https://www.youtube.com/watch?v=Hq9qU2kY1Hg
Gelmedi... 🥲🥲

Kızlar genellikle kabul etmezler.. hatta en güzel taşı beklerler sdjsdj tabi ki de yüzük gelenek olarak önemli bir yere sahip ama bence insanlar birbirini sevdikten sonra öyle lüks yüzüklere ya da pahalı gösterişlere gerek yok yani yüzük olmadan evlilik olmaz demek saçma bence. birde Bazı çiftler geleneksel nişan yüzüğü tercih ederken, diğerleri daha farklı veya sembolik mücevherler kullanabilir. Önemli olan, evlilik teklifi anının samimiyeti, anlamı ve çiftin birbirlerine olan sevgisi ve bağlılığıdır. Eğer bir erkek pırlanta almak yerine farklı bir nişan yüzüğü veya farklı bir sembol kullanmayı tercih ediyorsa ve bu tercihi partneri ile uyumlu ise, evlilik teklifi kabul edilebilir. Önemli olan, çiftin ilişkisinin özel ve anlamlı olmasıdır. Herkesin beklentileri farklıdır, bu nedenle açık ve dürüst iletişimle, her iki tarafın da mutlu olacağı bir teklif düzenlemek önemlidir.
Pırlanta, bayağı uzun zamandır erkeklerin verdiği kadınların ise istekle aldığı bir şeydir ayrıca aynı zamanda o kişinin evli olduğunu belli eder. Evlilik teklifi ise tamamen hislere dayanan artık hayatını onunla geçirmek istediğinin sonucudur. Evlilik teklif edilirken pırlantaya gerek yoktur. Fakat o pırlanta kişiyi evli göstereceği için sonradan da alınmalıdır. Yani yok efendim bana pırlantayla Evlilik teklifi etmedi diye reddedilmez o teklif. Çünkü teklif eden kişi gönlünce ister evlenmeyi.
Düşüncelerinden ötürü seni takdir ediyorum
Teşekkür ederim🙂
@aloovera evet istiyorlarki kızı alalım ama masraf yapmayalım gelinlik giymesin ee yüzük saçma ee bu perdede olmasın düğünde yok o yok bu yok cimrilik cimrilik. Maddi durumları yoksa evlenmesinler sonra ilerde o kadının içinde ukte kalıyor başta takmam kafaya diyenler sonra çok üzülüyor millet anlatıyor benim düğünüm şöyle evlilik teklifim şöyle seninki nasıl vs vs kadın cevap veremiyor zaman geçtikçe anlıyor ama iş işten geçiyor ve bunların değeride bilinmiyor genelde zaten niye bilinsinki biz kendimize eşya aldığımızda bile pahalı olanı ucuz olandan üstte tutup dikkat etmiyormuyuz bu her ne kadar evlilikte olsa durum bundada pek farksız değil.
Bsbsjsjsn ben ondan bahsetmedim. Eğer öyle olursa tekliften bir süre sonra almazsa arıza çıkar ndjdjsjsjjsjs
Pırlanta alacak durumu olmayan insandan bunu beklemek bu olmazsa evlilik olmayacak demek , baştan evlenilecek insan olmadığınızı anlatır karşı tarafa. Gücünün yettiği kadarını getiren cimrilikten değil imkansızlıktan alamayan insanın da teklifi benim için en az pırlanta kadar yeterli ve geçerlidir.
Edilir. Taştan etkilenmem ve öyle bir isteğim hiç olmadı.
Pırlanta bu ama taş sayılmaz ki adsjkfl
Pırlanta da olsa taş değil mi sonuçta jsjdjf
Çakıl taşı ile denk dion yani asldkjfl
Sevmeyen biri için çakıl taşından farkı yok diyorum yani jdjfkf
Külahıma anlat asdklfj
Onu all ve çıtır çıtır ye pislik jsjdjf
İçine dondurma koyam da öyle yiyem akljdsfjlk
Boğazına dikkat şişmesin jsjsjr
Şu resme bakarsan şişmez adskljfjlk
www.vippng.com/.../...6079_nazar-boncuu-circle.png
Onu boynuna as yakışır jskdkf
aslkjdfjkl delirtme beni asdlkfjd
Delinin tekisin ben bişey yapmıom kdjfjf
Sanırım haklısın aldksjf
Cevap
28Cevap
Edilebilir. herkes illa pırlanta alacak diye bir kaide yok
Pırlanta veya değerli taşlar, evlilik teklifi için geleneksel olarak tercih edilen hediye seçeneklerinden biridir, ancak evlilik teklifinin kabul edilip edilmemesi yalnızca pırlanta almakla sınırlı değildir. Evlilik teklifleri, çiftlerin duygusal bağlarına, ilişkilerine ve kişisel tercihlerine dayanır.
