Evlendikten sonra hayatım kabusa dönüştü. Cimri eşle nasıl başa çıkılır?

4 aydir evliyim ve evlendigimiz gunden bu zamana kadar 2 gun iyi diger gunler hep kavga edip tartistik. Bal ayinda bile para yuzunden tartistik. Esimin ailesi cimri, ben degisir diye umuyordum degismedi kendiside cimri. Ben yasadigim sehiri ask icin birakip isimide birakip onunla evlenmeye karar verdim. Ilk basta ister calis ister calisma dedi. Buralara alis sonra bakariz. Evlendikten sonra benim parami yiyorsun hep para konusu yuzunden kavga ettik. Buralara alisamadan benim param benim evim diyerek beni bunaltti. Depresyona girdim. Ben calismak istiyordum ve ariyorum kendime daha is bulamadim. Aylardir arkadaslarla gorusmuyorum cunku disari cikip gezeceksen kendi parani kazan oyle git benim paramla gezemezsin diyor. Artik cok sogudum. Cunku dikkat ediyorum para konusunda kendime hic bir sey almiyorum goze batmamak icin. Sen beni anlamiyorsun diyor sorumsuzmusum. Esimin isi ve geliri gayet iyi. Bana bi kac aydir baktigi icin cok ofkeli. Her gun para icin tartisiyoruz benim elimden su an birsey gelmiyor tek derdim bir an is bulup calismak. Her gun tartisma kavgadan cok yoruldum odaklanamiyorum. Ailem hic birsey bilmiyor hersey yolunda saniyorlar. Ve biraz egitim farkimiz var beni canım yerine koyuyor hep asagaliyor. Cocuk istemiyor. Yeni evli oldugum halde tokatini bile yedim. Cunku disari ciktik bi icecek istedim almadi biraz pahali diye onun icin cok buyuk tartistik ve tokatini yedim. Ben ne yapabilirim?

Evlendikten sonra hayatım kabusa dönüştü. Cimri eşle nasıl başa çıkılır?