Saat 3 te birden bire uyandım ve eşimin telefonunu açık gördüm. Normalde şifresini bilmiyorum ve telefonuna bakmama izin vermiyor. İçimden bir his bakmamı söyledi ve baktım beni birçok kızla aldatmış kimi geçmiş kimi yakın tarihlerde. Ailemden uzak yaşıyorum ve bu şehirde yalnızım. Onu bu saatte uyandırıp bağırıp çağırıp evden kovmak istedim ama sinirle hareket etmek istemiyorum ne yapmalıyım lütfen bir fikir verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum gerçekten. Allah yardımcınız olsun. Oturup bir beyin fırtınası yapın kafanızda. Maddi gücünüzü yani eğer boşanma gerçekleşme durumu olursa açacağınız tazminat davasını belirleyin. Ayrıca tüm mesajları kendi telefonunuzla resimlerini çekin tek tek. Bulunsun elinizde. Yarının ne olacağı belli olmaz çünkü, hatta bir de bunların üzerine kocanız gelir ve boşanalım bile diyebilir ilerideki tarihte. Garantiye alın kendinizi lütfen. Affetmek veya affetmemek tamamen sizin elinizde olan bir şey. Bu işin içinde büyük bir gurur vardır çünkü..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl6 ay boyunca o eve gelme
En az bir kaç ay o adamdan uzak durun
Eğer ki adam gelirse seni almaya
Senin önünde diz çöküp sana tam bir teslimiyetle gelmezse makası at gitsin demek ki seni sevmiyor
Evli birinin eşi çocukları dışında özel başka bir hayatı olmaz
Erkek kısmı ne kadar çok yüz yüze yaşarsan o kadar çok yüzsüzleşir ve sizden nefret eder sizi aldatırlar
Biraz o adamdan uzak durun
İhtiyacı olduğu zaman bedavaya ücretsiz eşi varken elbette o adam her gün her saat parayla eskortlara gidemez
Git bir kaç ay uzakta kal tabi bu konuda ailenin de bilgisi olsun ve o adamın telefonuna el koy şifreleri kaldırt
Bundan sonra bir daha yapmayacağına dair garanti verirse devam et onunla baktın ki bu adamın yola geleceği yok işte o zaman boşan00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa dikkat et hamile kalma bu ilki ikincisi sağlıklı ve sakin bir şekilde düşünüp ne yapacağına karar ver. Ayrılmak istemiyorum dersen eşini adam etmeye uğraş tam tersi ise o zaman sağlam deliler elde et ve ayrıl ama ayrılırken donuna kadar al ki bir daha evlenecek olursa tekrar aldatmayı düşünemeyecek kadar sağlam bir ders olsun.
00 Yorumla
Son zamanlarda en çok rastlanılan olay aldatma. Burada günde on paylaşım oluyor böyle. Sinirle gece öyle hareket etmen takdir edilmesi gereken durum. Oturup konuşmayı dene diyeceğim de karar sizin yine de. Aldatma durumlarını hiç sevmiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılKim sever ki 😔
- +1 yıl
Kafamıza taş yağar yakında kardeşim.
Soran+1 yılBi o kaldı zaten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
63Cevap
+1 yılZaten telefona şifre konuluyorsa ve bakilmasina müsade edilmiyorsa bariz yapılan bir yanlış var demektir. Seni bir çok kişi ile aldatan birine ihtiyacın yok bence, ne sevgisine ki bu şekilde sevgi olamaz, ne de hayat arkadaşligina... Yolları en kısa zamanda vakit kaybetmeden ayırmaya bak bekar bir çapkın olarak devam etsin kendisi
50 Yorumla
+1 yılBekara karı boşamak ne kadar kolay kadının içinde bulunduğu durum arkasında durabilecek insanı var mıdır gidebilecek başka bir kapısı var mıdır bunları düşünen yok adamın yaptığını savunmuyorum fakat kadının içinde bulunduğu durum adamın yaptığından daha önemli bir şey en nihayetinde boşanmak ya da boşanma davası açmak en basit en kolay şey peki sürecin sonrasında yaşanabilecek gelişmeler nedir ne değildir bunları önce bir sorgulamak lazım bütün bunlar eğer bilmiyorsa bazı şeyleri insan mecburiyetten kabullenmek zorunda kalır evet siz bir şeyler görmüşsünüz olabilir ama işte o gördüklerinizi sizin yapacağınız eylemlerle destekleye bilmeniz lazım çaresiz bir insanın yapabileceği çokta fazla bir şey yoktur
20 YorumlaÖnce sakinleşin ve sağlıklı bir şekilde kendinizi ifade edebilecek sükuneti sağlayın. Ardından mutlaka size yapılan bu kötülüğün hesabını sorun.