Evlilik teklifi yaparken, özellikle çiftin birlikte yaşadığı deneyimleri, duygusal bağı ve geleceğe yönelik planları önemlidir. Bazı çiftler için pırlanta veya değerli taşlar önemli olabilirken, diğerleri için bu tür malzemelerin ötesinde anlam taşıyan detaylar daha fazla önem taşıyabilir. Önemli olan, teklifin içten ve anlamlı bir şekilde yapılmasıdır.
Bana bilgisayar ile teklif edilse direkt kabul ederim. 😄
Marka model asdklfj
Teklif edilen kıza bağlı. Hediye olarak 10 binden aşağısını kabul etmeyen biriyse edilmez. Edene de hakaret eder ve kırıcı konuşur. Hayata daha farklı bakan, görünenden ziyade görünmeyene meftun biriyse bunu dert etmez. Samimiyete bakar sadece. Ona göre de edilir hatta reddedilmez.
Pırlanta almak geleneksel bir evlilik teklifi ritüeli olabilir, ancak evlilik teklifinin kabul edilip edilmemesi yalnızca pırlanta gibi bir hediyeyle değil, ilişkinin derinliği, anlamı ve çiftin birbirine duyduğu sevgiye bağlıdır. Her çift farklıdır ve pırlanta olmadan yapılan bir evlilik teklifi de anlamlı ve özel olabilir. Önemli olan, çiftlerin birbirlerine duyduğu sevgiyi ve bağlılığı ifade etmeleridir.
Evlilik teklifi sadece ve sıfır masraflı olmalı. Yok illaki yüzük olacak, sürprizli olacak v. s. diyorsa ben ona hiç evlilik teklifi etmem. Çünkü o kişi maddiyata önem veren biri demektir. Maddiyata önem veren biriyle evlilik kabul gibi olur.
Krediyle borçla harcla alinan bı pirlantadan bı hayir gelmez. Bence en güzel bağ sevgidir. Bu sevgiyi de maddesellestirmek hiç doğru değildir. İnsan sevdigine hayat arkadaşı olacak insana elbette imkanlari ölçüsünde kız istemese de biseyler alarak mutlu etmek ister. Lakin bu gibi jestler borçla harçla yapıldığında anlık mutluluk getirse de sonrasinda evliliği tatsizlastirir. Sirf adet olarak kabul görmüş o kadar çok şey var ki evlilikle beraber diretilen. Ve elalem ne der diye yapilmak zorunda birakilan. Yazık o yuva kurmak isteyen insanlara.
Aldıkta kabul ettide ne oldu, bunlar boş işler kardeş, taşa demire metale kaldıysa kabul etmesin zaten gerek yok, tabikide imkanlarin dahilinde elinden geleni yapacaksın, kadınların hoşuna gider bu tür şeyler, ama Barış Manço nün bir sözü var kapağa kulpa sapa itibar etme dostum içi boş tencerenin bu sofrada yeri yok...😉
Bence hic bir alakasi yoktur
Biz bu dünyaya pirlantalarla gelmedik
Bir insanin durumu yoksa
Ona zorla bana pirlantali yüzuk al diyemezsin
Egerki sen onu seviyorsan zaten o sana pirlanta almadi diyede onu kirmanin alemi yoktur
Önemli olan benim icin yüzuk degildir
Onemlu olan sevdigimin kalbinin pirlanta gibi olmasidir
Ve ben bir kere sevdigim adamin kalbine dokunmussam bundan güzel bir evlilik teklifi yoktur bence 😊
Pırlantayı herkes maddi durumuna göre alır. Yani illa kafam kadar tek taş olsun modunda değilim. Bunlar ticaret resmen bana göre.. Bir insanı seviyorsanız ve o kişi sizi seviyorsa çul çaputun bir yere kadar önemi kalır.
Kalbi pırlanta olsun yeter dion asldfkj
Yani pırlanta olması zor da, gümüş altın falan ahdhs
Bakır, demir, plastik, ip veya hayali yüzük de olabilir askljdf
ahsh ben kalpten bahsetmiştim 😂
ajkldfs konuları karıştırdım alskdfj
Hayatınıza almak istediğiniz kişiye sorun
Pırlantasız evlilik teklifi olur, düğünsüz gelinliksiz evlilik olur, full döşeli eşya yoksa da samanlık seyran olur ama beyler nedense pırlantamın taşı küçük gelinliğimin kuyruğu kısa diye ağlayanlara aşık oluyor. Biz bildiğimiz yoldan devam
Niye şartmı pırlanta olması
Ayrıca güzel anlamlı dugusal sözler le edilen teklif daha anmlı daha duygu sal daha romatik
Ne yüzlük ne dugu içern sey o mu saçma olmsa da olur yeterki içten dugusal anamlı olsun
Yani bence edilir olmsa da olur
Tüketim toplumu dedikleri terimin bayrak taşıyıcısı gibi bir şey bu pırlata yüzükler.
