdiniz ben pek sağlıklı bulmadım eşinin davranışlarını düzelmesini beklersen çok beklersin
ailene herseyi anlat degismez bu okuz , ayril yol yakinken
Allah sabır verain senin ilin o kacayla zor iniallah düzelir kocan ama huylu hıyundan zor vazgeçer