Ben şahsen evlilikte bu durumu yaşadığım gecenin sabahında boşanma dilekçesini adliyeye götürüp imzalamıştım çoktan.
İhanet bu hayatta affedilmemesi gereken, şeref ve haysiyeti çiğneyen en değersizleştirici ve yok saymacı davranıştır.
Kendi duygularına, yuvasına, kadınına-erkeğine ihanet eden insan kötü bir insandır.Haddim olmayarak;
Bu kötülüğü hayatınızda barındırarak kendinize kötülük yapmamanızı öneririm.22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan böyle bir bilgi karşısında doğal davranmayıp düşünmeye başladığı zaman bastırılan duygular başlamış olur. Normalde iyi bir düşün vermek istediğin dersi derdim. Ama maalesef kadınlar aldatıldıklarını öğrenip, bilmiyormuş gibi yapmaya başlayınca, iş sadece sessiz bir kabul ve onaya doğru gidiyor. Bir süre sonra kocanda bildiğini cakozlayacak ve hiçbir değişiklik olmadığı için hayatınızda, aldatmanın normalliğini kanıtlamış olacak kendine.
Kadınlar bir sürü açıdan hesap yapıyor, yapmak zorunda. Ben bunu biliyorum. Ailemiz, onlara yapacağımız açıklama, çevremiz, eşimizin şiddete eğilimi, varsa ortada çocukların akibeti… Ama konu bunların hiçbiri değil aslında. Konu, sizsiniz ve en başta vermeniz gereken karar, bu bilgi karşısında nasıl bir tepki vermek istediğiniz. Bağırıp çağırmak, evden kovmak sadece geçici bir sonuç olacaktı. Karar verin, neyin olmasını istiyorsunuz?
20 Yorumla İki seçeneğin var.
Bir,
ayrılmak, bunun için sessiz kal, aldattığını kesin ispat edecek deliller topla. Elinin güçlü olduğunu görünce ya kendi sana peşinen fazlasını vermeyi kabul eder, ya da sen mahkeme de rahatça alırsın. Mahkemeye kalınca biraz zaman alır boşanmak.
Boşanırken bir diğer konu onu rezil edip etmeme konusudur. İstediğini verirse, Anlaşmalı boşanırsın.
İki,
Devam etmek, çocuğum var ne yapayım, falan filan inter milan dersin, aldatmayan mı var dersin, söz verdi dersin, Allah belasını versin ama ne yapayım dersin... imkanım yok dersin, biraz ona fatura kesersin, tatil falan, yoluna devam edersin, büyük bir ihtimalle sende ilerde aldanırsın.10 Yorumla
+1 yılHemen harekete geçip belli ettirme. Takip et onu eğer şifresini biliyorsan gece uyurken tlfnu kurcala ha eğer şifresini bilmiyorsan direk ona göster bunlar ne diye bakalım sana ne diyecek yalan söyleyecek durumu yok çünkü her şey tlfnda apak açık ortada hatasını anlasın ve bence yanında durma terk et onu eğer affedersen yine yapar yine üzülen sen olursun bunu yapma kendine bence
12 Yorumla
Soran+1 yılŞifresini bilmiyorum tüm telefonu kurcaladım almam gereken görüntüleri aldım ve telefonu yanına geri bırakıp balkona çıktım içeri girmek bile istemiyorum nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum çok sinirliyim ama öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum
- +1 yıl
Şimdi öfkelisin sakin ol ve sabah olmasını bekle zaten görüntü almışsın iyi yapmışsın. Muhtemelen zaten uyku tutmaz seni artık ve sakin bir kafa ile iyi düşün mantıklı hareket et canım seni üzmesine izin verme ezdirme kendini çünkü bu durumda sen haklısın sabaha kadar iyi düşün ve ona göre hareket et. Ama bunu unutma eğer bunu affedersen inan bana tekrarı yine olucak ve üzülen yine sen olacaksın
+1 yılBir de derler güven duymuyorsan niye birliktesin diye. Alın işte size örnek. Bir insan hadi şifre de koyar. Onu da anlarım. Benim de telefonum şifreli ama ben şifre saklamam. Çünkü çekincem yok. Şifre saklayan biri bir naneler yiyordur. Gerçi saklamayıp fake hesap açanlar, gizliden ikinci bir numara kullanan kişiler de var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNe kadar kötü bir durum ya. Ben olsam uyandırır uykudan hesabını sorardım bir güzel. Eğer ortada çocuk yok ise ayrıl derim yok yakınken. Yani ben anlamıyorum bu erkeklere neden tek bir kadın yetmiyor yani ne oluyor bir sürü kadınla konuşunca. Madem sadık olamıyorlar o zaman niye ciddi bir yola giriyorlar.