10-15 sene öncesine kadar "pırlanta" süper lüks sınıfındaydı. Ve alabilen kitle sınırlıydı. Eğdiler, büktüler bir şekilde maliyeti daha kabul edilebilir sınırlara çektiler, şimdi olmazsa olmaz oldu.
Artık tektaş'ta yetmiyor. Daha fazlası, daha gösterişlisi isteniyor
Evlenme teklifi ederken pırlanta yüzük,
İsteme ve nişanı bir arada yapsa çiçeği, çikolatası, nişan yüzüğü ayrı, takılan altını ayrı,
Düğünde altın isterler ayrı...
Gören mal alıyoruz zanneder :D
Yemin ederim bende hiçbirini istemiyorum bu sefer değersiz olursun diyorlar
Ya usulünce yapılan yapılsın da, aşırıya kaçanlar gramaj belirtenler absürt:)
Valla aşiret düğünleri var, bende asiretten biriyim her neyse. Kadın altınları taşıyamıyordu o derece. Fazla gereksiz istiyorlar anlamıyorum bide sanki kızları dünyada tek bise de benzeseler
Hele doğu kültüründen hiç bahsetme
Baştan aşağı görgüsüzlük abidesi... Bu ülkenin insanından da kültüründen de bir yol olmaz 😂
Coğrafya kaderdir, benlik durum değil bu.
Emin ol herkesin içinde böyle bi isteme hevesi var. Sadece belli etmiyorlar, dogulular direkt söylerler.
İstemeleri de, evlilikleri de, düğünleri de kendilerinin olsun. Yeter ki benden uzak olsunlar. 😃
Kaliteli insanlar vardır bunu hiçbir zaman unutma, önemli olan anlaşabilmek.
Insanların da ne varmış biri yaptı diye herkes aynı kefede bu kafadan cikarsan mutlu olursun. Sende bu insanlardansın ama sana genel gözüyle bakmadığım için yazdım.
O ince ayrıntıyı layığıyla anlarsın umarım
Benim öyle bir inancım yok. Türkiye de öyle alçak gönüllü kadında yok. Kimse ailesini karşısına alıp "ben onu seviyorum. İsteklerinizi kendinize saklayın. Bizim başka planlarımız var." Diyemez. Bana hikaye anlatma ;)
Çok yanlış düşünüyorsun, bu kafayla ne kadar yaşarsın. ALLAH bilir.
Çok pişman olacaksın ama iş işten geçmiş olacak ondan dolayı susup yaşamanı bekliyorum.
Ya hadi gülüm hadi güzelim bana akıl verme, senin çok ötendeyim ben
Doğru gerimden geliyorsun sadece.
Akıl yaşta değil başta olurmuş onu anladık şu 10 dk dan.
Iyi geceler ;))
İyi geceler
valla ben düğündür kınadır falan bu işlere girişmem istememde karşı taraftan ama bir zahmet pırlanta alsın yani bide özel tasarım olursa güzel olur yani bi ton masraftan kurtardım erkeği yani yüzüğüm olsun o kadar
Gerçekten seviyorsa (m) elbette edilir. Bir çiçeğe, ip parçasına ya da tek bir sözü için bile kabul edilir. Sevgi parayla ölçülmez
Elbette yüzük alması mutlu eder. Çünkü hangi kadın taş sevmez ama teklif için illa gerekli bir şey değil
ne kadar şapşahane bir yüzüüük soruya odaklanamadım 😍😀😀
Fotoğrafı alabilirsin asldjkf
fotorafını napıcam yüzüğün 😂
Kendine alırsın bir gün alskdjfj
he alırım 😂
Ya da aldırırsın alksdfj
Bir insanla pırlanta için değil kişiliği için evlenilir. Ama maddi durumu olmasına rağmen cimrilikten almıyorsa pırlanta için değil cimri olduğu için kabul etmem.
