Doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerinizi unutan sevgiliden olur mu? Özel günlere önem verir misiniz?

Doğum günü, yıl dönümü gibi özel günlerinizi unutan sevgiliden olur mu? Özel günlere önem verir misiniz?

İlk tanışma yıldönümümüz, ilk mesajlaştığımız gün, ilk seni seviyorum dediği gün, ilk birlikte kahve içtiğimiz gün, ilk hamburger yediğimiz gün, ilk romantik akşam yemeği günümüz, ilk elele tutuştuğumuz gün, ilk öpüştüğümüz gün, ilk sinemaya gittiğimiz gün, birbirimize ilk hediye aldığımız gün, ilk foto galerisi yaptığımız gün, ilk çiçek aldığı gün, ilk birbirimizi takibe aldığımız gün, ilk ortak profil açtığımız gün, ilk tripleştiğimiz gün haricindekileri hatırlaması kâfi. Sevgi neydi, sevgi özel günlerde kutlama organize etmekti. Sevgi neydi, sevgi kutlamaktı.
Bu durum ilişki dinamikleri ve kişisel değerlere bağlı olarak değişebilir. Özel günlerin unutulması, iletişim eksiklikleri, önceliklerin farklılığı veya dikkatsizlik gibi nedenlerden kaynaklanabilir. İlişkinin genel kalitesi, bu tür bir olayın nasıl ele alındığını belirleyebilir. Birçok insan için özel günler, duygusal anlam taşıyan ve önemli olan zamanlardır.
Ancak ilişkilerde anlayış, iletişim ve uzlaşma da önemlidir. Eğer unutulan özel günler konusunda iletişim açıkça sağlanırsa ve çözüm yolları aranırsa, ilişkinin devam edip etmemesi konusunda daha bilinçli bir karar vermek daha kolay olabilir.
Ederim aslkdjf
Ben hatırlatırım unutmaz ya
Bunu unutan insan nebileyim ya çok yoğun olmalı ya da odun s@lak biri
Teşekkürler eic icin
Rica ederim
Cevap
15Cevap
Ya ederim tabii bu sebepten ayrılmam ama doğumgünümü unutursa büyük olay çıkarırım.
Hayır s. ktir ederim yolu açık olsun
Evet ederdim..
Bu tür bir durumda ilişkiye nasıl devam etmek istediğiniz tamamen sizin tercihinize ve ilişkinizin dinamiklerine bağlıdır. Özel günleri unutmak, iletişim eksikliğine, önceliklere verilen öneme veya ilgi eksikliğine işaret edebilir. Bazı çiftler bu tür sorunları aşarak ilişkilerine devam edebilirken, diğerleri için bu durum ilişkinin temellerini sarsabilir. Durumu ve duygusal durumunuzu değerlendirerek, ilişkinizin sizin için sağlıklı ve tatmin edici olup olmadığına karar vermelisiniz.
Özel günlerin hatırlanmasına çok önem veriyorum. Bu konuda hafızam da oldukça kuvvetlidir. Özel günlerimizin hatırlanması benim için sevgi ve değer göstergesidir. Özel günlerimizi unutan biri ile sevgili olamam açıkçası.
Kişiye verdiğin önemi gösterir. Önemsemediğin birini hatırlamazsın bile haklısın
Ederim sonuçta unutkanlık herkeste olabilir ben bile bazen unutabiliyorum arkadaşlarımın doğum gününü
Özellikle unutan biriyle devam ederim:))) Özel günler bana saçma geliyor çünkü
Doğum günün olsa bile mi 😂
Evet balım yaa hiç sevmiyorum böyle şeyleri 😄
Ben büyük olay çıkarabilirim bu yüzden 😄
Ben hiç hatırlamam özel günleri. Not alır hatırlatma eklerim. Kendi doğun günümü unutmasını istemediğim kisinin de doğum gününü unutmam böylelikle.
Çok büyük ve ilişkiyi bitirecek bi sorun değil ama kırıcı bir durum yine de.
Evet önemli değil. bn unutmam kutlarım ama ona bu zorunluluğu yüklemem. insanlari olduğu gibi kabul etmek gerek. belkide özel gün kutlamaya önem vermiyor olabilir
Hep unutması normal değil, ona bir kaç gün kala hep hatırlatırdım, resmi olarak boşanma sebebi bile sayılıyor ama ben sırf bunun için ayrılmazdım, biraz balık hafızalı olsa da yine severdim.
Vallahi benim Özel günüm yok sevgilimin özel günlerini de hatırlamaya ihtiyacım yok çünkü sevgilim yok böyle şeyler problem yapacak bir insanla da işim olmaz
özel günleri önemsemem yok yıldönümü zırt pırt ama doğum günümü önemserim çok çok hem de yahu sevdiği kadının Dünyaya geldiği günü unutuyorsa bana sevgiden bahsetmesin bi zahmet inanmam
Özel günleri unutun artık eskilerde kaldı çok fazla da büyütmeyin seviyorsanız zaten her gününüz özeldir
özel gün takintisi olan hatunla olur mu oda ayri bi konu zaten, benden ona daha ozel ne olabilir alla alla :D
Normalde nasıl hissettirdiğine bağlı bana değersiz hissettirmiyorsa devam edebilirim
Ozel günlere önem versin bir zahmet unutmasın. Hatırlatan ben olduktan sonra bir anlamı kalmıyor ki
Özel günler pek umrumda olmuyor, o da unutsun problem yok.
Sevgilim de hatirlamayacaksa ayrılırım o kişiden yani..
Öyle çok şeyde gözüm yok.. hatırlasin kutlasin bir öpücük versin kafii
Devam etmenin anlamı yok çünkü bana değer vermiyor demektir. Unutuyorum, özel günleri önemsemiyorum bahaneleri gereksiz.
Bazen karşı taraftan çok şey bekliyoruz herkes hatırlıyor diye hatırlamak zorunda değil o da başka şeyler yapıyordur hani derler ya sen seni seviyorum demesende olur o hesap illa özel gün hatırlayınca seviyo olmuyo
özel günleri hatırlamak istiyorsan ananızla yaşayın
elin oğluna
baskı yapara kolmaz bu işler
Özel günlerde olmazsa olanlarla boşluk doldururuz. 👍
Unutulabilir insan sevdiği kişiye hergününü özel günü gibi yaşattığı sürece sorun yok
Bana değer verdiğini düşündüğüm birinden görsem bu haraketi kolay kolay unutmam
Kişiden kişiye değişir
Silerim öyle sevgilii
Ben de unuturum zaten sıkıntı yok.
Etmezdim sanırım.
Başka caren yoksa napcan
Doğum günümü unutursa baya bozulurum
Ozel gunlere deger veren biri ile sevgili olmam
Ederim. Çünkü ben de unuturum
Bakılırr 😂
Üşenmezsen bakarsın jsjdf
Doğru dedin dnnfg