Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çocuk takıntılı biri peşimi bırakmayacak diye korkuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz üniversitede tanıştık. onun bölümü atanamayan bir öğretmenlik ben ise bu sene kesin atanıyorum. o atanamıyor. ve bana sürekli baskı yapmaya başladı evlenelim ben kpssye evde çalışırım falan diyor. ben ise onu istemiyorum. zaten üniversitede zaman geçsin diye takılmalık sevgili olduk. o da aynı benim gibiydi takılmalıktık yani. şimdi ben atanacağım için sürekli baskı yapıyor. nasıl kurtulurum bundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Atandığını duyunca hiç bırakmaz. Bazıları beleş para yemeyi sever. evde çalışması da yalan. Senin paranı yer
ben de bundan rahatsız oldum zaten. eskisi gibi takılıyorduk ne zaman ki sınav açıklandı adam şu 3 4 gün içinde evlilik meselesi açmaya başladı. yoksa ilişkimiz devam ediyordu. irrite edici derecede beni kullanmaya çalışıyor gibi hissettim. his de değil gerçekler sanırım
Kadını erkeği hepsi atanmış öğretmen istiyor. Altın yumurtlayan tavuk bulmuş kaçırır mi. Sen de umarım kurtulur kendine uygun birini bulursun
Düşüncesi kotu. İyi niyet yok
gerçekten beni sevdiğine inansam onu her haliyle kabul ederim ama adam atanacağımı öğrendiği an değişti. sevgi falan kalmadı midem bulandı adamdan. engellersem evime gelir. biraz da psikopatlık var korkuyorum açıkçası
Of ya böyle genç kızlara üzülüyorum
Nereye atandın uzağa mı
henüz belli değil. sıralamam çok iyi geldi atanacağım kesin
Hayırlı olsun kac sene de atandin. Nasil çalıştın. Benim düşük geldi ya
kusura bakmayın şu an gördüm. bölümüm sınıf öğretmenliği ilk senemde girdim sıralamam 1286 geldi. sınav diğer senelere göre daha zordu. bu avantajım oldu. okul ve stajla yürütmeye çalıştım. her gün 4 5 saat kadar çalışıyordum. ve en önemlisi son zamanlarda sürekli deneme çözdüm
Teşekkür ederim :) 😘
ben teşekkür ederim allah gönlünüzce versin:)
Sizin de umarım kısa zaman da kurtulur mutlu olacağınız biri çıkar karşınıza
İnanamıyorum gerçekten atanacağınız için sevgilinizden vazgeçeceksiniz demek ☺️
Her yerden engelle rahatsız ederse savcılığa ver
Baska sehire gidersen kesersin irtibati
Arkadan hotune tekme at 😄
Aslında bu yöntem var
s*kt*r git de
vay beeeee
Sevgiliniz hangi bölümü okudu
sosyal bilgiler
Baska birisni bulabilirsin