11 Yorumla
+1 yılEğer boşanmayı düşünüyorsan asla ve asla aldatma. Başka bir erkekle konuşma dahi. Cünkü dava çekişmeli sürece girerse ki , aldatma var diyorsun süreç öyle ilerleyebilir. Artık senin davranıslarında , geçmiş konuşmalarında önemli olacak. Bu dkdan itibaren kimlerle neler konustuguna cok dikkat etmen gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılAcele etme sakin ol ve eşini borçlandırmaya bak altın falan aldır zaten delilerin elinde kredi cektir ama hesabına attırma elden al boşandıktan sonra elinde sermayen olsun o yaratıkta o yaratıkta uzun bi süre o borçu ödemeyle hayatı zindan olsun
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay önce adıma kredi çekmişti
Soran+1 yılBenim hayatım zindan oldu
- +1 yıl
Offfff yani o krediye sizde ortaksınız boşanma olursa ortak ödeyeceksinizdir
Soran+1 yılBenim adıma çekildiği için borç bana kalıyor
Soran+1 yılAma şöyle bir şey var ki para benim hesabımdan direkt olarak onun hesabına gönderilmiş
- +1 yıl
Eşler evlilik içerisindeki borça ve edilinelin mala ortaktır
- +1 yıl
Bakın bu güzel bir şey sizin hesaptan onun hesabına aktarıldıgı
- +1 yıl
Zihnet sizindir ona bi hak idda edemez
- +1 yıl
Nafaka ve tazminat isteyin
Soran+1 yılİnternet üzerinden araştırdım çekilen kredi borçlarından eşler sorumlu değilmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmakla filan olmaz bu işler. Bir yaptırım uygulaman lazım. 1 ay ailenin yanına git, kocan evde tek kalsın, 1 ayda kafasına dank eder zaten o gelir konuşmak ister.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen yanındayken beni aldatan ben gittiğimde neler yapmaz
- +1 yıl
Olay aldatması değil sen olmadığındaki durumu görmek. Sen ona böyle davranmaya devam edersen beni kaybedersin korkusunu aşılayabilirsen diken üstünde olacaktır eğer onu aşılayamazsan hiç çekinmeden devam eder bunu yapmaya.
Soran+1 yılİyide beni aldatan biri zaten beni kaybetmeyi göze almıştır
+1 yılsakin olun, ve acbaa neder die kendinizde bi eksiklik arayın, sonra eşinizle beni aldatır mısın aldatmaz isen neden die konuşun, baktınız yalan söylüyor doğruları söyleyin ilk önce eşinizle konuşun, konuşmadan fevri hareket etmeyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGece telefonun bayağı bir çaldı ve bir o kadar da mesaj geldi diyin sabah olduğunda... Ne cevap verecek bakalım ona göre davranın. Çok kötü bir şey bu ya insan sevdiğine, sevgisine biraz olsun sadık kalır...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEğer eşin iletişim kurabilecegin saglikli biriyse uyandır bu konu hakkında sakince konuşun. Seni gerçekten aldatmışsa sevmiyor demektir ayrılmani tavsiye ederim
17 Yorumla- +1 yıl
Ama eşini uyandırmadan önce telefondaki mesajların fotoğrafını çek sonradan delil olarak mahkemeye sunabilirsin
Soran+1 yılHepsinin fotoğrafını aldım fakat sağlıklı bir şekilde konuşamam ben şu an
- +1 yıl
O zaman sakin olmayı, hatta ertesi günü bekle. Böyle durumlarda asla ama asla duygusal olmamalısın. Bu her şeyi daha da işin içinden çıkılamaz yapar.
