Cafede otururken bir kız geldi yanıma arkadaşının Instagram hesabımı istediğini söyledi hatta çok ısrar ettiğini, neyse verdim başta çok yazıyordu hatta saatler sonra cevap veriyordum neyse görüştük bi gün çok vaktim yoktu oturduk 1 2 saat kadar sonrasında 2 gün geçti bugün için buluşmak istedi dün gece yazdı kabul ettim oturduk Bir yerde bir şeyler içtik sonra atış falan yaptık sonrasında lunaparka gideriz diye konuşmuştuk ama son anda telefon geldi işinin çıktığını falan gitmek zorunda olduğunu söyledi bahaneydi tabii. Normalde de çok konuşkan bile değildi galiba çoğunluk ben konuşmaya çalışıyordum ama o çok konuşmadı bence çünkü hep bir sessizlik oldu gibi buluşmanın başında bile ilgili davranıyordu ama ben yolda gelirken takipten çıkıp çıkarmış sizce sebebi ne olabilir? Sizin başınıza da geldi mi böyle bir şey ben şaşırıyorum artık böyle şeyleri bu kadar çok isteyen oydu çünkü?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böyle dengesizler için kafa yormaya değmez. Benim de iş arkadaşım başta çok ilgiliydi sonra 180 dc döndü üstelik durup dururken telefon numarasını değiştirdi. Kesin ben yokum yeni rehberinde.
Ama cidden sıkıldım böyle sal*klardan dengemi bozuyorlar
Bir de benim halimi düşün. Senin bu olayın kısa süren birsey dua et. Ya benim gibi aylarca devam etseydi bağladı kendine beni. Senin olayında iddiaya girme gibi bir şey de olabilir. Seni tavlamak için arkadaşıyla anlaşmış da olabilir. Hasta bunlar. Onların tuzağına düşüyoruz istemeden.
Bu yine iyi ama çok daha kötülüğünü yaşadım bu konularda şanssızım maalesef yani şu ana kadar öyleydi çok kısa bir süre önce narsist hasta birini çıkardım hayatımda beni hasta eden birini bununla da öylesine görüştüm başka şeyler düşünmemek için
Cok tuhaf. Narsistlik sanki bulaşıcı. Hikaye hep ayni çünkü. Etrafımızda Narsist karakterler var. 6 sene önce de birisi beni hasta etmişti bir yıl arayla peşime düşmüştü. Hem arkadaşıma evlenmek istiyorum onunla demiş Hem bana başka konuşuyordu. Arkadaşız sadece diyordu. Ama arkadaşımla olan yazışmaları öyle demiyordu. Inkar edip hasta etmişti beni. Hem aşırı kilo kaybettim deli gibi öksürdüm Hem ağır depresyon tanısı konuldu. Tam hayata döndüm bu çıktı başıma. Daha bu cuma akşamı peşime düştü durup dururken. Diğer günler başka kızlarla görüyorum. Gördüğümü de gördü. Buna rağmen bana da arkadaş ayaklarıyla yanaşıp ilgimi geri kazanmak istiyor. O akşam soğuk konuştum onunla. İs çıkışı beni bekledi yolumu değiştirdim. WhatsApp sohbet geçmişine göz atarken de geceye doğru bu kişi telefonu değiştirdi diye birsey yazdı.
