Örneğin o yabancı siz türk. Anlaşabilir misiniz yoksa yapamaz mısınız?
Düşünürüm
Hayır, düşünmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Örneğin o yabancı siz türk. Anlaşabilir misiniz yoksa yapamaz mısınız?
Eğer ki geliri yüksekse rahat bir geçim sağlayacaksa farklı bir ülkeden olan birisiyle evlilik düşünürüm ama bu konuda ailenin düşünceleri de çok önemli beni göndermek isterler miydi? Mesela ben bir bedensel engelli olduğum için ailem bunu kabul eder miydi bilemiyorum.
Evet ben evlenirim ama kişiye göre değişir her insan evlenmez mesela Elbette, farklı ülkelerden gelen insanlar arasında evlilik mümkün ve oldukça yaygındır. Günümüzde dünya daha bağlantılı hale geldiği için insanlar farklı kültürlerden, ülkelerden ve arka planlardan gelen partnerlerle evlenmeyi tercih edebilirler. Farklı ülkelerden gelen kişiler arasındaki evlilikler, "uluslararası evlilikler" veya "uluslararası ilişkiler" olarak adlandırılır. Eğer partnerinizin ülkesine göç etmeyi veya orada yaşamayı düşünüyorsanız, vize ve göçmenlik işlemleri konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Her ülkenin kendi göçmenlik politikaları ve gereksinimleri vardır. Farklı ülkelerden gelen insanlar arasında dil ve kültürel farklılıklar olabilir. Bu farklılıkların üstesinden gelmek ve birbirinize uyum sağlamak için açık iletişim önemlidir. Farklı ülkelerden gelen partnerler arasındaki ilişkiyi desteklemek için aile ve arkadaşlarla uyumlu bir sosyal destek ağına sahip olmak önemlidir. Uluslararası evlilikler, hukuki açıdan karmaşık olabilir. Boşanma veya mülkiyet konuları gibi hukuki konuları önceden düşünmelisiniz.
Aynen bende evlenirim ve asla sorun etmem diye düşünüyorum. Hem farklı milletten insanlar çok iyi oluyor bence kendi milletinden. Seni el üstünde tutuyorlar.
türk bir kız arkadaşımın isviçreli erkek arkadaşı var. evlenmeyi düsünüyorlar. ama kız da güzel şimdi yalan olmasın, siyah saçlı beyaz tenli minyon bir kız. oralarda hep sarışın uzun dalyan gibi kadınların arasında parlamış, yakışıklı çocuğu bulmuş.
iletişim bazen zor oluyormuş, duygusal paylaşımın başlarda yeteri kadar derin olmadığını ama çok fazla zamanla ve emekle derinleştiğini söyledi. mutlular
Evet düşünürüm eğer benim gibi iyi kalpli düzgün bir insansa neden olmasın düşünürüm yani zaten ingilizce biliyorum çok olmasa da konuşup anlaşabilecek kadar var anlaşırız diye düşünüyorum zaten gerçekten sevdikten sonra anlaşırız seven sevdiğiyle anlaşır diye boşuna dememişlerdir
Cevap
34Cevap
benim oyle kriterlerim yok, yeter mi anlasalim kafa yapilarimiz uysun, arada sevgi ask olduktan snr gerisi hallolur bir sekilde 🩷💗💖
Suanki sevgilim de yabanci zaten, 3 yildir da gayet iyi anlasiyoruz 😊😊
Aynen benimde öyle ayrım yapma gibi bir huyum yok. Yani sevdikten sonra Türk olsun veya olmasın ben ayırt etmem öyle insanları. Yani sonuçta oda insan.
Kesinlikle katiliyorum, dunyada kafa dengi esini bulamamis o kadar insan varken,, ben sirf baska bir ulkeden diye hoslandigim insana firsat vermim mi 🙃🤭🤭
Konu bence düşünüp düşünmemek değil. Ondan daha öte evlenebilmek, aileleri ikna edebilmek, dil liaan öğrenebilmek, kültür farklılıkları falan filan😂
Aynen doğru orasıda var sonuçta kültürler ayrı. O yüzden aileler belki karşı çıkabilir sirf bu yüzden. Kendi hayatın sonuçta kiminle evlenip evlenmeyeceğine sadece sen karar verirsin.
