Yanlışlıkla ekledim ona bu ileti gitmiş midir iptal ettim hemen ardından?

Arkadaşlar yanlışlıkla birşey yaptım ben :( telefon dokunmatik beni silmişti o geçenlerde bilgilerine bakm derken arkadaşı ekleye tıkladım nasıl bir hızsa o ekledi iptal ettim sonra hemen iptal et yaptım acaba ona gider mi eklediğim facesinde görünür mü ya beni ezik sanacak die korkuyorum iptal edince ben yine gider mi ekledi die :(
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün onun doğum günü kutlamak isterdim ama yapamıyorum faceden silmişti gecende arkadaşdanda şifresini aldım ve bakayım dedm bi kız kutlamıs o dikkatımı cekti ona da yorum atmış yorum söyle Tesekkrler gamzecm (garage bar sizi bekliyo) ;) bu nedir ya bar nedir allahm yarabbm deliye döndüm tüm ktlama hevesm kaçtı o cok iyi bir kızdı bara falan gitmezdi hanım hanımcıktı ben gitsem kızardı sahnem olsa içme sakın falan derdi cnımı ck sktı bu bar yazısı nedir ya o bra gitck bi kz değldi n ypcm bn:(
Güncellemeler
+1 yıl
4 aydır ayrıyız 2 ay pesine kostum sonra hiç aramadım dün durduk yere mesaj geldi numarasını da silmiştim sasırdım bu ne demek ya.. mehmet krıldım kırıldın ilişkimiz bitti ama merak ediyorum yolda selam veremeyecek kadar kötümüyüz senle ? yazmış nedir bu arkadaşlar :S cevap veremedim ben kaldım böyle bekliyorm
Yanlışlıkla ekledim ona bu ileti gitmiş midir iptal ettim hemen ardından?