Benimki de öldürdü beni resmen benimki bile değil aslında ama hasta etti, yapmam dediğim birçok şeyi yaptım sonunda kurtuldum ondan engelledim sonra engellenenlerde bile görmemek için çıkardım engelden az önce baktım kendi engellemiş beni yine bir acı yine bir hüzün ama elimden bir şey gelmiyor işte. Senin oraya gelecek olursak o adamdan uzak dur çünkü dengesiz, dengesiz tavırlar sergileyerek seni kendine bağlamaya çalışıyor, dengeni bozuyor. Bir sürü kadınla konuştuğuna göre amacı pek de iyi değil. Cepte tutmaya çalışıyor olmalı
Onun da seni engellemiş olması hasta olmasından kaynaklı. Çünkü narsistler terk edilmek değil terk etmek ister. Asıl ben seni engelledim mesajı verip delı etmek istemiş seni. Bu iş arkadaşım nankör. O kadar iş öğrettim s.. alak gibi ona hamur işleri yaptım. Haram olsun hepsi. Bir de bana sen düzgün gönül insanısın dedi. Kardeşim arkadaşım dedi öldürdü beni. Oysa bana hediye almışti iki ay önce. Geçen ay selamı kestim yüzüne diyen bakmadım diye aşk şarkısı attı bana. İlgimi geri kazandı yine başka kızla samimi gördüm onu. Benı tanımamazlıktan geldi. Şimdi o kızla birbirini gördüğü halde ona da görünce selam vermiyor. Kız yanına gidiyor. Sonra başka kızla yemeğe gutti. Şimdi o kızla da görüşmüyor. Yine bana yanaştı işte cuma akşamı. Onunla hep dertleşirdk. Anlaşırız sanmıştım. Şiir sanat eski filmlerle İlgilenir ben de bayılırım bunlardan konuşurduk. Ama böyle çıktı. Hayal kırıklığı şu anda hasta etti beni. Yine kilo kaybettim. Hiç yemek yemiyorum. WhatsApp a hikaye atasim yok gezesim yok . Çünkü o bakar yorum yapardı. Şimdi boşluğa düştüm
Ben de sırf onun için WhatsApp'a durum atardım ama şu an paylaşmıyorum. Onu engelden çıkarmamın sebebi onu görmek istemiyor olmamdı ama onu mutlu etti galiba çünkü kendisi engelledi bu sefer, belki de yazarım ararım diye düşündü o yüzden engelledi çünkü saplantı haline gelmişti ve ben bütün bunları yapmıştım. Senin adam ilgi arsızı galiba herkes bi köşede dursun istiyor o yüzden senin ilgin bittiğinde geri geliyor sana, kabullenemiyor çünkü herkes onu istemeli. Bencil nankör çünkü senin ona duyduğun ilgi hoşuna gidiyor
Keşke şu WhatsApp instagram hayatımıza girmeseydi. Hala belki rehberinde kayıtlıyimdir diye duruma bakıyorum. Aşk şarkısı atar ben bakınca kaldırırdi. Bağımlılık yapıyor işte böyle. Telefon elimden düşmüyor. Şimdi bir ay evden çalışacağım onu görmeyeceğim. Kimbilir kimlerle molada sigara içiyor. Üniversite zamanında da birisi ümit verip arkadaşız demişti. Sonra hoşlandım sevgili olalım demişti hayır demiştim. Beni sessizce bırakıp evlenmişti. Facebookta dışarıya açık paylaşımda gordum. Kaç kare hayal kırıklığı yaşadım. Bir değil iki değil. Resmenn tüm gençliğim Aşk acısıyla geçti. Aramızda birsey gecse içim yanmayacak. Başlamadan bittiler. Bir kız arkadaşım aynı anda üç kişiyi idare ediyor ısyerinden. Takma kirpik dekolte makyajli yüksek sesle kahkaha atan tip. Benimki ile de öyle konuşuyor molaya çıkınca. İyice deli oluyorum. Böyle kızlar mutluluğu yakalıyor 😐😐
Yaşadıklarımız çok benziyor ben de bir sürü hayal kırıklığı yaşıyorum bu konuda, sorudaki olay bile buna örnek başta beni isteyen onlar ama sonrası hüsran oysa ki onlar beni istiyor başta ve evet böyle kadınlar mutlu oluyor maalesef, ama senin en azından bir mesleğin var benim şu an o bile yok ne iş yapıyorsun
Önce çağrı merkezinde başlamıştım şimdi veri giriş yapılan bölümlerdeyim. Çağrı merkezinde çalışırken o hastalıkları geçirdim. İs stresi bir yandan aşk acısı bir yandan bitirdi beni. Kariyer net yenibir is. com sitelerinde buldum hep işlerimi. İki yıl işsiz kalmıştım. Elimde adres kağıdı mülakat adreslerini aradım sokak sokak. Çalıştığım bina taşınacak yeni binaya geçeceğiz diye evden çalışıyoruz şimdilik. O sitelere cv bırakılıyor onlar arıyor
Anladım umarım hayat bir gün bizim yüzümüzede güler. Anlatmak iyi geldi
Böyle tiplerle vakit kaybetmeyin ne istediğini bilmeyen biri büyük ihtimalle
Luna parktan mi korktu acaba
Hahahah
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!