Başta kendi isteyen buluşmak için mesajlar atan çocuk sonradan kendi sildi beni sizce neden?

Cafede otururken bir kız geldi yanıma arkadaşının Instagram hesabımı istediğini söyledi hatta çok ısrar ettiğini, neyse verdim başta çok yazıyordu hatta saatler sonra cevap veriyordum neyse görüştük bi gün çok vaktim yoktu oturduk 1 2 saat kadar sonrasında 2 gün geçti bugün için buluşmak istedi dün gece yazdı kabul ettim oturduk Bir yerde bir şeyler içtik sonra atış falan yaptık sonrasında lunaparka gideriz diye konuşmuştuk ama son anda telefon geldi işinin çıktığını falan gitmek zorunda olduğunu söyledi bahaneydi tabii. Normalde de çok konuşkan bile değildi galiba çoğunluk ben konuşmaya çalışıyordum ama o çok konuşmadı bence çünkü hep bir sessizlik oldu gibi buluşmanın başında bile ilgili davranıyordu ama ben yolda gelirken takipten çıkıp çıkarmış sizce sebebi ne olabilir? Sizin başınıza da geldi mi böyle bir şey ben şaşırıyorum artık böyle şeyleri bu kadar çok isteyen oydu çünkü?
Başta kendi isteyen buluşmak için mesajlar atan çocuk sonradan kendi sildi beni sizce neden?