Sevgilim benden önce evli kadınlarla birlikte olmuş. Tabi bunu öğrendim başıma kaynar sular döküldü. Şu an kendisinden tiksiniyorum diyebilirim. Bir sürü laf saydım kötüledim yüzünü kızarttım. Senden sonra tövbe ettim senin gibi birisi karşıma çıkacağını bilsem asla yapmazdım falan dedi. Öyle şeyleri bıraktım eskiden baya hızlıydım falan dedi. Benimle hiçbir ilişki yaşamadı ben öyle birisi değilim diye başında belirttim ve bana saygı duydu. Ailesine kadar taniştirdı benimle ciddş olduğuna eminim. Ama bu adamın geçmişini nasıl görmezden gelirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHer ne kadar geçmişte olan bir şey olsada bence kabul edilebilir bir durum değil diye düşünüyorum ben. Geçmişte bu kadar şey yaşayan bir insanın şahsen bana ileride sadık olması ve kalması çok zor. Böyle bir adama ben asla güvenemem kolay kolay. Başkasına bunu yapan adamın birgün bana aynı şeyleri yaşatmayacağı ne malum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence en doğru olanı yaptın sen. İlerde en azından neden böyle biri ile evlendim diye pişmanlık falan duymayacaksın.
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesinde mi geçmişi kirli olur geçmişine takılma lafı biraz boş böyle bir şey pekte kabul edilesi değil bu adiliği karaktersizliği iğrençliği yapan birisine güven olmaz kimsenin değişeceğine de pek inanmıyorum değiştim pişmanım da içi boş sözler bir şeyin yanlış ve kötü olduğunu bilmesine rağmen yapan birisine güvenilemez zayıf karakterli alışmış bir kere bir şeyler yolunda gitmese veya ilişkisinden bıksa ilk fırsatta heyecan arıyorum adı altında tekrarlayacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes gibi.. herkes görmezden geliyor. Kaç tane bakir eline kız eli değmemiş erkek bulabilirsin ki. Bide seni ve sizin gibileri anlamıyorum, adamın senden önceki hayatı ne yaptıysa yaptı. Adamı satın mı aldın defosuna bakıyon. Bide iş bilmez hayatta deneyimi olmamış bir erkeği ne yapacaksın deneme tahtası mı olacaksın. Senin için başkaları çekmiş o rezil acemeliğini daha ne istiyorsun. Şöyle düşün o zaman sen yoktun sen diye bişe yoktu
024 Yorumla- +1 yıl
Kendisini baya rezil ettim. Pisliksin şöylesin böylesin diye. Kaybetme korkusunu ona çok güzel yaşattım. Sevsem de bir açığını bulduğumda giderim düşüncesini ona empoze ettim. Onu kaybetmekten korkmadığımın farkında. Ama ben hayatımda kimse ile bir şey yaşamadım. Ama onun vücuduna kaç tane kadın dokunmuş. Bu hiç adil değil
Cevap sahibi+1 yılSana bişeler desem eminim aynı şeyi sen kendine düşün kız yapsa falan diyeceksin. Bende sana başka örnekler veririm mesela kerhaneden karı çıkartıp evlenen erkekte var!! Erkeklerin yüzde 90 ı eşine yaşamış olarak gidiyor bence bir kız olarak sen o erkeğin duygusal bağlılığı olup unutamadığı var mı ona bakmalısın, ya da seninleykn aldatmaya nekadar meyilli. Bak bunu ben söylemiyorum koskoca avrupa amerika rusyadaki kadın prof psikoloklar anlatıyor. Diyorki kadın fiziksel ilişki yaşamışsa partnerinden hariç kadın artık partnerini sevmiyordur onunla işi bitmiştir onu hayatından ailmiştir, ama erkek diziksel olarak partneri dışında bir ilişki yaşar ve hala eşini seviyordur diye. Bunun ispatını söyleyim sana erkekler fiziksel bişe yapıp yakalandıklarında eşinin ayaklarına sarılıp yalvarmayanı çok nasirdir neden yalvarır ki karısına. Duygusal bağı onunla çünkü. Konuyu bağlıyorum sen sana olan duygularıyla ilgilen öyle tiksindim bilmem ne bu triplere girme tertemizini bulamayacaksın hatta senleyken bile başkasıyla fiziksel bişe yaşamayanını bile çok zor bulabilirsin elindekine sahip çık sevdiğini hissediyorsan fazla gaza gelme
- +1 yıl
İşte önemli olan evlenip beni elde ettikten sonra aynı şeyleri yapıp yapmaması. Bana bağlı olduğunu hissediyorum hatta beni kaybetmek asla istemiyor. Sonuçta bu insan önceden böyle şeylere meyilli biriymiş. Benden önceki kadınlara hep takılmak gözüyle bakmış kendisi de diyor sen farklısın onlardan diyor. Beni ailesinin içine soktu babasıyla taniştirdı vs. Ben hayatına girdikrsn sonra kendini toparladığını hissediyorum. Ama bu insan dediğim gibi önceden yaşamiş böyle şeyler evlendiktem sonra yaşamayacağı ne malum?
