İmkanı olmayan ama o aşkı yaşamak için her şeyi feda edecek duruma geldin mi?

16 Temmuz 2023
İmkanı olmayan ama o aşkı yaşamak için her şeyi feda edecek duruma geldin mi?

16 Temmuz 2023
Ben aşka inanmıyorum. çünkü aşk yok maalesef insanların çoğu aşk yerine dış görünüşe dış güzelliğe değer veriyor çünkü. mesela kimin dışı daha güzelse ya da kimin parası çoksa ya da kimin boyu uzunsa onu seçerler özellikle de kızlar. ben gerçekten bir insanın karakterini seveni daha görmedim bile çoğu kişi karaktere bakarız der ama dışını beğenmediğinin içini merak etmezler bile. bu yüzden de aşka olan inancım yok ama zaten benim için imkansız aşk da yoktur bir şey imkansız ise zaten mantıklı da değildir. mesela bir kişi kendisini sevmeyen birini seviyorum der ama o aşk değildir aşk karşılıklı yaşanan bir duygu olduğu için de ben hiç bir zaman beni sevmeyen birini sevmedim ve sevmem de.
Aşkın kendisi aslında başlı başına imkansızlar sever hayatı boyunca birisini çok sevdiğimi evet ve kaybettim, onun yerine şimdi bir başkasını koymaya çalıştığım zaman kendime bayağı 100 gün ihanet ediyormuş gibi hissediyorum imkansız birine aşık oldun mu olmadığımı bilmiyorum ama şu anda hayatımda o kişi olmadığını ve toparlanmaya çalıştığımı çok iyi biliyorum.
Aslında imkansız aşk denen şey insanların kendi kendine yaptıkları bir şeydir Yani siz bazen imkansız dediğini şeyleri aslında siz imkansız hale getirirsiniz mesela örnek veriyorum birisi sizi çok sever ama siz sevmezsiniz o uğraşır çaba gösterir emek verir ama karşılarım bulamaz Zor aşk imkansız aşk bu demektir yani aslında bazen duygularımızla değil mantığımızda hareket etmek bizim üzülmemiz açısından daha az etkisi olacaktır
Cevap
49Cevap
İmkansız aşklar için yaratılmışım 😅
Yıllarca aynı kadını sevdim Evlendi yinede ondan vazgecmedim Her kadın gelip gecicek ama o asla kalbimden gecmiycek ! O türkiyenin başkentinde benim kalbimin orta yerinde taşıyor Ben onu öyle gizli sevdim
Baran ile Kejenin aşkı gibi
Çok kadınla konuştum birlikte oldum Avrupalar şehirler insanlar gördüm ama onu hiç unutamadım
Kayboldum bilmedigim bir şehirde
Evlendiğinde kimseyle 2 gün konuşmadım
Kafayı çektim
5 yıldızlı otelin yatagında degil
Şezlongta uyandım
Bitmeyince ölmeyince gönül yardan ayrılmazmış İşte böyle bir aşk yüzünden kimseyi sevemiyorum çünkü gönlümde yaramda onda kalmıştır...
@Tanque inş aga zor bi surec atlatmak unutmak kolay degil
Olmadım. Ama olsaydım da sorun değildi çünkü aşık bile olsam kendime bu müsadeyi etmem, uzak dururum ve hormonlarımin kendine gelmesini beklerim
Hocama aşık olmuştum aşktan öte sevmiştim. İmkansızdı. Hiçbir sey yapmadım. Benimle sevgili olmak istedi. Beni öptüğü gunu hic unutmuyorum. Elimi ilk tuttuğu gunu.. Bir süre sevgili olduk hayallerim gerceklesmisti ama hayal ettiğim gibi değildi. Tanıdığım insan o değildi. Sonrasında kimi ne kadar sevmem gerektiğini kestirebildim ve kimden ayrılırsam alışması kolay oldu.
Kendimi kontrol edebiliyorum hislerim konusunda.. Hiç başıma gelmedi..
Olursam da bile isteye olmuşumdur..
Hayır.
Konuyla alakasız ama eskiden @Hayatistanbull diye bir üye vardı siz omusunuz?