Hayatını pırlantayla idame ettirecekse ve onunla anlaşacaksa evet kabul etmesin. Maddi bakıp maddi gören insanlar iç huzuru nasıl buluyor anlamıyorum
pırlanta dediğin şey alırken pahalı satarken beş kuruş etmiyor. hayatı paylaşacaksam ne pırlanta ne altın sadece huzur isterim
Yağ kapağının üstündeki plastik kapağı bile taksa razıyız yeter ki insan olsun sevsin saysın değer versin
Neden edilmesin bu kızlar her bku neden abartık popüler kültüre ayak uydurmaya çalışıyorlar anlamıyorum
sırf pırlanta yüzük almayıp da bunun için reddetilen erkekler üzülmeyin verilmiş sadakam varmış diye sevinin para avcısı kızlara gerek yok beni param için seven kız s*ktirsin gitsin s*kime kadar yolu var
Aldatıldın mı daha önce ne bu kin ve nefret relax nxkssks
@bahtsizbedeviiamakiz hayır aldatılmadım ama para avcısı kızlardan nefret ederim
HaklısınıZ
@bahtsizbedeviiamakiz teşekkürler
Edilir, aldığı pırlantadan çok gösterdiği ilgisi bana verdiği değer önemli. Evlilik bi taştan ibaret değil.
Bugün pırlantaya takılan kadın yarın tatile takılır... liste uzar gider.
Paran yoksa evlenme zaten konu yüzük değil
Kabul edilesi ve sevindiren bir evlilik teklifi pırlanta yüzük içermez fikrimce. Gerçek, bâki, güzel, kâlpten bir aşk içersin kâfi, nett.
Edilir fakat böyle özel bi an için alalade bir tutum sergilenmemeli. Biraz çaba sarfetmeli karşı taraf. Neticede hayatta bir defa olan şeyler
Güzelmiş harbi asdkljf
Edilir neden edilmesin yüzük niyettir şekli önemli değil. Sadece müsait anda bir tektaş ya da kadının istediği modeli değişirler olur biter
Sebebine bakmak lazım cimriliktense ışık hızıyla uzaklaşmak lazım
Param yoktu deyip kablo taksa bile razıyım yeter ki o konuma gelelim
Alamayanın kabul edilir almayanın edilmez. Alamamak çaresizlik almamak tercihtir çünkü
Pırlanta olmassa olmaz gibi bir kural oldu. Şart değil tabiki
Zamanı gelince alır sorun değil. Ama yüzüğünü cikardigini bir görürsem varya
parası yoksa bir şey diyemem ama parası varsa ve almıyorsa geçmiş olsun
Kaç karatligim dusuncesine girenlerden deilim 😅 ama yinede hoş bir jest olurdu 💍
Maddi durumu yetersizse yapacak bir şey yok. Ama durumu yeterli ise almalı.
Bakır bileziği ben de alırım ya ne saçma...
Hayır tabiki 3 milyon TL yüzük almayan erkekle olmam jdjfjfj
Sevgisini bir pırlanta ile bir tutmamalısın tutuyorsan eğer her şey boş.
Edilir neden edilmesin. Zaten pek sevmem yüzük, amaç o bağı simgelemesi sonuçta.
Kabul edilebilir. Fazla şaşalı şeyleri sevmem kristal yüzük olursa olabilir:)
Kafam kadar pirlantayi alsa da ben takmam zaten. Ederim ben.
Normal altın yüzüklede edilebilir illa pırlanta olması şart değil
Bana 3 tane anlamlı cümle söylesin yeter. 🤣🤣🤣
Edilir...
- Ben hic bir evlilik teklifini pirlanta ile yapmadim
Dur ya;
ondan mi acaba hic dikis tutturamadik?
- harun bir an durup; He ya, bu ban apirlanta filan dahi almadi deyip basip gitmis olabilirmi acaba?
;-/
Ederim… eskiden evlenirken şunu isterim bunu isterim diyordum Şu an şeyler sevgi saygı istiyorum valla evlendikten sonra da alır
Durumu yoksa gerçekten seviyorsa eder
Alyansta olur, tenekeden bile olur açıkçası ama bir yüzük olmalı. İşi resmiyete dökmek adına.
Bence edilmeli belki durumu yok alamadı yürekten gelsin delikanlı gibi
Pırlanta emperyalizimin dayatması ve toplumumuzun ilginç biir şekilde miti olmuş bir durumdur.
Niyet önemli, pırlantanın hiç mi hiç önemi yok.
Evet ben zaten pırlanta istemiyorum
Yakut mu?
Yani why not
I understand asdfjkl
Edilir, teklif bile olmadan kabul ettim ben
Teklif olmadan neyi kabul ettin aslkdjf
Kısaltıp anlat
Ederim, incilerim dökülmez ya.
Pırlantaların dökülür adslkjf
Dökülürse toplarız sjsjsj
Yardım ederim ama topladıklarım benimdir askdjlf
Etme yardım evlilik teklifi edenle toplarız sjsjsj