- +1 yıl
Duygusal bağlilik dediniz ya duygusal bağlılığı kimseye yok. Dediğim gibi benden önceki hayatındaki kadınlara hep takılmak gözüyle bakmış. O kadınlar da ona öyle yaklaşmış öyle diyor. Bozuk olmayani bozmam ben evleneceğim kadına dokunmam zarar vermem diyor bana. Cidden de bana o konuda güvensizlik vermedi asla. Hatta yanında kendimi güvende hissediyordum. Bu kadın meselesini öğrenmeden önce de buluşuyorduk öpüşmekten ilerisine gitmedi benimle. Sana dokunmicam bile korkma falan diyordu
Cevap sahibi+1 yılBak sana bir örnek vereyim mi. Benim hala oğlum eşinden önce eli kız eline değmiş bir erkek değildi ve gözü ondan başkasını görmeyerek eşiyle evlendi. Şuanda yaşlarımız aynı kuzenimle eşini en az 20 kadınla fiziksel aldatmıştır. Ben evlenmeden önce yemediğim halt kalmadı her çeşidini yaşadım , üstelikte sırılsıklam aşık bile değildim evlenirken ona rağmen kaç yıllık evlilik yaşamımda bir kere sadece yüzeysel seviştim bir başkasıyla o da pişman oldum. Ama neredeyse mecbur bırakmıştı beni o dönem eşim buna. Yani bu bence bekarlıkta aktifmiş değilmiş bunla alakası olan bişe değil sen o kişinin vicdanına bak
Cevap sahibi+1 yılBak bozuk olmayanı bozmam demiş ya bu kısmı harika bende aynıyım bu konuda aynıydım yani. İşte kalite kendini belli ediyor
Cevap sahibi+1 yılOna son kez de ozaman uzatma ki bir ağırlığın kalsın gözünde yoksa yüz göz olursunuz artık. Ben sana tertemiz duygularım ve geçmişimle geliyorum , senin bu geçmişini hazmetmek mi, benim için bu imkansız birşeydi normalde ama senin sevgine ve vicdanına güveniyor benimle olan hayatında artık benden başkasına bakmayacağına inanıyorum. Umarım beni yanıltmazsın çünkü böyle bir şey olursa arkamı dönüp bakmam bile.