Ülkeden bağımsız olarak kafa olarak Ortadoğulu olmaması önemli. Ortadoğu zihniyetli Türk vatandaşı da var olmayanı da var. Ya olmayanı o da denk gelmezse Slovenyalı Slovakyalı falan bir şeyler ayarlarız
Kafa dengiyse olur ya da sırf yurt dışına çıkmak için.
Aynen kafa dengi biri olması önemli tabi. Ama aynı zamanda aşkta olmalı aşık olmadığım bir insan ile yapamam ben çünkü. Belki farklı ülkelerden olduğu için zor olur ama hepsi aşılabilir.
Anlaşacağımı sanıyorum, sevdikten sonra neden olmasın evet düşünürüm
Aynen öyle. Sevdikten sonra bence hiçbir önemi yok böyle şeylerin. Yani hangi milletten olup olmadığı aslında pek önemli değil diye düşünüyorum benn
Yabancılar yakışıklı oluyor ama birbirimizi anlarız sanmıyorum. Alman bir akrabamız vardı çocuk yakışıklıydı ama değişikti Türk erkeği gibi değildi insan o sıcak enerjiyi alamıyor
Ukraynalı kadınlar varken başka bir ülkeden buna Türk kadını da dahil, evlenmeyeceğimi beni tanıyan herkes biliyor.
Büyük konuşmak istemiyorum... hayırlısı/kısmet olursa olur... bilemiyore yanii😅
Aynı şehirdeysek ve ortak dili konuşabilip anlaşabildiğimiz sürece evet. Uzak mesafe ise hayır.
evet isterdim slav rus biri iyi olurdu
güzelliğinden değil daha mütevaziler değer biliyorlar değer veriyorlar
Düşünürüm düşündümde, la sevginin aşkın milliyeti olmaz ha kültürel veya dini anlaşmazlık olursa , zaten o iş evliliğe gitmez
Eyer sevgilim se sevgili oldusam demki evlilik te düşnürüm
eyer değil semer.
Ne.
Olabilir düşünürüm iki kişi sevince samanlık seyran olurmuş 😂
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur, uzaklar yakın olur
Örnek vermesen türk olduğumu anlamicaktık sağ ol.
Anlaşabiliyor ve mutluysak nereli olduğunun bir önemi yok bence
Evlenmedim ama oldu farklı ülkelerden sevgililerim, bence güzel
Farklı ülkeden kasıt Arap ülkelerinden ve belli Asya ülkelerinden biri değilse düşünürüm
Bizim ailede herkes başka ülkeden biriyle evlendi. Bu kadar örnek gösteriyor ki, herkes kendi milletini tercih etse iyi
Çok isterim keşke yabancı bir sevgilim olsa. 😇
Siyahi ve araplar haric her milletle anlasabilirim.
Centilmen kibar romantik bağlı ve sadık kıskanç olduğu sürece nereli olduğunu umursamam
Müslüman ise ve uyumluysak düşünürüm
İsteğimi kabul edermisin
Düşünürüm uygun birisiyse neden olmasın
Müslüman olacaksa düşünürüm
evlilik düşünmüyorum
Şartlara bağlı bir durum.
Düşünmem direk evlenirim.
Asya olursa harika olur
Mümkümse yabancı olsun zaten
Anlaşırız ya yok mu şöyle Enrique menriqo
Ben gayet anlaşırdım böyle bir şey olsaydı
Farklı fikirler ve insanlar gelişime yardımcı olur
Mantık olarak mümkün ama zor
Eğer anlaşıyorsam neden olmasın.
Yapabileceğimi düşünmüyorum…
Düşünmem kültürel farklar olur
Nerede benim brezilyalı kocammm
Seviyorsam ve o ülkeye gelirse neden olmasın
Sen gel dese gitmezsin yani 😊
Evinin erkegi olursun belki 😁🙃
Wayyy , hanim parasi yemem mi diyorsun 🤣
Belki kayinpeder zengin olur, ikiniz de evde takilirsiniz 🥰
Hani bi laf vardir ya, babanin fakir olmasi senin sucun dildir ama kayinpederin fakir ise senin kabahatin 🤭🤭
@wkertenkele evet evde takılmak fena olmaz 😃
Düşünüyorum oturum izni alıp ülkeden çıkmak için
Kimseyle evlilik düşünmem.
düşünürüm neden düşünmiim🤷♂️
Gönül severse olur
Düşünürüm.
dusunurum
Yoh.
Düşünmem.
Düşünürüm tabiki
Düşünürüm
Bal bal