Soran+1 yılNe yapmalıyım?
- +1 yıl
Eşinle sakin bir şekilde konuşabileceksen şu an konuşmani tavsiye ederim ama eğer yapamam diyorsun yarını bekle bence. Uyuyabiliyorsan uyu, büyük bir şey yaşadın ve dinlenmeye ihtiyacın var
Soran+1 yılAsla uyuyamam panik atak ve anksiyete krizi geçirdim tüm vücudum titriyor
- +1 yıl
O zaman kendinize bir bitki çayı yapın, sevdiğiniz bir film dizi varsa onu açıp izleyin. Zihninizi başka şeylerle dağıtmaya çalışın. Biliyorum zor olacak ama sabaha kadar bunu düşünmek yerine başka şeyler yapmanız sizin yararınıza olacaktır
Aldatmış yani ayrılman daha mantıklı defalarca aldatmış göz yummaman gerek telefonunda fotoğraflarını alırsan yazışmaların mahkemede işine yarar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence eşin sen gör diye yapmış olabilir. Yoksa o saatte niye telefon açık ve Allah Allah sen nasıl uyanmissin...
23 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum bilerek yaptığını
Soran+1 yılUyurken açık kalmış Youtubedan video uyandığımda hala açıktı
- +1 yıl
Anladım. Video izleyerek uyuyakalmis yani. Bilmiyorum ben soğurdum ya. Evlenmiş ama evliliğin gerektirdiği zihinsel durumda değil bence, hala başka kadınlarla flört ilişki vb peşinde..
Yani bu durumda yapılacak şey belli zaten de bir şans vermek istiyorum diyorsan telefonuna bir daha şifre koymayacak telefonunu senden kısıtlamayacak vs
Yapan yine yapar biliyorum ama bir şans vermek istiyorsan bunları yaptırabilirsin en azından00 YorumlaCanını acıtmak istiyorsan bişey olmamış gibi davran bu gece de birlikte olmak için yanaş ona aletini çıkardığında al ağzına kopar ve suratına tükür sonra daha önceden hazırlamış olduğun valizini al ailenin yanına git boşanma davası aç
00 Yorumla
+1 yılMesajların hepsinin fotoğrafını çek tarihiyle beraber ondan gizli bir şekilde bir avuktla görüş ve her şeyini elinden almaya bak böyle bir serefsizligi nasıl yapabilir siz evlisiniz ilerde belki çocuklarınız olacakti nasıl cocuklarinin ve senin yüzüne bakacak bu adam kesinlikle boşanman lazım ama öyle sessiz sedasız boşanmak olmaz ona iyi bi ders vermen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim sence mahkeme dışında?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiz evlenilecek kız bulamıyoruz. Millet bulduğu kızı aldatıyor. Ne garip bir dünya
22 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
+1 yılAldatmış kanka ne yapmayı planlıyorsun sakin kalıp. Kanıtları topla nafakalı boşan.
Şu aldarmalarda muhakkak aldatılan nafaka almalı. Cinsiyet fark etmeksizin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yani şifresini vermemesinden hiç mi şüphelenmedin? Sen şu an eşine bunun hesabını sormak yerine buradaysan aradığın tek şey tutunacak bir dal ya da kendini avutacak bahanedir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılNeden tek eşli kalamıyor bu pis sapıklar anlamıyorum gerçekten
30 Yorumla
+1 yılhepsinin ekran görüntülerini al kaydet sakla bir dakika bile düşünme hemen boşa tazminat al nafakanı al gönder evine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bir değil birkaç kızla aldatmış bir de. Benim saf ablam da hakaret etmek istemiyorum diyor. Tanınmayacak hale gelene kadar dövmelisin o yaratığı.
