Kocamla eski sevgilim arasında çok büyük bir çelişkideyim. Eski sevgilimi çoktan unutmuştum. Ancak geçen hafta gittiğim lokanta da arkadaşımı beklerken onunla karşılaştım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sadece sohpet ettik basit bir şekilde işte merhabalaşma muhabbeti gibi. Ama ben hâlâ etkisinden kurtulamadım. Bir anda aklıma geldi eski anılarımız. Ne yapmalıyım? Kocamı da çok seviyorum ancak bir yandan da aklım onda. Ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şunu şurada sormak bile ayıp bı bitmediniz kocani çok sevsen zaten aklın kaymazdi
Burada bu ve benzeri sorulardan onlarca geliyor ve artık birileri fena trollüyor diye şüphelenmeye başladım. Tüm kadınlar mı "eski" sevgili takıntısı yaşar. Yok mu hiç istisnası?
@TheLostArtist bazıları trol oluyor evet de bazıları gerçek. Soyle sorular trolse bile normalleşmesin. Erkekler arasında da var böyle eskide aklı kalan. Yarim bir şey tamamlanmamış kafada bitirlmeden bir iliskiye başlayınca böyle oluyor işte.
Bilemiyorum. Sen kadınları benden iyi tanıyorsundur bana kalırsa çoğunun aklı eskilerinde ya da ilk irtibatlarında eskiye dönüyorlar. Daha bugün 3 kızı uyardım. Çoğu bana sonradan haklı çıktın diye mesaj atıyor. Tabi iş işten geçtikten sonra. Bilemiyorum sen söyle neden insanlar geçmişten tam kopmadan yeni bir ilişkiye başlamakta bu kadar ısrarcı? Ve nedir kadınların kendilerine kötü davranıp ayrıldıkları sevgililerini sonradan prens gibi hatırlamaları?
@TheLostArtist benim eş dost çevremde eski diye tutturan yok kafada bitirdikleri için boyle bir şey yaşamıyorlar. Sebebi de olsa olsa yarım kalmışlık, bır şeyi tamamlamadan aklında kalırsa sürekli geçmişe döner mi acaba dersin ya da olsa nasıl olurdu diye kafanda döner durur oysa tamamen yuzlesilse ve kafadan bitirlmeden yeni ilişkiye baslanmasa böyle şeyler olmaz. Surda bu sorunu yaşayan insanların çoğu sırf eski sevgilisine inat birini bulmuş sırf terk edildiği için nispet yaptığı için kimi de acısı var diye yarabandi misali birini buluyor bunlar bir çözüm olmadığı içinde eskiyi hatırlıyorlar. Kadinlarin birçoğnun böyle yaşamasının sebebi kadınların biraz daha duygusal olarak bir şeyleri yoğun yaşıyor olması ve ilk ilişkilerini unutamiyorlar geneli. İlk ilişkiler kadınlar için çok etkili ve kalıcı oluyor çünkü aşk ya da duygusal bütün duyguları ilk kez o heyecanla yaşıyorsun sonra bu duyguyu bildiğinden aşk o kadar büyülü gelmiyor eskiyi aranlar da aslında kişiyi değil yasadivi ilk heyecanı o güzel duyguları aradığı için dönüyor acaba tekrar böyle hisseder miyim diye dönmek istedikleri kişi değil aslinda o güzel anve duygular. Tekrar dönünce anlıyor zaten özlediği şeyin kişi olmadığını o yüzden eskiye dönüp de mutlu olan kadın göremezsin pek
Ayakta alkışlıyorum seni (cidden kalktım ve alkışladım). Benim uzun zamandır "eski" kelimesi geçen kadın sorularına veremediğim tüm cevabı tek seferde vermişsin. Müsaden olursa mesajını kopyalayıp saklamak istiyorum. Yeri geldiğinde de alıntı yaparak bunu yazarım.
@TheLostArtist ahahaha biraz uzun oldu ama tek seferde cevabı bu bence 😅sakla sen bilirsin
Bi ara seninle konuşalım. Senden öğreneceklerim bu kadarla sınırlı olamaz. Mesajını bekliyorum.
@TheLostArtist ne öğreneceksin ki benden
Her ne biliyorsan onu. Benimkisi basit bir konuşma teklifiydi. Arkasında başka şeyler aramana gerek yok. Yine de cevabın için teşekkürler.
@TheLostArtist arkasında art niyet aramadım ogrenecegin ne tarz konular diye sordum sadece bu tarz ile alakalı soru sorabilirsin elbette
İyi düşün iyi karar ver sana bişey sormak istiyorum
Evlenmeyin beyler aklı olan evlenmesin
Bu kevaseler yüzünden zaten evlilikten falan sogudum ben usta adam iki tane patlatinca kadını dövdü oluyor erkeğin onurunu gururunu kimse düşünmez
@Krank boşver aga ne sen vur başına bela al. Ne de evlen. Yemin ediyorum bekarlık sultanlık. O kadar borca girip birde enayi gibi yıllarımı mı vereceğim uğraşamam valla ve birde üstüne böyle kaşr insana denk geldin mi ömrün gitti
Haklısın reis erkeği sömürmekten başka bir şey değil bu evlilik denen şey bir de memnun edemezsin zaten 10 bin lira maaş al her istediğini al bir gün onun dediği olmasın başlarlar babamin evinde böyle miydi adam mısın diye evli adamlar cinsellik yaşayamıyor düşün kadının gönlü olacak da o da verecek 250 gram için bir sürü saçmalıklarına triplerine susarız aptal gibi eve gelirsin bir tabak yemek koymazlar
@Krank o kadar haklısın ki valla o yüzden hiç düşünmüyorum. Hem köpek gibi çalışıcam hem borç ödeyeceğim hem de böyle kaşrlıklara gelirsem kalbim dayanmaz. Yiyip içer eğlenirim kadın mı yok sanki. Evlenip hayatımı mahvedemem. Şunlar yüzünden evlenmeyi kenara attım
ikisini aynı anda idare edersin sen...
O piti piti diye say çıkan senindir.
gecmisi olan kizla neden evlenilmez adli calisma
Ara ara buluşup kaçamak yaparsınız kesin eskisiyle
Kocan tabi
Değişiklik istiyorsun dogrumu
Vay o..
Boşan
İki kocan var işte