2 yıllık ilişkimde sizce yanlış mı düşündüm?

Merhabalar 2 yıllık bir ilişkim var işlerimizden dolayı bu uzak mesafe ilişkisi oldu ben 23 o ise 24 yaşında. Problem şu ki erkek arkadaşımın abileri beni biliyor fakat yanındayken arayamiyor ilk başlarda bu durumu anlayışla karşıladım ama zaman geçtikçe çekiniyorum ne zaman geçer bilmiyorum demesi beni kırmaya başladı tabiki yanlarindayken aşkım sevgilim demesini beklemem arkadaşınla konuşuyormussun gibi yap diyorum zaten evdeyken annesinden dolayı arayamıyor buna asla bir şey demedim annesi beni bilmiyor henüz. Uzak olduğumuz için abileri yanındayken bazen konuşamıyoruz zaten buluşma durumumuz yok bende 2 dakika kenara geç bari onunla da yetinirim diyorum ama o onların yanına gitmeden arıyorum zaten yetmiyor mu diyip bir şekilde siyriliyor. Her saat beni arasın diyen bir tip değilim işten güçten anlarım ya da diğer durumlardan ama benim ablam biliyor ve tanışmak istedi bende ona bunu söyledim tamam dedi fakat abisiyle tanıştırma muhabbeti hiç olmadı hatta ablamla tanıştığını söyleyecek misin dediğimde bilmiyorum ki söylenir mi diyor kesinlikle hemen evlenelim demiyorum yanlış düşünce olmasın bende annelerden önce abi abla varsa onlarla tanışmak daha makul olur diye düşünüyorum çünkü onunla gelecek düşünüyorum ve şimdiden bu tarz şeyler olursa en azından bilinmesi daha avantajlı olur diye düşündüm hep ve bir yandan birikim yapıyorum düğün bile yapmayı düşünmüyorum masraf olmaması açısından ben bunları düşünürken ondan da ufak tefek şeyler bekledim her seferinde çekiniyorum böyleyim ne yapayım demesinden en sonunda usandım ve ben senin askerliğini her şeyini beklerim ama bu tarz belirsizliğini bekleyemem bunu düşünelim dedim bu tarz şeylerde hep susuyor konuşup anlaşılması taraftarıyım ama bana bir anda bu söylediklerimden dolayı çok ağır konuştuğumu ve devam etmemesi gerektiğini söyledi ben arayıp konuşmaya çalıştım fakat nafile. Cok mu absürt düşündüm sizce?

2 yıllık ilişkimde sizce yanlış mı düşündüm?