AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gayet sandığım diyebiliriz.
Sadıktım
Sadaktım derken? Artık değil misin? Sadakatten niye vazgeçersin ki bir insan?
Sadık oldugun insan giderse vazgeçersin
Hmm. Ben de birinden ihanet gördün diye bütün kızlara haketmiyor gözüyle bakıp sadakatli olmaktan vazgeçtin diye dusundum
Hayır asla genel konuşmam evet çok nadirde olsa sevgiyi sadakati sonuna kadar hak eden Bi çok insan var bayan olarak ama işte onlarda ziyan olup gidiyor Bi çok saçma erkeğin yolunda
Maalesef...
Allah herkese kendisi kadar sadakatli bir eş nasip etsin. Evlenmek isteyene tabi
Gitmeseydi 3 ay sonra evlenme teklifi edicektim Bi gün olsun güvenini kırmadım Bi gün olsun sadakatsizlik etmedim 3.5 yıl
Hakkında hayirli değilmiş demek ki..
Aynen öyle şimdi o parayla araba alıcam 🤣🤣🤣
Hakkında hayırlısı olsun. Peki neden gitti eğer özel değilse
Ya da söylemek istersen
O gitmedi ben gittim gitmem için elinden geleni yaptı aslında çok uzun Bi mesele eğer gitmeseydim kendime olan bütün saygımı yitirecektim gittim o da, dur demedi zaten
Severek mi gittin? Neden?
Nedeni uzun mesele işte Bi günde olan bişey değil
Birikmişlik son bir yıl düzelir diye sabrettim sürekli alttan aldım dayandım ama yok yani yok
Ben de benzer bir sebeple ayrıldım da ondan merak ettim..
Dinlemek isterim
Pek anlatacak gücüm yok bu aralar. Daha çok taze. Unutmak istiyorum. Belki daha sonra anlatırım..
Ama eğer sen anlatmak istersen seni dinleyebilirim
Brn hangi birini anlatayım ki kısacası şu sadakati iyiydi ama sevgiye doydu kördü gözü açıldı açılır açılmaz elindeki kendini ayakta tutan belirli Bi seviyeye getiren hayatını yaşatan kişiyi kırdı attı diyeyim
Ama konuşmak istersen dinlerim seni de
Anladım.. Ben dediğim gibi olay taze ve unutmaya çalışıyorum. O yüzden de şu an anlatmak istemiyorum. Anlattıkça geçmişi hatırlıyorum ve canım yanıyor çünkü
Tamam haklısın o yüzden bişey demiyorum ama üzülme zamanla her şey yoluna girecek artık ben kabullendim ve sadece kendim için yaşıyorum artık bakma öyle yorum attım ama kimse yok hayatımda olması için de çaba göstermiyorum varsa, kısmetde biri zaten gelir bulur beni Bi şekilde o yüzden şu an kendimi işime verdin kendim için bişeyler yapmaya çalışıyorum tavsiyem sende öyle yap hayat bu bitmez dediğimiz her şey günün birinde bitiyor önemli olan biz kendimizi bitirmeyelim
Haklısın. Zaten bir ilişkiden sonra hemen başka birini arayıp bulmaya çalışmak doğru değil. İnsan önce bi kendine gelmeli, bir toparlanmalı. Yoksa olan yara bandı olur ki o da hiç hoş bişey değil.
Evet o yüzden sıkma canını ve hayatına devam et 😊
Ne kadar sürede atlatırım tahminen?
Ben atlattım diyemem ama 3 ay önce bitti şu an nornsl hissediyorum ama tabi senin tam olarak nasıl bişey yaşadığını bilmediğim için
:(
😑😑
Kizlar haketmiyor sadiklari
Genelleme. Çok yanlış düşünüyorsun. Her insan aynı mı?
Her insan ayni degil tabiki
Ama her kiz ayni
Yanlış düşünüyorsun. Bu yaptığın cinsiyetçilik
%99.99..
Aldatiyorum sadik degilim sen
Sadakat olmazsa olmaz bişeydir. Niye aldatiyorsun ki