00 YorumlaÖnce çok iyi düşün sinirle hareket etme boşanmak mantıklı seçenek ailenle konuş çok zor çok üzücü bir durum asla kavga hakaret sinirle hareket etme
00 Yorumla
+1 yılEmin ol çok üzüldüm.
Böyleleri oldukça evlilik uzak !
Yapacağın şey boşanmak. Affetme sakın. Çünkü yine yapar.
00 Yorumla
+1 yılFotoğraflari kendine at msjlari falan. Mahkemede delil olarak kullanırsın. Bu arada hangi şehirde ailen sen hangi sehirdesin
00 Yorumla
+1 yılSinirle hareket etmen gereken bir konu boşan direkt. Aldatma affedilecek bir şey değil iğrenç bir şey, böyleleri bir türemese de artık bıktıkk.
00 Yorumla
+1 yılLan ne sinirle hareket etmesi ya boşan hâlâ durdugun hata
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanacağın zaten ama Onunda acı çekmesini istiyorum
- +1 yıl
Ben sana bir şey diyim mi en büyük intikam sessiz kalmak ve unutmaktir. Ben buna çokça kez şahit oldum. Tek kelime etmeden haksretsiz git boşan o şeref yoksunu da anlasın nasıl bir ksdini ksybettigini
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhala yanında huzurla yatabiliyorsa bu da senin hatan
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılşu an sınırlı dindir yarin konus7n dahsniyi düşünürsün sen de sağlıklı sorular sorarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sormalıyım sence?
- +1 yıl
Gördüğün mesaj karı sor ve neden yaptın de ben yetmiyormuyum sana de
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Sakin ol onu en ummadığı zamanda yüzüstü bırak çek git
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne zaman?
Soran+1 yılVe hiç hesap sormadan mı?
Soran+1 yılHaklısın
Eğer çocuk yoksa evden kov gitsin çocuk varsada baştan çocukla babasının evden gitmesi gerektiğini uygun bir dille anlat ve yine yolla o adamı evden çocuk psikolojisini düşünmeniz gerek.
224 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok
Soran+1 yılHesap sormalı mıyım yoksa direk terk mi etmeliyim bilemiyorum
- +1 yıl
Hesap sorarsan bir kavga içine gireceksin sormak istediğin hesabı bence mahkemede delillerinle çok güzel sorarsın aileni ara ve destek iste sabah ilk işin bu olsun eğer kavga edersen onunda sana delil olarak kullanabileceği kelimeler sarf edebilirsin bir avukat olarak benden sana tavsiye kesinlikle bir münakaşaya girme en ufak bir hakaret bütün okları sana döndürür (delilli hakaret tabikide eğer elinde ses kaydı mesaj olursa olay sanada döner)
Soran+1 yılBana dönemez çünkü o özel hayatın gizliliği ihlaline giriyor onun için de ayrı dosya açabilirim şu an yapabileceğim en kolay şey zaten dava açmak ben onun unutamayacağı bir şey yapmak istiyorum dava kolay
Soran+1 yılBu onun aklına gelmez ki zaten mahkeme benim arkamda durur bu deliller varken
- +1 yıl
Onun gelemez ama avukat tutarsa onun gelir canım gerçekten kötülüğünü istemediğim için ve ortada bir çocukta olmadığı için sana yapabileceğin en mantıklı hareketi söylüyorum ve delilleri mahkemeye sunarken telefonundan gösterme hepsini çıktı olarak a4 kağıdına bastır ve öyle teslim et sana karşı kullanabilecek bir şeyi kalmasın
Soran+1 yılMantıklı
Soran+1 yılAvukat mısınız
- +1 yıl
Ve kesinlikle tekrar söylüyorum dava açıldıktan sonra özel hayat gizliliği diye bir şey kalmaz delil her türlü geçerli sayılır öyle bir ülkede hukuk sistemi içindeyiz ki üzülerek söylüyorum dava sana bile dönebilir hakaretten en mantıklısı al biletini git ailenin yanına davanı aç tek bir kelime bile etmeden boşan ona en güzel cevap en güzel tokat olur
Soran+1 yılTam olarak ne yapmalıyım yarın direk ailemin yanına gidip en kısa sürede delilleri A4 kağıdına çıkartıp dava mı açmalıyım ?
