Eskiden birbirimizden hoşlandığımız ama yıldızımız barışmadığı için sürekli Kavga ettiğimiz biri vardı Arada sırada Yine konuşuyorduk Ama hep bir kavga halindeyiz Nedenini ben de bilmiyorum Merhaba Demeden daha birbirimize kavga ediyoruz Ben de erkek Kankamla son zamanlarda samimi bir şekilde fotoğraflar videolar atıyorum onun dükkanın önünden de geçtim Bir Defa.
Dün yine erkek Kankamla ellerimizde kahve fotosu paylaştık Bu da ojen taşmış diye yorum yazıp geri silip WhatsApp'tan da sildi Ben de bunun nedenini sorduğumda bana küfür hakaret etmeye başladı Ben seni sildim artık engellenenler listesinde bile görmek istemiyorum falan filan dedi Yani neden Sizce böyle bir şey yaptın Neden sildi WhatsApp'tan beni neden böyle hakaret ettin Ben ona bir şey yapmadım ki Yapı itibariyle de sinirli de bir insan ama böyle bir tepki vermesini anlamı ne?
Dün yine erkek Kankamla ellerimizde kahve fotosu paylaştık Bu da ojen taşmış diye yorum yazıp geri silip WhatsApp'tan da sildi Ben de bunun nedenini sorduğumda bana küfür hakaret etmeye başladı Ben seni sildim artık engellenenler listesinde bile görmek istemiyorum falan filan dedi Yani neden Sizce böyle bir şey yaptın Neden sildi WhatsApp'tan beni neden böyle hakaret ettin Ben ona bir şey yapmadım ki Yapı itibariyle de sinirli de bir insan ama böyle bir tepki vermesini anlamı ne?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sil gitsin
Nedenini bilmiyorsan bence bu şekilde davranışı hak etmediysen hiç önemseme keyfi bilir de gec
Gereksiz bir durum kendi çabasında eğleniyor işte
Tekrardan ekler mi
Tekrardan eklesede senin vereceğin tepki önemli umarım eskisi gibi yakın davranmazsin çünkü sana yapılan saygısızlık var
Yakın bir arkadaşıma danıştım bu konuyu bence kıskandı yanındakinin sevgilini zannetti o yüzden ben seni istemiyorum ayağına böyle bir şey yaptı diyor seni takmıyorum numarası yapıyor diyor
bir şey diyemem ama ne olursa olsun sana sorması gerekiyordu bu durumu bu şekilde anlatmadan dinlemeden verilen tepki yanlış
Daha önce de böyle yorum yapacağım siliyordu ama bu sefer beni sildi seni artık engellenenler listesinde bile görmek istemiyorum dedi Bir de bunun öncesinde ben buna para vereceğimi söylemiştim beni kızdırdığı için vermemiştim ihtiyacı vardı onun kızgınlığı da vardı sana güvenmiyorum yalancısın falan demişti acaba hesabını sorduğumda da neden sildiğini falan tersledi beni Defol mal yazma seni istemiyorum falan dedi hakaret etti bana anlamıyorum Madem beni istemiyorsun Niye gezdiğim insanla ojeme yorum yapıyorsun paylaşımlarını da hepsine gizliden baktığını biliyorum çünkü bütün hikayelerimi gördüğünü itiraf etti Sence bana karşı şey var mı bu durumu nasıl algılıyorsun
Sana karşı birşeyler hissetmiş olabilir ama seninde paranın yeme derdinde olan birisi var bence kendi yoluna devam et derim çocuk oyuncağı değil gönül ilişkileri
Peki niye sildi o zaman engellenenler listesinde bile görmek istemiyorum dedi istese engellenenler listesine bakmaz Yalan mı
Doğru söylüyorsun bence kafaya takilcak kadar adam değil adam olsa boyle saçma sapan sebepten bu durumu yapmaz
500 TL borcu vardı Bana onu hatırlattım unuttum diyor Sen unuttuğuna inanıyor musun? At iban dedi yollayayım ben de atmıyorum dedim Senin ihtiyacın vardı ben sana yollarım dedim denemek için hemen IBAN numarası attı Bir de her kelimesinde bir ego kendini beğenmiş havalara küfürler falan Benden nefret ediyor havaları var ama nefret eden bir insan da benim hikayelerimin hepsine bakmış Bir de WhatsApp'ta gizliliğini kapatınca hikayeleri gizli bakılıyor ya öyle yapmışlar önceden yapmıyordu Son zamanlarda böyle bir hem meraklı bana karşı hem de niye kan kusuyor anlamıyorum Ha bir de şunu dedi Ben Seni araştırdım herkese seni sordum hakkında bir sürü bilgi topladım falan dedi ne düşünüyorsun bu karakter hakkında?
Ağzını açma birdaha buna ve asla kesinlikle muhatap dahil olma çünkü hayat senin hayatın ne duyarsa duysun sen duymazdan gel
Aynen düzenli bir iş yok babasının kiralık dükkanında zaten arada bir çalışıyor annem diyor Ona öyle düzenli işi yok evi yok Annem diyor düzenli işi yok evi yok ona kimse bakmaz Senden para koparamayacağını anladı sen de başkalarıyla geziyorsun ya Artık onu istemediğini de anladı öyle sinirli bir tepki verdi daha çok peşinden koşasın diye kaçan kovalanırı oynamaya çalışıyor diyor annem o yazar Daha önce Çünkü sen ona para verdin diyor
Bence annen çok haklı ve düzgün konuşmuş ellerinden öpüyorum 🙏🙏
Sence yazar mı Bir de Düzenli iş olmadığı için ona kimse bakmaz değil mi
Kesinlikle bakmaz yazarsada menfaati çıkarı için yazar
Bozuk kızlarla takılıyor bazen o kızlarda bakmaz dimi ve para sence sildiya tekrar kaydedermi
Burdan devam etmesek olur mu?
Toksik ilişkiler emek vermeyi haketmezler.