Ortaokulda bir kız vardı. Hoşlanmıştım ancak annem onun bebeklik arkadaşım olduğunu söyleyince duygularımı gömmek zorunda kalmıştım. Bir keresinde yakışıklısın demişti çok heyecanlanmıştım 😔

Ortaokulda bir kız vardı. Hoşlanmıştım ancak annem onun bebeklik arkadaşım olduğunu söyleyince duygularımı gömmek zorunda kalmıştım. Bir keresinde yakışıklısın demişti çok heyecanlanmıştım 😔
Hayır.. İmkansız değil mantıksız benimkiler daha çok..
Bu arada, bebeklik arkadaşı olunca niye duygularını gömmek zorunda kaldın hiç anlamadım..
İster istemez onu arkadaşın olarak görüyorsun
Senin düşüncen ve hissin önemli tabi..
Ama akraba evliliği bile oluyorsa bence arkadaş çok da bişey değilmiş :))
Yanlış yapanlar yüzünden benim yanlışım aklanamaz.
O yüzden senin düşüncen önemli dedim zaten :))
Herkesin doğrusu yanlısı kendine 🍁
üniversitede ilk gün çok yakısıklı bi çocuga asık olmustum sonra baya yakın olduk ama ben çok mal oldugum için kankası oldum, amacım arkadası olup sonra yakınlasmaktı ama olmadı hoşlandığını da hissediyodum baya güzel vakitler geçirdik ama sevgili yaptı ben de iletisimimi azalttım öyle
Hiçbişey imkansız değildir, o yüzden olmadım. ama senin mevzu niye öyle olmuş ki kan bağı yok bişey yok nikah düşüyor yani oluru varmış hatta daha güzel olurmuş aileler tanışıyor, siz birbirinizi tanıyorsunuz daha iyi olurmuş aslında.
Cevap
5Cevap
İmkansız birine aşık olmam.
Âşık olmayan biriyim konforlu bir hayat. İmkânsız veya imkânlı farketmez.
Neee? bundan güzel aşk hikayesi mi olur knk
Hayır olmaz ayrıca ailelerimiz komşuydu 😅
Daha ne
Ailesinin vereceği reaksiyonu bilmiyorum kafamı kırabilirlerdi
Sacmalama yaaa iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş
Öyle olmuyor:D
Olur olur
Ayyy çok tatlı. Hayır imkansız birine aşık olmadım.
Annenin söylediği biraz kültürle ilgili sanırım.
Annem takılma demedi ama ben sorun ettim
Bu şekilde yetiştirildiğin için olabilir mi? Yani 'o senin bebekli arkadaşın bunu bil ona göre davran' demiş gibi.
Yani bu düşüncenin oldukça normal olduğunu söylüyorum.
Yani tam öyle değil baba tarafında akraba evliliği epey yaygın. Daha çok ben arkadaş olduğum kişilerle çok sıkı bağlanırım ve arkadaş olduğum kişilerle duygusal bağ kurmam imkansız hale gelir.
Evet anladım. Arkadaşın olarak gördüğün birinden hoşlandığın için rahatsız hissettin.
Evet bi kere oldum sonu hiç iyi bitmiyor boşuna olmayın
Bu arada seninki imkansız aşk değilmiş bebeklik arkadaşın derken süt kardeşi değilse tabi
Süt kardeşi değiliz ama
beni vicdanen rahatsız ediyor ailelerimiz komşuydu
Allah aşkına kuzenler bile evleniyor komşular evlenemez diye bir şey mi var kaç tane örneği var bunun imkansız değilmiş sen imkansız zannetmişsin :/ benim başıma gelen lise sonda tanıştık o aşık oldu ben sonra hoşlanıp aşık oldum ateistti kendisi ben Müslüman olduğum için sevgili olmadım zaten sonu belli diye Müslüman olduğunu söyledi bi ara ama arada bi yıl geçti görüşmğyorduk tekrar ateist olmuş sanırım karışık yani yalan söyledi çok kez ve onun için ağlamamın haddi hesabı yok her anlamda zıttık görüş, fikir, inanç bakımından imkansızdı 3-4 sene boyunca acı çektim ama geçti sonunda o 3 sene nasıl geçti bilmiyorum 10 sene gibi geçti her neyse yani imkansız dediğin bunun gibi olanak yok hiçbir şekilde mümkün değil.
Başkalarının yanlış yapması benim de yanlış yapmamı gerektirmez
Ayrıca evet senin durumun gerçekten imkansızmış.
Komşu kızıyla evlenmen yanlış olmazdı eğer birbirinizi seviyorsanız neden yanlış olduğunu düşünüyorsun ki? Kıza zarar verecek her hangi bir yapmadığın sürece yanlış da yapmamış olursun abartıyorsun biraz
Zaten ortaokuldaydık boş ver çocuk aklı ile hareket etmem iyi olmazdı
O konuda haklısın evet zamanla farklı kişileri sevebiliyoruz
Tam 4 imkansız aşkım olmuştu 4 de ünlü birisi o yüzden vaz geçtim benimki aşk değil beyenmekti bence😂
Ah be Simon bu gece de senin için yakıyoruz, olmaz mı oldu tabikideeee
Çok masumsun söylememizi felan mı bekliyorsun
Öyle bir şey demediğime göre hayır
Hemcinsime. İş arkadaşım kendisi. Çok yakışıklı
Oldum red yedim
Oldu maalesef 💔
Hiç aşık olmadım
Aslında imkan vardı ama tek benim çabamdı
İmkansız yoktur.
İstesem papa cepte.
Aşka inanmıyorum
Evet.. Şu an da