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorumlarını okudum nasıl anlattı sorusuna zorladım onu o da anlatı demişsin, sana artık şunu garanti edebilirim artık yalvarsan kızmayacağım ne olur anlat desen o adama geçmişiyle ilgili bişey anlattıramazsın anlatsada yalan söyler kesin bilgi bu. Ona zorla anlattırdığında ona söz kızmayacam vs deyipte böyle yaptıysan daha samimi olmasını unut
Cevap sahibi+1 yılAnlatması senin için iyiydi ama artık anlatmaz bence sende sindiremeyeceğin şeyleri sormama lısın. Sen bir kız olarak kendi duygularını biliyorsun ondan vazgeçecek durumda değilsen acı gerçeğide bilmene gerek yok. Zaten bir şekilde kendi kendine onun bu yapısını kabul etmiş oldun
- +1 yıl
Dinimizde bile herkes dengiyle olmalı yazıyor. Temiz olmayan kendi gibi biriyle evlenebilir ancak yazıyor. Onunla bununla düşüp kalkıp temiz kız peşinde koşmayın
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 çok yanlış bir din yorumu, peki tv de de izliyorsun gerçek hayatta da görüyorsun ne iyi adamlar ne kahbe kadınlarla evli ne temiz kadınların ne zampara kocaları var. Ne alaka ya. Allah bence ahiret için onları söylemiş ya da tefsirde anlamı yatıyordur. Yoksa benim bile bildiğim namusundan hayatı boyunca ödün vermemiş hayatı boyunca eşi başkalarıyla her boku yapmış bildiklerim var ozaman din niye bu ikisini evlendirdi
Cevap sahibi+1 yılBence cidden yersiz bir kuruntu, erkekler genel olarak bu şekilde çünkü
Cevap sahibi+1 yılMesafe de çok koyma bence hata yaparsın eğer bir duygu ambiansı varsa aranızda saçma şeylerle sevgiyi aşkı öldürme bidaha yakalayamazsın benden demesi
- +1 yıl
Erkeğin kadın alıp iffetini kurtarmasında mahsur yok. Kadın için aynı sey söz konusu değil. Gayri Müslim bile haram. Cehennemde o uzuvlari leş gibi kokacak adamın. Zina işlemiş hem de evli kadınlar jogolo belli ki. Dini yanlış aktarma burada oku. Peygamber hadislerini oku. İstediğiniz kılıfa sokmayın artık dinimizi ne emrediyorsa onu yapacaksınız. Yapmazsan cezasını siz çekersiniz. Evlilik seçimi de size bırakılmış. İyiyi kötüyü seçmek sizin elinizde
- +1 yıl
Kendisini engelledim ayrıldım. İlişki yaşadığı kadının arkadaşıyla çok samimi arkadaşlar. Ben böyle bir şeyi kaldıramam asla. Ben hayatına girmeden 3 gün önce fotoğraflarını beğenmiş kadınla olan fotoğrafı. Ayrılma kararı aldım oda beni engelledi bende onu. Hiç uğraşmaya gerek yok. Yapmıyorum etmiyorum daha diyor ama hala o ortamdan çıkamamış birisi. Uzaklaşamamış yani. Böyle birisiyle olmaz. Aklımda hep soru işareti ile yaşayamam ben
Cevap sahibi+1 yılUmarım sonrakilerde soru işaretsiz bir şekilde birini bulursun
Cevap sahibi+1 yılAttım istek her…ss
Cevap sahibi+1 yılGeç gördüm kusura bakma
Bu kötü işte. Sonuçta insan kendisi gibi birini ister ve bu en doğal hakkı. Bilmiyorum ama benim öyle insanlara çok güvenesim gelmiyor. Sen hayatın boyunca da onh düşünürsün emin ol
04 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılklasik erkek yalanı nerden buluyorsunuz böyle dangalakları anlamıyorum. Ben hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı, bu zamana kadar da bakir kaldım ben istemedim helalimle olursa olur dedim evlenirsem dedim. Uzak dur bence seviyorum diyorsunda eminmisin şüphede gibisin. kişiliği karakteri öyleyse devam eder huylu huyundan vazgeçmez bu insanoğlu hayatını perişan etme iyi düşün iyi taşın sağlıklı karar ver ama demekki kişilik bozukluğu karakteri sağlam değil huy haline gelmiş hakkında hayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yıl:) hiçte ciddi değil. erkekler sevişmek istedikleri kıza
1- ciddiyim der
2- anneme seni anlattım der
3- ailesinden birileriyle tanıştırır
ailesiyle tanıştın da ne oldu. erkeklerin peşinde ev ev koca meraklısı kendini yamamaya çalışan kız gibi bakıyorlar sana :) boşa heveslenme. başkalarıyla yattığı olayı da ya senlede yatmak için ya da bırakman için demiştir. yoksa bir erkek bu muhabbete niye girer. konuşulmaz ki bu20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli kadınlarla yatıp kalktı gözünü doyurdu sonra karşısına temiz biri çıktı yani seni kaçırmamak için şu an tabii ki sana cinsel yaklaşmayacak ve bıraktım tamamen diyecek ama ilerde seni elde edince evlenince sana da doyduktan sonra garantisi yok tekrar yapmayacağının sabıkalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım popon tekmeyi vur istediği kadar yakışıklı olsun. eğer pişmanlıgını hissetmiyorsan o adamı affetme. ben şahsen evleneceğim kadının onunla bununla her yerini başka bir adama teslim etmiş oldugunu bilsem midem bulanır isterse en kral güzelliği tatlılıgı olsun her zaman aklıma gelir. düşünsene senin karın olacak biri başkasının altına yatmış inlemiş kıvranmış ıyy ben sindiremem böyle birşeyi..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadem öyle bir şey yapmış şimdi de yapabilir ona güvenme, bu tiksinç verici bi olay o tür insanlar dan bi halt olmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Klasik erkek yalanı ne dicekti ' Ben pişman değilim o benim için bi eğlencelilik' diyemiceğine göre tabi pişmanım dicek.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden yaptığı şimdi yapmayacağı anlamına gelmez. Evli kadinlar ile birlikte olmak ne demek iğrenç. Bence yol yakınken vazgeç. Böyle derler ama sonra yine yapar. Kendini kurtar derim.
