Tektaş pırlanta kafalara oturmuş bir kalıp mıdır yoksa böyle olması mı gerekir? Tektaş yerine pırlanta kolye veya başka bir hediye alamaz mı? Evlilik teklifi yaparken tektaş pırlanta almak tercih midir, öyle olması mı gerekir?
Evlenme teklifi eden erkek tektaş pırlanta almak zorunda mı?
Bence almak zorunda değil ama bu artık bir adete dönüşmüş. O yüzden almak gerekiyor. Yani alabilecek olanlar alsın. Şimdi kız istiyosada almamak olmaz. Gönlünü yapmak gerekir. Benim fikrime gelecek olursak bence alınmalı. Çünkü kadınlara takı yakışıyor. Güzel duruyor. Özellikle yüzük iyi duruyor. Sadece ben tek taş değil de beş taşı daha çok yakıştırıyorum. Ama adet tek taş üzerine oluyo. Sonuç olarak beyler tek taşlarını alsın ve tekliflerini yapsınlar. 😅 şimdiden herkese bolşans. Çalışın çalışın anca toparlarsiniz parayı. Bu arada yüzük takanlar nasıl takıyor hayret ediyorum. Ben asla takamam gibi geliyor. Napacaz bu hususta bilemiyorum. Alışmak zor olacak kesin. Iyi aksamlar.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Bence bu bir zorunluluk değil. Ama böyle şeyleri kadınlar genelde bekler. Bu sebeple eğer evlenme teklifi edeceğinizde sizden yüzük bekliyor ve almadığınızda da kriz çıkaracaksa baya sorun yaşabilirsiniz. Bu yüzden karşınızdaki kişiye önceden pırlanta almayacağınızı hissettirmeniz lazım. Mesela ben pırlantadan ziyade daha Vintage bir parça isterim. Tasarım olabilir ama çok pahalı olması şart değil.
Alyans olsun dümdüz ne güzel. Tek taş çok maddi beklenti taşıyan bir olay haline geldi. Hem ben sinir oluyorum biz hadi takarız pırlantayı adam ne takacak? Bence alyans olmalı... teklif edilir sonra iki taraf da takar alyansını missss
Evet ya neden illa yüzük takılmalı bunu zaten sözde nişanda yapıyosun. Bide neden tektaş olmalı ben sevmiyorum. Umarım evlenecegim kisi bana tek tas olmayan farklı bi yüzük takar. Assgahahah
Tektas, bozdurulma durumda para etmiyor ki. O yüzden yatırım aracı olarak görmek aptallık olur. En iyisi düz altin yuzuk. İhtiyaç durumunda satınca para etsin.
Degildir. Tek taş olmadan da teklif olabilir. Yeterki o samimiyet hisedilsin ve uygun sözler söylensin. Onu almaya gücü yetemeyecek bir sürü insan kendini eksik yetersiz gordugu icin evlilik kararını erteliyor.
Hayır değil bunlar hep ticaret para kazanmak için insanlara olmadık algılar oluşturuyorlar zamanla insanlar bunu benimsiyor , normalleştiriyor ve olmayınca anormal bakıyor. Ama işin aslına bakarsan normal.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hmm kişinin ekonomik durumuna göre değişir ancak evlenme teklifide bi şeyle yapılmalı sonuçta neyle yapmayı düşünüyorsun peki?
Şart değil fakat bir kadın olarak ben beklerim pahalı bir şey olmasını istemem. Hatta aile yadigarı tarzı büyükannesinin yüzüğü kolyesi gibi şeyler çok romantik ve değerli olur