Evet
Ben imkansızlığa inanmıyorum benim için hayırlısı ve hayırlı olmayanı var. Olmuşsa hayırlısıdır, olmamışsa hayırlı olmayandır ve iki de Allah tandır. Ama olmayacak birine aşık olmadım.
Bende karşılığı olmayan hiçbir şey barınmaz..
Aşk gibi kutsi bir hissiyatı da nikâhıma almadığım birinde zayi etmedim, etmem..
Hayatta ölüme çare yoktur, onun dışında her şey imkan dahilinde ve insanların seçimleri ile ilgilidir. Sizi sevmeyen birini siz de seçmeyin kuzucuklarim...
Aslında yaşadığım aşkın bir imkanı vardı, yasak aşk ya da insanların duyunca garip karşılayacağı birisine aşık değildim sadece o kişi aşkı saçma bulan, ilişki düşünen birisi değildi.
Evet oldum ama aşkı yaşamak için hiç bişey yapmadım
imkansız olduğunu bildiğim için uzak durdum ne gerek var sonrasında daha büyük acı yaşayacağımı bildiğim halde oldurmaya çalışmak saçma
Evet oldum ama olamadı tek olarak aşkı yaşamıştım ve cok acı çekmiştim bundan 20 sene evvel. Çok yaktı icimi
Bu şarkı belki de bana yazılmıştır
https://www.youtube.com/embed/AyK2mn9L39UAllah'ım korusun çok kötü sanrı halleri, dünyayı toz pembe görmeler falan. Yaşadık ama kurtulduk çok şükür
Hayır. Aşk diye de bir şey yok diye düşünüyorum şahvet te aşk diyorlar diye düşünüyorum
Evet. Üstelik buradaydı ve ben uzaklaşmak zorunda kaldım. Kimbilir nerede ne yapıyor serçem.
İmkansız birine aşık oldum ama kendimi kontrol etmeyi de bildim..
İnsan bana göre hayatında bir defa aşık olur ben asik oldum olmaz olaydım
Aşk zaten imkansızdır zordur hep ulaşamayacağın kişiyi bulursun
Olabilitesi yüksek şeyler ilgimi çekmiyor nerde imkansız var oraya yöneliyorum.
Er milleti birde balık olunca, oluyor çokça.🙂
İmkansızdı zaten… imkanları zorlasanda olmazdı.
Oldum ama imkansız mı bilmiyorum. Zamanla göreceğim
Valla bu gözleri görenler tutulmuş olabilir 😍
Benim için ölümden başka hiçbir şey imkânsız değildir. İmkânsıza aşık olmadım. Aşkımı hak etmeyene aşık oldum, ona da zaten tekmeyi vurduk.
imkansız birine aşık olmadım çünkü benim için imkansızın anlamı ya ölmüş olması ya da kurgu karalter olması ondan yok olmadın
Tutuldum geçti gitti
Ohhh misss...
Oldum kısa bir sürede aşk ve cinsellikte yaşadım sonra hayatımı yaktı
nasıl yaktı
Onun için herşeyi herkesi karşıma almıştım yarı yolda bıraktı
Hayır olmadım ama kendini bana sevdiren çok oldu
Gerçekten kadınlar sevmeye değer
Kişiyi değil cogu zaman imkansızı sever insan oğlu özellikle kadınlar✌️
Evet oldum kapısında sabahlardım ama. bana vermediler zor bir durum
Ben olmadım ama olanları gördüm. Her şeyi göze alıp evlendiklerinde boşananlar oldu
İmkansızsa aşktır diye bir söylenti var doğru bence de 😀
Evet benim için çok özel biriydi ona o duyguları beslediğimi hiç öğrenmedi
Hayır tutulmadım.. Tutulmak da istemem açıkçası..
Hayır aşık olmadım birine
Olmazlara meyilim var...
Evet ama onlarda geçiyor.
Garantiye almadığım kişiye aşık olmam sjsj
Gelmedim Allah getirmesin diyelim😅
Jared Leto olabilir mi
İmkanı olan aşk mı varmış
Red bilw yedim
büyü yapmayı denemeyi düşündüm götüm yemedi
Bende imkansız diye bir şey yoktur.
Hem de dibine kadar, bakalım neler olacak sonunda
Hayır hiç