İnternetten tanıştığım çocuk benimle buluşmuyor?

Kısa geçicem 4 yıl önce sesli konuşma uygulamsından tanıştık. Snapchate geçtik fake hesaplarla Sonra birkaç ayda bir sürekli konuştuk. Bana ne yaşadığı yeri ne de fotosunu attı. Numara yok Instagram yok sadece snap. Tartıştık beni engelledi. Sonra birkaç ay sonra geri geldi. Sonra tekrar engel. Sonra geldi baya bi bağ kurduk. Buluşacak gibi olduk güya buluşmak için yer bakıyormus, ama sonra bi şeye darıldı ve engelledi gitti. 4 yıl önce başlarda kpss çalışıyordu, atanınca vericem numaramı dedi. Tamam dedim çok kızsam da. 1 yıl önce atandı yine vermedi. Kızdım, böyle böyle demiştin diye ama ben de bağlandım bağ kurdum ben de hala istek atınca kabul ediyorum. Artkk eskisi gibi takmıyorum hayatımı yaşıyorum, ama hala içimde bi his onu görmek istiyor. Onca zaman konuştuğum kişiyi görememek beni üzüyor. Ben ona resmimi attım bu arada. Beni de çok beğendi. Ama o kendini atmıyor. Sebebini de söylemiyor. “Sürekli tartışıyoruz sonra buluşmaktan bahsediyorsun” diyor. Hiç tartışmadan konuşursak buluşuacak sanki. canım bi kız değilim bu arada ben de eğitimliyim, ama bu konuya gelince kendime aptal gibi bakıyorum. Nasıl kendime bu aşağılıklığı yaptım, ilk vermediğinde engelleyip bitirecektim. O da bana bağlandı ama gidemiyor sürekli geliyor. Bu Eylül gibi yanıma gelme ihtimalinden bahsediyor inanmalı mıyım? Aynı şeyi 2 Eylül önce ve 1 eylül önce de söylemişti. Artık hiçbir şeye inanmıyorum. En fazla Eylüle kadar bekleyip (konuşarak değil) sonra tamamen hesabı sileceğim. Kendime by aptallığı yapamam. Bu adam niye böyle davranıyor sizce? Lütfen evli demeyin eminim değil. Olsa hissederim.

İnternetten tanıştığım çocuk benimle buluşmuyor?