20 Yorumla
+1 yılSeviyorum falan bunları birak. Yarin evlenirsin o sevgi yalan olur. Ve evli kadinlarla beraber olmus bi adamla kala kalirsin. Bi insanda haya edep ya vardır ya yoktur. Bunu yapabilen yarin senle evlenipte isler biraz ters gidecek gbi olsa seni aldatmaz mi sanıyorsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşin çok zor. O alışmış. Alışmış kusurmuşsan beterdir. Senin üstüne de gül koklayacaktır. Bunu göze alabiliyorsan dindirebilirsin. Yoksa bu sana göre değil derim ben
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gelemezsin, gelmemelisin. Adam bol bol edebiyat yapmış. Kendinizi nasıl bile bile ateşe atıyorsunuz ya. Şeytandan kaçar gibi kaç bu adamdan. ya da devam et ve gör sonunu...
02 Yorumla- +1 yıl
@Heracloss bakir erkek kaynıyor tabiki sizin çevreniz çukur.
Benimkide benden önce kaç kişiyle birlikte olmuş benden öncesi alakadar etmez dedim sustum sonra ağzıma s*cti yol yakınken vazgeç üzülmemizi hak etmiyorlar kardeşim
12 Yorumla- +1 yıl
Bodrumda otelde garson küsüyoruz Rus kadınlarla fotolar çekinip paylaşıyor, bana mesaj atıyor bir tane kadının bel altını başkalarıyla sanal bile seks konuşmuş beni sinirlendirmek için bana atıyor daha neler neler yaptı vazgeç bence insanları senle iyiyken tanıyamazsın kötüyken nasıl kişilik de olduklarini anlayabilirsin
+1 yılSindiremezsin keşke öğrenmeseydin
02 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden geçmişi kurcalamak doğru değil.
Bir ömür unutamazsın artık ona baktığın her an aklına gelecek
+1 yılMiden aliyorsa devam et
01 Yorumla
+1 yıleskı deffterlerı acma sende artık
04 Yorumla- +1 yıl
erkek bu kadın buldumu affetmez şimdı yapıyorsa haklısın ama eskı eskı artık
- +1 yıl
fazla da baskı yapma kayar gider elınden oturur aglarsın bak
+1 yılSevgilin 40 yasindami
02 Yorumla- +1 yıl
Yalan söylemiş olabilirmi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar takıntılıysan
ayrıl00 Yorumla Evli kadınlarla aldatır o seni
00 Yorumlasende evli erkeklerle takıl dmdmd
00 YorumlaAyrıl kurtul sen içine indiremezsin bu durumu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılsende evlen sonra onla iliski yasa
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl tekin değil senleykennde yapar
00 YorumlaBöyle biriyle sevgili olmazdım
00 Yorumlaama hem pişman hem erkekler biraz öyle olur
31 YorumlaEvli misiniz
04 Yorumla
+1 yılnasıl oğrendiniz
05 Yorumla- +1 yıl
şimdi ciddi mi bakıyorsun
- +1 yıl
walla buna hakkın warmı bilmem * herkesin hayatı kendini bağlıyor..
- +1 yıl
x perin de as değill
Sonra da olur. Onun tadi farkli
00 YorumlaSende y
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hiç yaşamadın mi
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benden önce evli kadınlarla birliktelik yaşamış bu olayı nasıl sindiricem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım