Biri ile tanıştık internetten aynı şehirde yaşıyoruz kafe de buluştuk çocukla kahveleri aldık lavaboya gideceğim dedi 10 dk geçti gelmedi ben de mesaj attım tek tik ve profil yok aradım engellemiş beni her yerden
3 ay
Biri ile tanıştık internetten aynı şehirde yaşıyoruz kafe de buluştuk çocukla kahveleri aldık lavaboya gideceğim dedi 10 dk geçti gelmedi ben de mesaj attım tek tik ve profil yok aradım engellemiş beni her yerden
beyenmemistir ama böyle sacma sapan haraketler yapan insanlarda oluyo demekkı kibarca kırrmadan dökmeden gururunu öz güvenini yıkmadan yapsa iste dengesizler maalesef
Kesinlikle
boş ver takılma böyle ortalarda gezen bazı ergenler oluyo maalesef
Bu durum gerçekten kırıcı ama inan sorun kesinlikle sen değilsin. Yüzleşmekten kaçan, iletişim kurmayı bilmeyen biriymiş demek ki. Olgun bir insan hoşlanmadıysa bile bunu saygıyla söyler. Böyle kaçan biriyle zaten yol yürünmezdi. Kendini sorgulama, özgüvenini koru olur mu 💕👩👧👦 Unutma, kaçan kovalanmaz; çöpe giden çöp kovalanmaz der anne sözü 😌
Cevap
10Cevap
Fotoğraf ve sen farklısındır tanıyamamıştır ayıp etmiş
Şere*siz işte takma kafana çocuk mu bu insan gibi konuşamıyor mu
Buluşmadan önce kim bilir ne gösterdin çocuğa.
sen erkeksin ve bi kiz bunu sana yapti abisi kiz kiliginda bunu sorman cevap zaten mk
Beğenmemiş seni shopu azalt
cok saygısızca yaa
Çok iğrenç durum
Terbiyesizlik
Beğenmemiş olabilirmi
Beğenmeyebilir saygısızlık etmiş
Senden hoslanmamis
acaba neden
Birbirinizi görmediniz mi
Tüpü değilmişsindir
Seni begenmemis
Evet begenmemistir ama keşke söylese hani kaçmak yerine