Güncellemeler
+1 yıl
Benim telefonumu eline alacak kız anasından doğmadı elimde telefonu gören sevgilim kıskançlık krizi geçiriyor ne bok var telefonda diyor sanane ya sanane demi ama isimiz gücümüz var elime telefonu alıyorum sevgilim diyorki bırak o telefonu zeynep diyor ne var bakıyorsam suçmu başka kızlarla ihanet yapıyormuşum telefonda capkiniz diye de bu kadar olmaz sana çip takacam zeynep diyor karı kız yaklasmasin sana diyor kızsa kizligini bilsin yeter artık kıskançlık krizi yaşıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Size hak veriyorum bir ilişkide en önemli şey özel alanlara saygı duyulmasıdır ve tabii ki güvendir sevdiğiniz kişi demek ki size güvenmiyor ya da saygı nedir bilmiyordur.
Aynen öyle güvenmiyor bana şüpheleniyor zaten çok haklısın bir ilişkide güven önemlidir bizim raconumuzda özel alana saygı lazım mesela ben kız arkadaşımın telefonunu kurcalamam güvenirim benden başkasına bakmaz bilirim zaten baksaydi engel olamazdım yapacağını yapardı şimdiye kadar bende kıskançlık yoktur yerine göre kıskanırım kıskanacak bir durum varsa kıskanırım beni kıskandırırsa soğurum ben sevdiğim kadına güvenirim ama o bana güvenmez sürekli zeynep ver telefonu bakacam diyor bana bütün kızları öldürecek kadar kıskanıyorum seni diyor psikopata bağladı beni korkutuyor bazen belkide doğuştan erkek olarak doğmadım ya kız olarak doğdum doğuştan ve kızlara ilgim var ya deli gibi kıskanması bu yüzden çıldırıyor kız eskiden böyle değildi bağlandı bana iyice
Diyorki sen benimsin zeynep diyor kimse sana bakamaz diyor kızlarla konuşmana onların senin yüzüne bakmasına bile dayanamıyorum diyor cok kıskanç bir sevgilim var kızlarla samimi olma şakalaşma diyor yani seviyor aslında çok seviyor beni benle birlikte oldu ya ondan da huysuzlaniyor benimle birlikte oldu insan dokunduğu birine kiyabilirmi başka birisine kolayca verebilir mi veremez dokundum ya ona hala yıkansa bile geçmiyor o yüzden kız bana sürekli zeynep duygularımla oynama diyor aldatılma korkusu var terkedecem diye korkuyor
Kiskanmak çok kötü bir durum belki bizde çok canımız yanar ya ben ölürüm çok sevince kıskanırsın ya dünyadaki en korkunç duygu senin sevdiğini başkasıda seviyor diye düşünsene ne korkunç bir duygu düşünsene sevgilimle birlikte oldum ben kıza dokundum öptüm elini tuttum sevdi beni saçımı okşadı dokundu belki ölecek kadar değer verdi ağladı sonra düşünsene başka biri geliyor onunla konuşuyor samimi oluyor sohbet ediyor gülüyor başkasıyla ya başkasıyla başka biriyle yan yana hergun başkasına bakıyor başkaları ona bakıyor ne delirtici duygu şu kıskançlık valla kız haklı aslında ya başkasına aşık olmamdan korkuyor zeynep benden başkasına aşık olma diye yalvarıyor kız bana gururunu çiğniyor bence haklı aslında ama telefonumun kurcalanmasini yine de sevmiyorum benim sevdiğim kadın bana dokundu başka kadınlar bana yaklaşınca acıdan geberir tabi bende onu kıskanırım seven kıskanır abisinin gülü
Birak kızlarla sevgili olmayı kızlarla arkadaş olmama bile katlanamıyor benim sevdiğim kız
Sevgilim kıskançlıktan işi birakmami istedi ya işini tercih edersin ya beni seçersin dedi isyerinde çok kız var dedi ben onun için işimden bile vazgececekdim aptalım ya her çalıştığım isyerinde kızlar olacak ben kırtasiyede çalışıyordum benim musterilerim hep kadındı sevgilim beni kadınlardan uzak tutmaya çalışıyor ama abartıyor ben kirtasiyede çalışırken daha fazla kadın geliyordu hemde dükkanda tek başıma işletiyordum yeri geliyor kızlarla baş başa kaldığım oluyordu ben eski işime dönsem daha çok kızacak üzüntüden burnum kanadı bu kız milleti niye böyle ya benide zorla delirtti kızların çok olduğu ortamda calisamazmisim oldu beni elimden kolumdan tutup eve kitlesin kızlar zeynebe bakmasın diye