- +1 yıl
Evet öyle dava açarken zaten diğer tarafın haberi olmadığı için mecburen çekişmeli olacak size delillerinizi soracaklar delillerinizi sunun bu süre zarfında size ulaşmaya ve hakaret mesajları atarsa direk mahkemeye bildirin ve kesinlikle geri dönüş sağlamayın sizin açınızdan iyi olmaz olabildiğince sabırlı olun davanın sonucunda mutlu olan siz olursunuz eğer dediklerimi uygularsanız ama yok ben dayanamam kavga ederim derseniz o sizin bileceğiniz iş o kısım beni ilgilendirmez ben yapabileceğim maksimum desteği sağlamaya çalışıyorum
Soran+1 yılSize birkaç soru sorabilir miyim özelden?
- +1 yıl
Mahkeme eğer avukat tut derse tutabilirsin ya da mahkeme zamanı yaklaşınca karşı tarafın avukat tutup tutmadığını öğrenebilirsin ama dava çekişmeli olacağı için tutar ve sizde tutmak durumunda kalırsınız sadece en başından itibaren avukat ücreti ödemeyin diye demiştim ama direk bir avukatlada işi halledebilirsiniz
Soran+1 yılTakip attım beni takip ederseniz mesaj atabilirim
- +1 yıl
Hukuki yolla çözülmeli Meloş hanım
- +1 yıl
Melo hanım avukat misiniz cidden
- +1 yıl
Evet ihtiyacım var. Cidden avukatsın demi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO birden gelen his... hiç yanıltmaz, hiç...
İlla açık verecek bekle00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonundan görüşme geçmişlerini kaydet. Ekran görüntüsü al.
00 Yorumla Evli olmayan bir kadın ne yapıyorsa onu yapıcaksın tatlım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yaa bence mutsuz olacgin seyleri aramamalisin, yalan dunya daha guzel
00 YorumlaSeni bir çok kişi ile aldatan erkeğe ihtiyacın var mı gerçekten yoo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanıtları topla. Boşanma davası açtı. Tazminat davası aç. Tüm parasinı al. Bunu da ben mi söyleyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka onları zaten yapacağım ama onun da canının yanmasını istiyorum bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın hemen aldatma bı intikam planı kur sakın kafanla ve ona göre davran hcbirsey olmamış gbi davran
06 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey olmamış gibi davranamam ama nasıl intikam alacağımı bilmiyorum sen olsaydın ne yapardın?
Cevap sahibi+1 yılBn zaten bunu uyguluyorum
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz
Soran+1 yılSen gizlisin ve bende gizliyim nasıl olucak
Cevap sahibi+1 yılİki dkligna cikiyrm gizliden yaz hemen
+1 yılDöküm tavayla kafasına indir küüütt diye kafasında aldattığı kızlar uçuşsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSabah karşına alıp konuş eğer imkanın varsa da bosan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelefonunla fotolarını çek kanıt olarak sakla mahkemeye verdiğinde donuna kadar alırsın hemen fotolarını al söyleme
022 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım
Cevap sahibi+1 yılYaptın mi zaten
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sürelik evliliğiniz çocuk yok demisiniz birde fotolarda belli olsun whatsapp vs mi yazismis siz en iyisi sakin kalın söylemeyin bir şey avukatla görüşün anlatın
Soran+1 yılTemmuzda 1 yıl olmuştu... :)
Cevap sahibi+1 yılYaslariniz kaç genç eşini aldatiyor birde namussuz
Soran+1 yılDaha önce şüphem yoktu telefonunda şifre vardı ama bende de vardı özel alanlar diye kurcalamıyorduk bu gece sebepsizce uyandım ve içimden bir ses bakmam gerektiği söyledi
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım o da 23
Cevap sahibi+1 yılTesadüfe pek inanmam siz bir şey söylemeyin ona direk avukatla görüşün mahkemeye verin ailenizin yanına gidin size bir zarar vermesin
Cevap sahibi+1 yılBoşanma davası açın yani bu namussuz affedilmez gencsiniz daha
