Arkadaşlar en sevmediğim şey kız arkadaşlarımın veya sevdiğim kadının telefonumu kurcalamasi sizce neden?

Hayattaki en nefret ettiğim şey telefonumu birinin kurcalamasi en deger verdiğim şey telefonum benim özelim özel alanım eski sevgilimle reelde sevgiliydik biz büyük aşk yaşıyorduk kızla kız benden bir gün telefonumu istedi ver bakacam diyor benimde tam damarlarımda deli kan akıyor vermem dedim inat etti vereceksin hangi kizlarla konusuyorsun dedi korkmayan insan telefonu çıkarır sevgilisinin eline verir dedi verirsin vermezsin diye tartışıyoruz ben zaten çıldırmış durumdayım telefonu verirmiyim sizce asla vermem telefonumu kiskancliktan asılıyor zorla alacak merak ediyor hangi kızlarla chat yapıyor hangi kızları takip ediyor diye kıskançlık krizlerine girdi vermedim telefonumu sizce kim hakli sevdiğim kadın mı benmi haklıyım belki ben telefonda kız resimlerine baktım sen eline benim telefonumu ne münasebet alırsın genç delikanlı insaniz hadi telefonumda başka kızlarla uygunsuz resimlerimi görse yakalasa nolacak hadi benim telefonumda uygunsuz kadınlarla kameralı konusmalarimi veya kameralı sohbetim veya uygunsuz konusmalarimi yakalasa kızlara telefon verilmez kızlara telefonumu kurcalatmam asla benim özel alanım
Güncellemeler
+1 yıl
Benim telefonumu eline alacak kız anasından doğmadı elimde telefonu gören sevgilim kıskançlık krizi geçiriyor ne bok var telefonda diyor sanane ya sanane demi ama isimiz gücümüz var elime telefonu alıyorum sevgilim diyorki bırak o telefonu zeynep diyor ne var bakıyorsam suçmu başka kızlarla ihanet yapıyormuşum telefonda capkiniz diye de bu kadar olmaz sana çip takacam zeynep diyor karı kız yaklasmasin sana diyor kızsa kizligini bilsin yeter artık kıskançlık krizi yaşıyor
Arkadaşlar en sevmediğim şey kız arkadaşlarımın veya sevdiğim kadının telefonumu kurcalamasi sizce neden?