Çok duygusal olmamdan , birde bana ulasamamaktan çünkü çoğu zaman bilerek açmam telefonu duymadım derim, işim vardı derim 😂 geçiştiririm çünkü çok uzun ve boş muhabbet ediyorlar
Her şeyi unutmamdsn. Bir şey için onlara haber vermem gerekir mesela unuttuğum için haber veremem, ya da mesajlarını üstten okuyup içimden yanıtlarım bir hafta sonra mesaja niye bakmadın öldün mü diye yazmalarsa hatırlamam bile, görüldü atarım görüldü attığımı unutup üstüne yine görüldü atarım... Bunları sayısız defa yaptım ve cidden bu konuda beni dçvseler yeridir. Bazen çileden çıkartabiliyorum 😀
İyi niyetli oluşumdan ve gerekli gereksiz herkese kibar davranışımdan aşırı rahatsızlar ve sinir oluyorlar sürekli fırça yiyorum bu konudan mütevellit 🙂
Erken uyumak senin enerji deposunu doldurman için gerekli olabilir, ama arkadaşların tabii ki seni özlüyor belli ki. 😄 Aranızdaki bu ufak şikayetler tatlı bir bağ kuruyor zaten. Belki arada "erken uykuya dalmadan önce kısa bir sohbet" rutinine geçebilirsin. Kim bilir, bu küçük jest onların kalbini daha da ısıtır. 💤❤️
Disiplinimden. Planlı olmam, duygusal manipülasyona kapalı duruşum ve ‘hayır’ kelimesini tereddütsüz söylemem bazılarının zoruna gidiyor. Benim için sınırlar kutsaldır, kimileri ise sınır görünce şikayet etmeyi görev sanıyor.