Soran+1 yılŞu an o kadar sinirliyim ki boğmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSakin olun siz ona bosanirken cezasini keseceksiniz şimdi bir şey yapmayın zarar verir telefonunuzu alır sakin olun
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey söylemeyin ailenizin yanına gidin ordan konuşursunuz
Soran+1 yılAtak geçirdim ilk mesajları görünce aldatılma duygusu çok kötü bir şeymiş Allah kimseye yaşatmasın ama bu duygu beni de yakar onu da yakar ömrü boyunca asla unutamayacağı bir şekilde ayrılmak istiyorum ama sinirli olduğum için hiçbir şey aklıma gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sorulmaz da neler gördünüz
Cevap sahibi+1 yılSakin olun kanıtları alın bir yıllık evlilikte aldattığı kanıtlansın parasını yersiniz o sürünür
Soran+1 yılBirçok kızla +18 konuşmuş
Soran+1 yılVe mutlu sonlu masaj salonlarına gitmiş
Cevap sahibi+1 yılFotoğraf veya videoları varmiydi
Soran+1 yılFotoğraf var
Cevap sahibi+1 yılSiz sakin olun bir şey söylemeyin onla karşı karşıya gelmeyin sabah erkenden çıkın evden rahat bir nefes alın
Cevap sahibi+1 yılKahvaltınızı yapın bir yerde oturun sakin kafayla düşünün eşyalarınızı toplayıp ailenizin yanına geçin bir bayan boşanma avukatıyla görüşün ona anlatın o size herşeyi anlatır
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Durumu ispatla, boşanmak istiyorsan ailenle paylaş ve gerekeni yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanıt topla ve mahkemede donuna kadar al. Ben olsam öyle yapardım. Tabii bu senin hayatın senin kararın.
00 Yorumla
+1 yılgecmis olsun oncelikle, bulduklarinizin ss lerini alin ya da siz resmini cekin viseosunu cekin kayitli kalsin, sonra hesabini sorun, ama en sonunda da affedin bi sure kus kaldiktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç yahu yaşta ve ailenden uzak evlililk yapmak hiç doğru değil
00 Yorumlagayet fevrilikle onu hadi ordan edebilirsin bence senin onun icin yaptığın fedakarlıkları göze alışları düşün ne kadar zaman geçerse geçsin bunu mu hakediyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu devirde herkes herkesi paylaşıyor
ki
ben anlamadım bu soruda
sorun00 Yorumla
+1 yılOncelikle ona bildigini belli etme ve bu sure zarfinda kanit topla screenshot resimle belge aldattigini belgelendirecek ne varsa eline gecir sonra da avukata ver onu bosan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldukça sakin davran. Olgun ol ki daha iyi pişman olsun. Ve boşan tabii ki. Seven biri böylesine değersiz hissettirecek bir şey yapmaz. Ben de aldatıldım. Pişman olduğum tek nokta ona bağırmak çağırmak oldu.
12 Yorumla- +1 yıl
@Mervekkkm bağırıp çağırmakla her şey hallolmaz ki icraat lazım. Ders vermedikten sonra yine akillanmaz
- +1 yıl
Düzeldi mi bari eşiniz
Ayrılmak o zaman napcan aile kurumu yıkılmış yani sinirle kalkar sende aldatirsin hatanın büyüğü olur
00 Yorumla
+1 yılsakin ol. daha sağlam deliller topla boşanmayı düşünüyorsan
00 Yorumla
+1 yılNeden kurcaladınki öğrendin iyimi oldu. Dert sahibi oldun şimdi
00 YorumlaTelefonundan kanıtları topla ve boşan gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBunun sinirle hareket etmesi yok bence ne yapmak istiyorsan çekinme yap
00 YorumlaTelefonuna bakmasına izin vermemesinden anlamalıydın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılfotograflarini cek kanitlarin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇektim
- +1 yıl
yarin ise gittigin de tek tek yolla ona fotograflari :)
sonrada telefonunu kapat babanlara git :)
kimseyede bisey anlatma bir iki gun kafani dinle sakin kal
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHemen çocuk yap. Kaybetme bu adamı. 😃😃
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok akıllısın
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam beni aldatmış. Sinirle hareket etmek istemiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler