Sadık ve güven konusunda kendime çok fazla güveniyorum ve çokta sadık bir kişiliğe sahibim çünkü ben sevdiğim insana bağlandığım için zaten başkasını istesem de gözüm görmüyor şuana kadar hiç bir ilişkim de karşılıklı olarak güvensizlik sebebiyle bitmiş değildir
Sevdiğim biri yok ama olsa iyi günde kötü günde yanında olur ondan başkasını görmezdim de ama iyi ki yok olması büyük dert bir ilişki demek illa sorunlar ve mutsuz bir son demek biri gider biri kalır acısıyla bunlar bana uzak şeyler... olmasa daha iyiyim
Sevgilim olduğunda tek bir kadın varmış gibi ona odaklanıyorum. Bir şeye odaklanınca daha iyi Deneyimliyorum. Daha iyi tanıyorum, keşfediyorum. Benim seçimim böyle. Bekar olunca haliyle haftada 2, 3 kişiyle takılıyorum. Her hafta değişiyor... Bekarım 😁
sadakat konusunda vicdanım çok rahat insanın önce kendi içinin rahat olması lazım çünkü kimseyi aldatmadım Rabbimde ölene kadar nasip etmesin Amin dedikten sonra buna rağmen aldatıldım 😀
Kim olduğuna bağlı😙 sevdiğim şu an evcil hayvanım var onu herkesten daha çok seviyorum ailem dışında. Çünkü o diğer insanlar gibi değil, bana değer veriyor ben ona değer veriyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kırıkkale'de İ. Y., eşi H. Y. ile evinde yakaladığı Ahmet B.'yi (43) tabancayla vurarak öldürdü. İ. Y., polis merkezine giderek teslim oldu
Sevdigim bi kiz vardi baya seviyodum sonra zamanla cok trip atmaya basladi erkek arkadaslarimla oyun oynamama izin vermiyodu bende sogudum ondan ayrildik