Aşk İlişkileri Hiç imkansız birine aşık oldunuz mu? birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kavuşmanıza, birlikte olmanıza ya da onun sizi sevmesine imkan bulunmayan imkansız aşkınız oldu mu hiç? Hiç imkansız birine aşık oldunuz mu? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır imkansız diye bir şey yok sadece o kişinin kriterlerine uymuyorsunuzdur. 0 0 Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Oldum, hani derler ya ayrı dünyaların insanıyız diye tamda o durumu yaşadım, 1 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Buna yakılır 🥲 Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Yak be dayı bi de benim için yak Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hiç kimse imkansız değildir, imkansızlık diye bir şey yoktur. İnsan ne yaparsa kendi yapar... 1 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Vardır hocam imkansız. Ölen birine duyulan aşk imkansiz degil midir? Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl hic asik olmadim çok sukur 1 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Çok kötü bir şey değil ki sevmek. Yorumla varolmamaliydim +1 yıl kotu degil bos geliyo Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Aşk sanıp onu yaşayan çok olmuştur 1 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Karşılıksız olan bir seyin elbette gerçek aşk olmasına olanak yok. Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Evet Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl İlk okul öğretmenime.. 0 2 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Sadece sevgi boyutunda kaldıysa hoş karşılanabilir elbette. Yorumla Peynirciyim +1 yıl Yo o kadar masum değildi Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşk ne yeniyomu 0 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Şu cümlenin altında çok göz yaşı dökmüş birini görüyorum ben şu an. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Yo olmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır imkansız diye bir şey yok sadece o kişinin kriterlerine uymuyorsunuzdur.
Oldum, hani derler ya ayrı dünyaların insanıyız diye tamda o durumu yaşadım,
Buna yakılır 🥲
Yak be dayı bi de benim için yak
Hiç kimse imkansız değildir, imkansızlık diye bir şey yoktur. İnsan ne yaparsa kendi yapar...
Vardır hocam imkansız. Ölen birine duyulan aşk imkansiz degil midir?
hic asik olmadim çok sukur
Çok kötü bir şey değil ki sevmek.
kotu degil bos geliyo
Aşk sanıp onu yaşayan çok olmuştur
Karşılıksız olan bir seyin elbette gerçek aşk olmasına olanak yok.
Evet
İlk okul öğretmenime..
Sadece sevgi boyutunda kaldıysa hoş karşılanabilir elbette.
Yo o kadar masum değildi
Aşk ne yeniyomu
Şu cümlenin altında çok göz yaşı dökmüş birini görüyorum ben şu an.
Yo olmadım